Komentari na vest

Najbolji igrač trećeg kola Mozzart Bet Superlige – Milan Pavkov

Vokri kapiten

pre gotovo 2 godine

Ovi što ga pljuju nisu bili ni najbolji u svojoj sobi.
H

Hannibal

pre gotovo 2 godine

Pavkov je mnogo bolji fudbaler nego što bi se na prvi pogled dalo zaključiti. Osim što je visok i fizički snažan, kada je u formi, Pavkov dobro prati i razume igru. Drugi gol protiv Mladosti je postignut nakon njegovog majstorskog proigravanja Kataija, a inače je reč o napadaču koji ume da bude koristan i kada ne postiže golove. Kod njega je uvek problem bio u nekonzistentnosti, kilaži koja varira, povremenoj nezainteresovanosti za igru...ali kada se kockice slože, Pavkov je odličan centarfor i neko ko pravi razliku na terenu. U dvomeču protiv Milana, ko je postigao izjednačujući gol u Beogradu? Mala digresija, ali slično važi i za Bena, koji je u revanšu sa Milanom postigao jedini gol, uz jedan regularan poništen i šut u prečku iz slobodnog udarca. Imam utisak da se suviše lako odričemo igrača koji su nam doneli najviše radosti, Bena Deki nije ni uvodio u igru u prva tri kola... E zato Pavkov treba da ostane pa makar se prodao Ohi!
I

Istina

pre gotovo 2 godine

Oce da ga prodaju,pa mu dizu cenu ocigledno,
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

Onaj gol juce je na dodavanje odbrambenog igraca. Dosad su se sklanjali, sad su poceli i da asistiraju. 😂
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

lol
P

Pa1

pre gotovo 2 godine

Bravo za Pavkova! Kakav šamar Ohijevim botovima koji su juče doživljavali PMS
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Ni jedan ni drugi nisu ni za Partizan, kamoli za Zvezdu. Pavkov moze nasu ligu da taljiga na fizikalije, ali realno je kvalitet da udje kad se juri rezultat i treba da se razbije bunker. U Zvezdi se golova nadavao i Orlandic, nije to merilo uopste, posebno pored ovakvih krila, ja bi prvi strelac lige.
d

dr.mr.terzaa

pre gotovo 2 godine

''najbolji igrac kola'' vam je imao 6 kontakta sa loptom. Dao je cak 11 golova u ovoj ligi gde 60 % utakmica igra protiv ekipa koje imaju budzet 200.000 eura a njegova ekipa 50 miliona. Treca godina kako ga ''prodaju'', ali nesto ne ide
T

Tarantula

pre gotovo 2 godine

Moguće,moguće...samo neki što komentarišu ne mogu na soniju da daju gol Liverpulu,kamoli 2,pa da je i slučajno,dosta je!!😉
T

Tarantulo

pre gotovo 2 godine

Dodaj i Milan.
L

Luka muka

pre gotovo 2 godine

Zivim u inostranstvu i igram fudbal do duse na poluprofesionalnom nivou ali gledam kako se uvek forsira domaci igrac,stranac mora da bude jedan od najboljih ako ne i najbolji igrac tima da bi bio u prednosti u odnosu na domaceg igraca sto je i sasvim normalno tako da sam ja ipak uvek za to da tako bude i kod nas ako su Ohi i Pavkov pribliznog kvaliteta uvek bih radije dao Pavkovu sansu a i da budemo iskreni koliko je dugo u klubu nikad nije dobio bar 10-15 utakmica u kontinuitetu da igra od pocetka pa bar po 70ak minuta da vidimo stvarno koliko moze a posto ga znam dugo jos iz srednje skole kada smo igrali zajedno u FK Novi Sad a potom sam igrao protiv njega kada je bio i u Čelarevu znam da moze i to dosta samo mu dajte sansu u kontinuitetu pa to je najbitnije za napadaca pa da vidmo svi moze li ili ne i za kraj da budemo iskreni koliko bi igraca izguralo to sto je on izgurao na svojim ledjima,razna guranja u stranu,podcenjivanja,dovodjenja napadaca od kojih je bolji i sa svim tim se izborio i zato zasluzuje sansu!
O

Ohijevi botovi

pre gotovo 2 godine

Pozdravio vas milan pavkov
U

Uuuaaaa

pre gotovo 2 godine

hejteri moze samo da ga mrzite!
4

456

pre gotovo 2 godine

Hej Pavkoov
G

Gost dragan

pre gotovo 2 godine

Treba ga prodati paj malo da ga hvalimo ali sem javora, mladosti i novog pazara nema zainteresovanih
D

Dhjsjw

pre gotovo 2 godine

Tacno tako... Novi Ronaldo
S

Sale555

pre gotovo 2 godine

Miki, Milane, bas im ne das mira!
p

plavac

pre gotovo 2 godine

a sad valja?
O

Ognjen Drinski

pre gotovo 2 godine

@plavac, me valja i treba ga prodati odmah.Šilja je još i gori od Pavkova.