Milan Pavkov
Milan Pavkov

Najbolji igrač trećeg kola Mozzart Bet Superlige – Milan Pavkov

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.07.22. | 12:27

Ujedno i najbolji strelac domaćeg šampionata

U petak u Surdulici igraće za izjednačenje sopstvenog rekorda po broju uzastopnih mečeva na kojima je bio strelac, a u prva tri kola je bio garancija golova. Milan Pavkov je najbolji igrač trećeg kola Mozzart Bet Superlige pošto je i u Lučanima protiv Mladosti produžio golgetersku seriju.

Sa četiri pogotka u dosadašnja tri meča – dva Kolubari i po jedan Radničkom i ekipi Mladosti – Pavkov je trenutno najbolji strelac Mozzart Bet Superlige. Niko drugi nije stigao ni do kote tri, a Pavkov će dobru šansu da pogodi i na četvrtom uzastopnom meču imati već u petak kada će crveno-beli ugostiti Radnik na stadionu „Rajko Mitić“. Surduličani sa samo jednim bodom iz prva tri kola, već su promenili i trenera, pa je izvesno da će biti prilika za 28-godišnjeg napadača iz Begeča.

Izabrane vesti

Nastavi li ovako Pavkov će imati dobre šanse i da nadmaši svoj najbolji učinak u jednoj sezoni. Prošle je recimo u prvenstvu dobacio do kote od 11 golova, pretprošle je stao na 14, pre toga je bio na skromnijih sedam, u prvoj sezoni u Zvezdi je pogodio 12 puta, a još se pamti ona poslednja u dresu Radničkog iz Niša kada je uz svoje ime dopisao 23 pogotka. Istina, čak devet ih je tada dao sa penala, dok u Zvezdi nema tu privilegiju.

Ali ima saigrače koji će mu na svakoj utakmici namestiti koju šansu. Mada ima i žestoku garanciju koja ne ostavlja prostor za suve periode. Pored Ohija Omoijuanfa od prošle nedelje tu je i Aleksandar Pešić, videćemo da li će stići još jedan inostrani napadač...

Jedan bi drugog trebalo da čine sve boljima. A Pavkov je krenuo već dosta dobro.

Milanu Pavkovu će pored nagradne plakete kompanija Mozzart uručiti i ček na 50.000 dinara koje će golgeter Crvene zvezde usmeriti u dobrotvorne svrhe, instituciji ili osobi po svom izboru.

Mozzart će posle svakog kola donirati 50.000 dinara u humanitarne svrhe, a najbolji igrač te runde dobiće priliku da pomenutu sumu opredeli za ustanovu za koju smatra da joj je pomoć najpotrebnija. Za igrača meseca spremili smo donaciju od 100.000 dinara, a tokom sezone u Mozzart Bet Superligi očekuju vas još brojna prijatna iznenađenja.



tagovi

Milan PavkovIgrač kola Mozzart Bet Superlige

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara