Foto: Reuters
Foto: Reuters

NAJAVA DANA (nedelja, 12. septembar): Večeras svet staje zbog Novaka

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.09.21. | 06:25

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

N. ĐOKOVIĆ - D. MEDVEDEV, 22.05

Izabrane vesti

(Tenis, US Open)

Sa jedne strane istorija, a sa druge velika glad za prvim grend slem tofejem. Novak ide po 21. krunu i kalendarski grend slem, a Medvedev po prvu grend slem titulu. Bez sumnje dva najbolja tenisera trenutno. Novak, naravno, ikada. Srbin vodi 5-3 u međusobnim ogledima. Ovo im je drugo grend slem finale, prvo je sa laganih 3:0 naš as dobio početkom godine u Melburnu.

LIDS - LIVERPUL, 17.30

(Fudbal, Engleska 1)

Liverpul je slavio na sedam od poslednjih osam gostovanja u Premijer ligi. A na poslednja četiri meča u ovom takmičenju van svog stadiona je postizao najmanje po dva pogotka.

ESPANJOL - ATL. MADRID, 14.00

(Fudbal, Španija 1)

Espanjol gostuje u nezgodnom trenutku akutlenom šampionu pošto nije uspeo da zatrese mrežu na poslednjih čak osam susreta u ovom takmičenju. A na pobedu u Primeri čeka već 13 utakmica.

REAL M. - SELTA, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Samo na dva od poslednjih 16 obračuna ova dva rivala u svim takmičenjima nije palo tri ili više pogodaka. Kraljevski klub nije osetio gorčinu poraza u Primeri na 21 vezanom susretu.

SAMPDORIJA - INTER, 12.30

(Fudbal, Italija 1)

Na poslednih šest susreta Intera u Seriji A postignute je tri ili više pogodaka. Inter je slavio čak na sedam od psolednjih osam obračuna sa ovim rivalom u svim takmičenjima.

MILAN - LACIO, 18.00

(Fudbal, Italija 1)

Milan je vodio na poluvremenu i slavio na kraju šest od poslednjih sedam susreta u ovom takmičenju. Na poslednja četiri obraćuna Milaneza i Lacijala palo je tri i više pogodaka.

AJNTRAHT - ŠTUTGART, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Ajntarht je "zabetonirao" teren u "rodnom" Frankufrtu na Majni gde nije poražen na poslednjih 20 utakmica u ovom takmičenju. Na pet utakmica Štutgarta u poslednjih šest kola palo je tri i više pogodaka.

BOHUM - HERTA, 17.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Na osam od poslednjih devet susreta ova dva rivala u svim takmičenjima došlo je 0-2 pogotka. Herta je primila najmanje po dva pogotka na poslednja četiri meča u Bundesligi.

MONPELJE - ST. ETJEN, 13.00

(Fudbal, Francuska 1)

Sent Etjen čeka na pobedu u ovom takmičenju već šest utakmica. Na osam od poslednjih devet mečeva Monpeljea u francuskoj Ligi 1 palo je tri i više pogodaka.

RADNIČKI N. - VOŽDOVAC, 16.55

(Fudbal, Srbija 1)

Nišlije nisu zatresle mrežu u poslednja tri kola, a Voždovčani su vezali tri trijumfa u Superligi Srbije. Voždovac je sačuvao mrežu na poslednja tri obračuna sa ovim rivalom u svim takmičenjima.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara