Detalj sa meča Barselona-Bajern(©Reuters)
Detalj sa meča Barselona-Bajern(©Reuters)

NAJAVA DANA (sreda, 8. decembar): Može li Barsa da nadmudri Bavarce? Tu su i ostale zagonetke Lige šampiona

Vreme čitanja: 3min | sre. 08.12.21. | 07:42

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga šampiona)

Stara dama se ganja sa Čelsijem oko prvog mesta u grupi, pa nema nameru da pregovara s Malmeom koji ima tek bod, zaslužen remijem protiv Zenita. Međutim, Juve će se ovde iskupljivati i za poraz od Čelsija (4:0), pa od Alegrijeve postave očekujte agresiju protiv rivala koji je već tučen sa 0:3.

ZENIT – ČELSI, 18.45

(Fudbal, Liga šampiona)

Rusima je loše, jer Čelsi ne dolazi kod njih na noge da bi im ustupio makar šta. Tuhel je ljut posle premijerligaškog poraza od Vest Hema (3:2), pa Zenit čeka težak posao na meču para koji je poslednji put dobio Čelsi s minimalcem. Biće ovo težak meč za tipovanje na golove, a što se tiče favorita, tu je sve potpuno jasno.

ATALANTA – VILJAREAL, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Direktna borba za drugo mesto u F grupi i nokoaut fazu Lige šampiona. Na papiru, u boljoj poziciji je Žuta podmornica kojoj je dovoljan i bod na gostovanju u Bergamu, ali ne bili joj u koži ako napadačka mašina Đan Pjera Gasperinija uđe u prepoznatljiv režim, rano načne rivala, a onda nastavi da melje. Bogini provincije “igra“ isključivo pobeda i upravo bi taj psihološki momenat mogao da je navede da bude još gladnija golova, jer utakmicu startuje iz minusa.

BAJERN – BARSELONA, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Gigant sa Kamp Nou stadiona mora da pobedi moćni Bajern u Minhenu kako bi zadržao drugu poziciju i plasman u osminu finala elitnog takmičenja. U suprotnom, dalje bi uz Bavarce išla Benfika, koja uoči poslednjeg kola ima dva boda manje od Barse, ali igra protiv otpisanog Dinamo Kijeva kod kuće. Nije ni u Ćavijevom karakteru da ne ide na pobedu, te se očekuje juriš od starta

BENFIKA – DIN. KIJEV, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Benfika je u minus fazi, a Dinamo nokautiran, pošto u grupi ima tek jedan osvojen bod. Elem, domaći su poraženi uzastopno od Bajerna, a zatim su remizirali sa Barselonom. Sigurni smo da neće štedeti Dinamo s kojim su u prvom kolu igrali bez golova. Ovoga puta gosti nemaju veliku motivaciju za naročito nadigravanje, a Benfika će uz sve pokušati i da se iskupljuje pred navijačima za poraz od Sportinga u prvenstvu.

MAN. JUN. – JANG BOJS, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Mančester junajted želi da vrati Jang Bojsima za poraz od 2:1, kada je došao kec u koji je malo ko verovao. Uvertira za ovaj meč bili su susreti sa Arsenalom i Kristal Palasom, tako da nas sada očekuje izuzetno dinamičan meč. Teško će Jang bojs pružiti ozbiljniji otpor nakon loših izdanja u šampionatu Švajcarske.

SALCBURG – SEVILJA, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

U Grupi G, sve karte su još uvek u igri. Imamo Lil sa osam, Salcburg sa sedam, Sevilju sa šest i Volfsburg sa pet osvojenih bodova. Zbog toga će se ovde igrati do poslednje kapi znoja, a korisno je se setiti da je poslednji meč para okončan sa 1:1. I ova utakmica mogla bi biti jako napeta, tvrda i teška.

VOLFSBURG – LIL, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Pošto je Grupa G svakako najneizvesnija, šanse ima i Volfsburg sa pet bodova na začelju tabele, kao i Lil koji je prvi sa svega tri više. Kako može da bude, svedoči i poslednji X na meču para, gde je dominantniji bio Lil, a gde se kao najslabija strana Volfsburga pokazao napad.

RIJEKA – OSIJEK, 17.00

(Fudbal, Hrvatska 1)

Šta reći, sem derbi i borba za prvo mesto HNL-a, u koji Osijek ulazi nakon remija sa Goricom, a Rijeka posle pobede od 4:1 nad Dragovoljcem. Osijek je dobio poslednji meč para sa 1:0, a bitno je reći da Rijeka u svojim redovima ima jednog Josipa Drmića, prvog strelca lige sa ukupno 13 datih golova.

LEVALOA – PARTIZAN, 20.30

(Košarka, Evrokup)

Četa Željka Obradovića je pre pauze ostvarila je na evropskoj pozornici četiri pobede i jedan poraz. Pobedili su Hamburg, Turk Telekom, Huventud i Lijetkabelis, a izgubili od Andore. Trenutno su na trećoj poziciji sa skorom 4-1. Metropolitan je odmah iza, predvodi ekipe sa učinkom od tri pobede i dva poraza. Francuzi ove sezone u Evrokupu još nisu doživeli neuspeh na domaćem terenu, tako da crno-bele sigurno očekuje zanimljiv izazov.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara