Zvezdini fudbaleri (Star sport)
Zvezdini fudbaleri (Star sport)

Najava dana (sreda, 3. april): Zvezda na Traktoriste, Partizan sa Zmajevima, derbi u Hrvatskoj i premijerligaške pikanterije

Vreme čitanja: 3min | sre. 03.04.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

ARSENAL – LUTON, 20.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Sjajna prilika za Artetine Tobdžije da pojure Liverpul nakon remija sa Mančester Sitijem. S druge strane Lutonu gori pod nogama u borbi za opstanak pa mu ovaj meč pada u zao čas. Na poslednjem meču para Arsenal je slavio sa 3:4. I ovoga puta će tipovanje na golove biti u fokusu.

MAN. SITI – ASTON VILA, 21.15

(Fudbal, Engleska 1)

Biće zanimljivo, jet nakon dva uzastopna remija Siti kasni za Arsenalom za samo jedan bod. Aston Vila je na pet bodova zaostatka za večerašnjim rivalom. S obzirom da je Vila dobila decembarski meč para uz minimalac, timu iz Mančestera neće biti svejedno, pa od Gvardiole očekujemo da napadne još u ranoj fazi meča. 

PSŽ – REN, 21.10

(Fudbal, Kup Francuske)

Polufinale će biti tvrdo, a najava takvog meča dolazi nam sa utakmice koju su ovi timovi odigrali u februaru. Naime, Ren je vodio od 33. minuta, da bi PSŽ na Parku prinčeva nakon pet žutih kartona u drugom delu igre do izjednačenja došao tek debelo u nadoknadi vremena. Dosuđen je penal u 97. minutu. Dakle, žestoko bi moglo da bude i večeras.

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Milan na San Siru, Barsu na Nou Kampu, PSŽ na Parku prinčeva?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

PANATINAIKOS – AEK, 20.00

(Fudbal, Grčka 1)

Plej-of trka je uzbudljiva, a u njih vodi AEK sa svega dva boda prednosti u odnosu na PAOK. Panatinaikos je treći, a pred ovaj meč poražen je od PAOK-a sa 2:3. Na poslednjem meču para bilo je 2:2, tako da će po svemu sudeći fudbaleri AEK-a morati debelo da se preznoje da bi došli do pobede.

HAJDUK – DINAMO Z, 19.00

(Fudbal, Kup Hrvatske)

Slitski Bili su u poslednjem periodu imali nekoliko loših momenata. U ovom momentu najznačajniji je poslednji, budući da ih je na Poljudu savladao upravo Dinamo sa 0:1. Kapitulirali su u 38. minutu kada je Petković tresao mrežu, a onda se Dinamo povukao. Posed lopte je bio na strani Hajduka, ali sve je to bilo džabe. Sve u svemu ovo će biti meč velikog izazova za oba tima.

BAJER LEVERKUZEN – FORTUNA, 20.45

(Fudbal, Kup Nemačke)

Aspirindžije su veliki favorit. Ne očekijemo puno od Fortune koja mora da igra defanzivno protiv definitivno u svakom pogledu kvalitetnijeg rivala. Nepregledan niz mečeva bez poraza koje ima Bajer dokaz je da je Fortuna pred velikim, sasvim moguće i nepremostivim izazovom.

V. GIMARAIS – PORTO, 21.15

(Fudbal, Kup Portugalije)

Porto u prvi polufinalni meč ulazi kao favorit. Pokazalo se i u prošlosti da je Porto na mečevima para dominantna ekipa, a poslednji put slavio je u novembru sa 1:2. Na poslednja dva meča para dolazila je 3+ igra.

SPARTAK MOSKVA – ZENIT, 19.30

(Fudbal, Kup Rusije)

Zenit je trenutno prvi na tabeli ruskog šampionata, a Spartak šesti sa devet bodova zaostatka. Naizgled velika razlika u kvalitetu, ali nije tako. Videlo se to u martu kada je na poslednjem meču para sve završeno bez golova, uz veći posed lopte Zenita, ali sa skoro podjednakim šansama za pogodak kod obe ekipe. S obzirom da je reč o kup meču, sve je bukvalno moguće.

VOŽDOVAC – PARTIZAN, 16.55

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Bilo je rezultatskih padova i kadrovskih problema u redovima Partizana, pa Duljaj mora da bude jako oprezan pred gostovanje Voždovcu s obzirom da se igra na veštačkoj travi koju većina fudbalera baš i ne miriše. Međutim, treba imati u vidu da Zmejevi nemaju dobre rezultate u poslednje vreme i da ih Partizan redovno pobeđuje.

CRVENA ZVEZDA – IMT, 19.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Crveno-beli su sa popularnim Traktoristima odigrali dva zvanična susreta, a kada su se dve ekipe poslednji put sastale 28. oktobra 2023. godine momci sa Marakane slavili su sa 1:2 zahvaljujući pogocima Žan Filip Krasoa i Pitera Olanjinke. Prvi duel je odigran u okviru četvrtine finala Kupa Srbije krajem marta 2021. godine, a Dijego Falćineli, Aleksandar Katai i Filipo Falko su Zvezdi doneli pobedu od 3:0.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara