Komentari na vest

NadVILA se tama nad Londonom! Sonu poništena tri gola, čudna sila preti velikanima (VIDEO)

L

Luzerpul

pre 6 meseci

Na kraju tabela: 1. City/Arsenal 2.Arsenal/City 3.Njukasl 4.Aston Vila 5. United 6. Luzerpul
C

Cff

pre 6 meseci

Ono sto je Lacio u Italiji, Salke u Nemackoj, Marsej u Francuskoj, to je i Totenhem u Engleskoj. Luzerski klub! Poslednju titiulu su uzeli jos dok je pokojna im kraljica bila nevina.
n

ne

pre 6 meseci

blamiraj se panetu marsej je bukvalno najveci klub u fransuckoj po svemu pa ide 3 mesta prazno pa lion onaj pa 10 mesta prazno pa ovaj arapski psz...inace marsej jedini tim iz francuske koji ima ls
g

gr8

pre 6 meseci

Realnost ...napredak Totenhema ali mnogo daleko do Sitija i Arsenala. Ispred njih dosta i Liverpool. Uz malo srece mozda mogu da budu 4...trude se ,bore se.
B

Bon.Jovi_985

pre 6 meseci

Druže pola tima ne igra već 4 utakmice. Romero, Van der Ven, Bisuma, Medison, Rišarlison, što je mnogo, mnogo je
g

gr8

pre 6 meseci

Slazem se sa tobom,i kazem napredovali su...ali tanko je to za ovakve timove kao sto su Arsenal ,City...pa i Lpool. Njih ce lako da pobede ekipe tipa Ville,Newcastla,Brightona.
D

Dexaman

pre 6 meseci

Dobra, čak bi se moglo reći odlična igra Totenhema, ali eto, možda je falilo malo sreće koju su imali u nekim prethodnim utakmicama. Ipak, kad se zdravstveni bilten porpavi, očekujem nastavak dobrig igara, a doći će i rezultati. Vratiće se ovo na narednim mečevima. Po meni, Totenhem ima kapacitet da se nadje medju prva 4 na kraju sezone...
T

To je to

pre 6 meseci

Vraća se sve za onu krađu sudija protiv Liverpul-a. Očekivano. Karma je to.
T

THFC 1882

pre 6 meseci

Ne zaslužen poraz s obzirom na prikazano, ali tako je kako je. Ukupno 10 igrača je falilo, a centralna odbrana tanka. Januar će biti veoma bitan i pitanje je koliko para će biti za nove igrače. Dva štopera i centarfor fale, ali se prvo treba riješiti Diera i Llorisa i osloboditi mjesto u budžetu. Svaka čast Angeu što bez obzira na sve i dalje igra svoj napadački fudbal. Ovo je super za gledati. Ima još puno da se igra do kraja sezone, ali ovo je noć i dan u odnosu na prošlu sezonu.
D

DidierDrogba11

pre 6 meseci

Odavno nisam vidio da je toliko nadmoćnija ekipa izgubila. Vili će se ovo vratiti, previše sreće su imali u nekoliko utakmica, Notingem ih je odučio od fudbala. Totenhem ide u top 4 garant.
9

999

pre 6 meseci

Totenhem ako nastavi sa ovakvom igrom gdje su stoperi na centru kad protivnik ima loptu, nece biti u Top 6. Kakav crni top 4.. Nije mu ovo Skotska i Seltik, ovde te svaka ekipa moze pretrcati u kontri..
T

THFC 1882

pre 6 meseci

Havertz, jesli li gledao utakmicu ili samo lupetaš? Postecoglou sistem je savršeno funkcionisao do povreda i suspenzija, pa čak i danas je to odlično izgledalo. To što Tottenham nema klupu koja je odraz prvih 11 je činjenica da je proces obnove počeo tek ljetos. Niko nikad nije uspio promjeniti 18 igrača u jednom prelaznom roku, pa ni Spursi. Poenta je bila prvo se vratiti dobrom, pozitivnom fudbalu, ostalo će doći. Pomalo
9

999

pre 6 meseci

A sta ce to ostalo doci?😂😂 Svaki tim je osakacen povredama, kakve to veze ima. Prilagodis taktiku onome sto imas. Sta je ovde pozitivno, imaju 3 poraza zaredom kad su bili u najvecem naletu. Sljedece sedmice ce protiv Sitija biti i 4, a nakon toga idu Njukasl, Brsjton i Vest Hem, vrlo moguce 7 utakmica bez pobjede da budu. I sta je tu pozitivno i bolje u odnosu na svaku sezonu dosad? Pa njih ce i Mnacester Utd prestici, o cemu pricas..
V

Vare

pre 6 meseci

Kad sam pisao pre mesec dana da totenhem nece biti medju prvih 6 ekipa na kraju kad je bio prvi nalupaše mi minuse svi.a ložili se tada kao na titulu.ekipa ima dva igrača.medisom pola tima.
k

krle433

pre 6 meseci

Sto se toliko potresete zbog nalupanih minusa ? Svaki drugi,treci komentar ovde ima u sadrzaju to KAD SAM TO GOVORIO NALUPASE MI MINUSE , pa zar vas to toliko dotice,i zar je to toliko bitno u zivotu ???
H

Ha,ha,ha

pre 6 meseci

Ti u 13.kolu(od 38),znas gde ce biti na kraju? Koliko na ovim vestima strucnjaka,cudo jedno.(da nije tv-a i gugla,zlo i naopako).
G

GOCE GOSTIVAR

pre 6 meseci

Totenhem i ovako osakaćen povredama stvarao dosta šansi i igrao dobro napred ali zato nazad promaja..... Protiv Sitija sa ovom odbranom će doživeti potop... Baš šteta za Pevce vezaće sada 5 ili 6 poraza i to je to .....zbogom top 4.

Eskobar 1

pre 6 meseci

hari kejn. je bio bog ovi nemaju brage veze trener mrtav ladan bas ga briga cidi se po njemu ameri je za njega kralj pokazuje emocije i radost i ovaj nista balvan
H

Hahah1

pre 6 meseci

sta pricate ljudi 10 igraca nisu igrali sto su povredjeni i zbog kartona totehem je dobro odigrao cak i bio bolji kakva vila kakva grebulja heheh
R

Rubikova kocka

pre 6 meseci

Velika si Aston Vila ❤️💙
G

Gost3344

pre 6 meseci

Ovu travu ti zao gledati a ne gaziti po njoj za razliku od ovih njiva kod nas
V

Veks98

pre 6 meseci

Po svemu prikazanom,bolji tim je izgubio.Šteta za one Sonove golove iz ofsajda.Ovo kolo sam loš na fantaziju,Diaby,Keš i Son kombinovano svega 3 boda.
И

И

pre 6 meseci

Totenhemu se srušila sezona u jednoj utakmici, ne kažem da bi bili šampioni, to je suludo, ali bi se borili za top4, ovako nema teorije. Povrede Van de Vena, Medisona i Bisume su njima nenadoknadive, još suspenzija Romera, ajde to će proći, ali teško i top5. Vila ne preti velikanima, jer pre svega prima preveliki broj golova da bi se borila za neki sam vrh, ali mogla bi biti u prvih 5 i izboriti LŠ ako ovako nastave, prelep fudbal igraju.
9

999

pre 6 meseci

Totenhem se mora trgnuti malo, ako ovako nastavi nece moci do titule. Cak i top 4 je upitno, a ovde su strucnjaci to vec upisali nakon pobjede protiv novajlija i kradja protiv Liverpula i Junajteda..
F

Fibula

pre 6 meseci

Kakva mrtva titula? Pa nije im ovo audi cup.

Utičnica

pre 6 meseci

Bravo Vila, bravo Emeri. Totenhemu isto svaka čast, ali baš mi je drago vidjeti Vilu u top 4.
i

ide gas

pre 6 meseci

Vila je na 2 boda od prve pozicije !!!

Bojank91

pre 6 meseci

Vila se vratila!
m

ma bjaži

pre 6 meseci

Dobro oni i igraju koliko im igrača fali, 8 startera danas odsutno
M

Makks

pre 6 meseci

Vikario, Udogi, Poro, Kulusevski, Son su UVEK starteri kad su zdravi. Nije lepo lagati. Nije odsutno 8 srartera. Ne, ne.