(©Reuters)
(©Reuters)

NAJAVA DANA (petak, 1. januar): Mančester sa Vilom za čelo tabele, Vest Hem na Gudisonu

Vreme čitanja: 3min | pet. 01.01.21. | 08:13

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

EVERTON - VEST HEM, 18.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)


Everton je doživeo samo tri poraza na poslednjih 28 obračuna sa ovim protivnikom u svim takmičenjima. Tim iz Liverpula je kao domaćin postigao najmanje po dva gola na pet od poslednjih šest duela sa Vest Hemom, takođe u svim takmičenjima.

MAN. JUN. - ASTON VILA, 21.00

(Fudbal, Engleska 1)


Junajted je kao domaćin postigao najmanje po dva gola na šest od poslednjih sedam duela sa Aston Vilom u svim takmičenjima. Gost iz Birmingema nije poražen u poslednjih pet kola, a domaćin u devet.

ŠEFILD V. - DERBI, 18.30

(Fudbal, Engleska 2)


Današnji gost je doživeo samo dva poraza na poslednja 24 obračuna sa ovim protivnikom u svim takmičenjima. Derbi je uspeo da sačuva mrežu na pet utakmica u poslednjih šest kola Čempionšipa.

DAMAK - AL FATEH, 13.45

(Fudbal, S. Arabija 1)


Iako na samom dnu tabele, Damak u poslednje vreme pokazuje znakove skoka forme, pa tako u poslednja četiri kola ima učinak od dve pobede (obe kao domaćin i to GG3+) i po jedan poraz i nerešen rezultat.

AL NASR - AL VAHDA, 14.00

(Fudbal, UAE 1)


Al Nasr je kao domaćin doživeo samo jedan poraz na poslednjih osam utakmica u svim takmičenjima. Al Vahda nije uspela da zatrese mrežu ovom protivniku na u regularnom delu poslednja dva obračuna.

BANIJAS – AL DAFRA, 14.00

(Fudbal, UAE 1)


Banijas je u usponu forme. Posle tri pobede, imaju remi sa Al Ahlijem, a Al Dafra je pred ovaj meč poražena od Al Nasra sa 0:2. To ukazuje na makar načelnu nominaciju domaćina za favorita. Mogla bi ova utakmica biti njihova osveta za eliminaciju iz kup takmičenja, odnosno za martovski poraz u produžecima susreta odigranog bez golova u regularnom toku meča. 

AL VASL – AL AHLI, 17.00

(Fudbal, UAE 1)


Ulenjio se Al Ahli. Na poslednja četiri meča sabrali su tri X ishoda, plus poraz. Al Vasl sa poslednjih pet utakmica ima tri pobede. Generalno, gosti imaju nešto kvalitetniji sastav, a tradicija para je interesantna. Godinama na njih dolazi GG igra, a visoki rezultati mimoišli su ih samo u decembru 2019. godine kada je došao X.

HUSEIN DEJ – SETIF, 14.30

(Fudbal, Alžir 1)


Setif vodi kolo u Alžiru. Prvog dana 2021. samo treba da overi status lidera protiv rivala koji ima tri X ishoda, plus dva vezana poraza. Dakle, gosti su u favorizovanom položaju, a valja znati i da na tri uzastopna meča ovaj tim nije primio gol. Dakle, dolazila je NG igra, baš kao i u februaru prošle godine kada je poražen Husin Dej.

MULUDIJA ALŽIR – KONSTANTIN, 15.00

(Fudbal, Alžir 1)


Domaćin je sabrao tri pobede i remi, pa ravnopravno konkuriše za čelo tabele sa Setifom koji je iz utakmice više stekao tri boda više. Konstantin ima tri X ishoda, plus pobedu nad USM Alžirom. Dakle, otpor može da pruži, mada se još uvek pamti poslednji susret timova iz decembra 2019. kada je današnji domaćin u gostima uspeo da slavi sa 2:3.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara