Komentari na vest

Najbolji start sezone Milana Pavkova, još jedan meč do ličnog rekorda

Ohi11

pre gotovo 2 godine

Ohi 22 utakmice 11 golova…dok je Pavkovu potrebno 30 utakmica da postigne isti broj golova.
S

SilverSurfer

pre gotovo 2 godine

Krajnje nekoreknto je napisano da Norvežanin nije uspeo da se izbori za mesto startnog špica. On je direktna žrtva politike kluba da se Pavkov proda po svaku cenu. Zbog toga je u prolećnom delu sezone često menjao Ohija nakon prvog poluvremena. Što je sigurno uticalo na psihu Norvežanina kao i činjeicu da je pitanje da li se uopšte adaptirao. Ali, nije ovo prvi put da Mister kanali igrače. Može se reći da mu je to specijalanost. Gurnuo je Falćinelija da šutira penal iako Italijan nije ni zadužio svu opremu; Gavrića je prekomandovao na desno krilo što ovaj nikada nije bio; slično je prošao i Nikolić koji sa pozicije ofanzivnog prebačen na poziciju zadnjeg veznog pa kada se slupao o Kesija u Milanu od tada ne može da se oporavi; mladog Stankovića je prebacio na desnog beka koji to nikada nije igrao; Srnića je prebacio na poziciju zadnjeg veznog a dotični je upitan za bilo kakav ozbiljan profesionalni fudbal; početkom jula prošle godine pravio je "seču" najavljujući da Pavkov, Degenek i Kanga mogu da idu da bi ih brže, bolje vratio u ekipu; sličan tretman prolaze sada Ohi i Sanogo. Pavkov je simpatičan ali je na Vi sa ozbiljnim fudbalom. Sve to što radi može da prođe u našoj ligi. Imao je on povremene bljeskove ali nema kontinuitet, što može da se poveže sa njegovom motivacijom ali i kvalitetom. Bilo bi dobro da potpiše neki dobar ugovor ali pitanje koliko je to realno. Pre neku godinu provlačile su navodne ponude za Kinu i Emirate koje je on odbio (što je možda bio razlog za "seču"). Od odlaska Pavkova interesantnije je šta to treba da radi napadač da bi zadovoljio navijače? Ili bi navijači trebalo da prestanu da veruju hvalospevima na raznim portalima koji prate dolazak nekog igrača. Tako je bilo sa Ohijem. Čekao se januar, a u komentarima je moglo da se pročita kako je baš takav profil igrača bio potreban Zvezdi. Za nekih pola godine, iako ima sasvim solidan učinak, prešao je put od "fudbalskog ubice" do igrača koji nema skok, brzinu, tehniku i završnicu. Ako vrede i ako su važni golovi koje je postigao Pavkov na ovim livadama zašto bi oni koje je postigao Ohi vredeli manje? Mora se priznati da su i lopte koje je dobijao bile prava retkost pa je spram toga broj postignutih golova pravo čudo. Uzimajući u obzir da Zvezda igra sa tri ofanzivna igrača ne može se očekivati da samo napadač postiže golove. U prošloj sezoni Katai je postigao 20 golova, Ben 11, Pavkov 10 i Ohi 6. Ivanić je postigao 12. Prema tome ofanzivni deo Zvezdinog tima uopšte nije bio loš. Nije Ohi spektakularan igrač ali nije ni toliko loš kao što se o njemu piše. Mnogi bi mogli da počnu da gledaju utakmice domaćeg prvenstva da bi videli šta se stvarno dešava na terenu a ne da veruju onome što se piše u izveštajima a posebno ne medijskom pumpanju koje se pravi prilikom dovođenja nekog igrača. Sada je Desers taj koji će da preporodi napad Zvezde. Sa tenedencijom da ako dođe vrlo brzo može da završi kao Ohi.
Z

Zvezdas79

pre gotovo 2 godine

Norvezanin NIJE igrac za Zvezdu da ti skratim pisanje.
9

91

pre gotovo 2 godine

Kazete amaterske ekipe? Jesu i Milan,Liverpul,Kopenhagen isto bile ili? Pavkov prvi spic.
Đ

Đukin fan

pre gotovo 2 godine

A i Kluž,pa derbi kad je ključno bilo..Mića odradio svaku paru i zadužio Zvezdu u ovoj deceniji da ga ispoštuje.Publika ga uvazava i podržava,ovi što bi Levandivskog za 300.000 €,nek prođu kroz galeriji đkarzova koje je uprava dovodila na špic ppzicije ,dosta su samo Dioni,povratak Boaćija a i ovaj Ohi,da potvde listu kiks transfeea.Njih nigde a Mića iz kola u kolo kad god mu dozvole pakuje golove..I tako 5 godina
S

Sale555

pre gotovo 2 godine

Bravo!
G

Gostić

pre gotovo 2 godine

Samo slep ne vidi da je Pavkov vec gotova stvar.Tj samo se vagaju ponude.I ok,momak ima 28 godina.Neka naplati svoj trud.Ali dosta lazi vise.A Profil igraca kao sto je on,Zvezdi je preko potreban.Kada ne ide,kada se igra protiv bunkern,Pavkov je idealan.Razbijac.Zasto mu ne dati duplo vecu platu,koju tesko da ce imati i van Srbije.I vezati ga na 4 godine.
X

XD

pre gotovo 2 godine

Ok hoće da ga prodaju igra mora da daje golove da se izvuče koji dinar više. Kao da smo svi slepi
T

Tuneki

pre gotovo 2 godine

Mnogo se potcenjuje,ali od kada je u Zvezdim on razbija konkurenciju
A

Apoel

pre gotovo 2 godine

Trenutno imamo 3 napadaca sa podjednakim sansama da igraju, stalno ce se rotirati po 45 do 60 minuta po utakmici... E sad... to moze biti velika prednost ali i veliki problem zbog kontinuiteta...
Z

Zvezdas79

pre gotovo 2 godine

Nemamo, Ohi je zavrsio odiseju u Zvezdi jos ti niko nije javio ili si slep kraj ociju. Nije igrac za Zvezdu i tacka.
@

@Zvezdas79

pre gotovo 2 godine

Mrš botino terzićevska.
G

Gx

pre gotovo 2 godine

Volim zvezdu, cenim Pavkova...ali za sve ovo se raduje terza posto mu je krenulo..da ga proda za milionce..ali dobro Pavkov je ljudina i zaslužio...ali jedno ne razumem svaka čast malom Mitrovicu vidi se ima potencijal .ali braco zar mislite da je on bolji trenutno od bukaria?bukari je strasan igrač ali naprovice gresku ako deki sluša upravu uniste ce ga....nazalost...
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Prilicno je jasno i vidljivo da Pavkov, kakav god da je i sa svim svojim manama, mora i dalje da bude opcija br. 1 u napadu, jer trenutno boljeg nema. Diznijev junak iz Karagurmanluka ni izbliza nema taj kvalitet kao Pavkov, a ovaj drugi "norvezanin" je potpuno nezainteresovan.
m

madmix

pre gotovo 2 godine

ajde pogledaj zadnjih 20 min i Pešičeve kontakte da loptom,svaku ali svaku je izborio,dodao,sačuvao,i nogom i glavom i tučeš nešto samo da bi pljuvao,Pešić je odličan igrač
S

Sabago

pre gotovo 2 godine

Da postigne jos dva,tri gola u evropskim kupovima,pa da napravi neki dobar angazman i resi konacno svoje zivotno pitanje. Mislim da je to ovaj momak zasluzio,iako ga mnogi sad prozivaju,on je ipak postao zvezdina legenda. Liverpul se ne zaboravlja. Pa i Dule Savic je ostao zapamcen po golovima Arsenalu !!!
p

postici ce

pre gotovo 2 godine

bez brige, to se placa, pusta se da daje golove ne bi li se prodao...
k

kokos

pre gotovo 2 godine

Puštanje kao protiv Liverpula? Pavkov ima neku srećnu (crvenu) zvezdu, da se nađe na pravom mestu u pravo vreme. Nešto kao Milošević nekada, koliko se on nadavao takvih golova. Naravno, nije to samo sreća. Ali jeste za Zvezdu.
a

ananas bb

pre gotovo 2 godine

isto kao protiv liverpula, tacno, namesten mec, kladionice profitirale, liverpul svakako postao prvak Evrope, pavkov i dalje u mestu. pokusava se na silu prodati ali niko nije glup..
S

Sabago

pre gotovo 2 godine

Da postigne jos dva,tri gola u evropskim kupovima,pa da napravi neki dobar angazman i resi konacno svoje zivotno pitanje. Mislim da je to ovaj momak zasluzio,iako ga mnogi sad prozivaju,on je ipak postao zvezdina legenda. Liverpul se ne zaboravlja. Pa i Dule Savic je ostao zapamcen po golovima Arsenalu !!!

07.08.16

pre gotovo 2 godine

Pavkov nije opterecenje za budzet,ne bih licno imao nista protiv da ostane.Zna da bude lenj,nezaintetesovan,da oscilira.Protiv Rendzersa tragicno,protiv Liverpula perfektno.Ali,Pavkov nam i ne treba da bude prvi spic,vec da ulazi sa klupe i menja ritam.Robustan je,skocan,igra glavom,takav tip napadaca svima treba.Oko njega uvek nesto,tako da ga ne bih prodavao,osim ukoliko Pao zaista ne posalje neku super ponudu.Ne znam sto se pljuje Milan.Sto se Ohija tice,verujem da bi imao odlicne brojke(ne kao u Norveskoj)ako bi igrao u kontinuitetu.Zaboravljaju neki da on nije dugo u klubu,i dalje ide privikavanje,sistem igre je drugaciji,nije potpuno kompatibilan sa nasim sistemom,Kataijem,Ivanicem.Ali opet,imao je pristojan ucinak,koji bi bio bolji da redovnije igra.Za Pesica cemo videti,ne znam sta da ocekujem.
O

OHI

pre gotovo 2 godine

Sto se ovde OHI dize u nebesa ? NIt je brz , ni jak ni skocan , bukvalno prosek koji je igrao ligu gde je MIlan Jevtovic bio MVP. Ne znam cemu lozana oko njega , ako ima ponuda prodati ga odmah + zauzima mesto stranca. Ohi dao 9 golova na 15 utakmica kako neko rece amaterskim ekipama a kad to isto uradi Pavkov on ne valja .
g

gostinjo

pre gotovo 2 godine

Jevtovic je igracina, ali to vama nikada nece biti jasno, jer vam je gobeljic junak na tribinama
Z

Zvezdas79

pre gotovo 2 godine

Meni takodje nije jasno divljenje covekom koji APSOLUTNO nista nema za Zvezdu, ni brzinu, ni sut, ni jak na lopti, ni da se sam izbori za situaciju, ma dupla nula.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Pod hitno dovesti Desersa i desnog beka.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

@ Desnog beka, DA ! Desersa nikako,,,, ni za džabe, da je zaista toliko dobar Fejnord bi ga ostavio, Fejnord ima više para od Zvezde. To nije igrač koji bi pravi bitnu razliku, Zvezda već ima sasvim dovoljno pristojne napadače, A OVAJ BI SVOJOM SIGURNO NE MALOM PLATOM NAPRAVIO VELIKU I NE POTREBNU NESLOGU MEĐU IGRAČIMA. BILO BI MNOGO VIŠE ŠTETE NEGO KORISTI. MOŽEMO U LIGU ŠAMPIONA I BEZ NJEGA.
I

I m Jose Mourinho

pre gotovo 2 godine

Poceli smo da se ponašamo kao navijači Real Madrida razmazeni smo postali, ili kao PSG jer je uprava stalno pod pritiskom samo da bi se citalo i pisalo ko je dosao jer nam trebaju bombe na koje smo se ocigledno navikli. Mi pijani milioneri gospodo nismo imamo 3 ozbiljna spica na raspolaganju, za beka se ne bi složio mali Stanković ce biti odličan nama treba samo STOPER VELIKIM SLOVIMA ! ! !
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

A zasto bi morao da se dovede bas taj Desers ??? Sta, ne postoje neki drugi drugi napadaci koji bi mogli u Zvezdu ?? Smeta mi sto su se svi uhvatli samo za tog Desersa kao da je jedini na svetu...nije jedini, a ne verujem ni da je najbolje resenje za Zvezdu. On cak ni tamo nije bio prva opcija u napadu.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

@@@. A ne valja vam Desers. A Dioni, Rišairo, Tomane itd itd, oni su vam bili ok. Ali nemojte da brinete mnogo su veće šanse da Desers ne dodje. Sada je dao gol K. Brižu, i svakim golom njegova cena raste. A i uključiće se i bogatiji klubovi od Zvezde. Desers je za klasu bolji od ova tri špica koja sada imamo. Ali vi to i ne znate jer ga niste ni gledala. A JA sam odgledao bar 10 celih utakmica Fejnorda prošle sezone, što u Holandskoj ligi, što u LK. Da je sreće da smo mogli da dovedemo Desersa i onog Kolumbijca iz Fejnorda.
G

Gost RS

pre gotovo 2 godine

Odbranu nam još pojačajte,vezu i napad mi imamo!! Ohi uradio dovoljno odkad je došao, optimista sam u vezi Pešića. Pavkov zahvalan igrač koji može svakome da napravi problem, što neko napisa oko njega se uvijek nešto dešava, malo je igrača koji znaju da odgraju glavom kao on pogotovo kad spušta loptu saigraču.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD(ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Neverovatno je sa koliko uvreda pojedinci govore o ovom čoveku, koliko nepoštovanja pokazuju za sve što je uradio u Zvezdi, kako je moguće da su u zaborav kod tih istih otišli mnogi važni golovi koje je Pavkov postigao(ne samo protiv Liverpula) i koliko radosti i važnih pobeda nam je doneo,,,,, i sve to zbog Ohija, koji nije loš igrač, ali do sada u Zvezdi ništa naročito nije pokazao, i ne izgleda mi ni iz daleka toliko bolji od Pavkova koliko se ovde galami o njemu,,,, pa sve i da je mnogo bolji od Pavkova (A NIJE), Pavkov zaslužuje mnogo veće poštovanje od svih. ,,,,,,, i šta sad Pavkov treba da daje po tri gola narednih 10 utakmica da bi se ovde dopao nekom!!!! Milane, igraj svoju igru, uživaj u golovima i ne obraćaj pažnju na svašta,,, 🔴⚪🔴⚪🔴⚪♥️⚪♥️⚪♥️⚪💥💥💥💪💪💪💪💪💪
G

GostKg

pre gotovo 2 godine

Ne napadam Pavkova ali mi samo objasni sta to treba Ohi da uradi da bi bio dobar za Zvezdu? Jel dao gol u derbiju? Jel postigao 14 golova za polusezonu gde nije sve utakmice ni poceo ni odigrao do kraja a ima koje nije ni igrao? Realno da Pavkov nije dao golove Liverpulu vecina bi ga oterala odavno.
G

Gost1234554321

pre gotovo 2 godine

Postalo je fascinantno kako svaki put kad se spomene njegova prodaja, covek izdominira do kraja prelaznog roka, zamena se ne dovede/njemu daju novi ugovor, i onda ga opet nema nigde... Po meni zahvalan igrac, ne buni se kad je rezerva, garantuje 10-15 golova po sezoni.
G

Gostnrurie

pre gotovo 2 godine

Zamislite da ovaj lik zaradjuje od fudbala eto sta znaci sreca
S

Spic iz Fejnorda

pre gotovo 2 godine

DA 2-3 GOLA AMATERSKIM EKIPAMA I ODMAH DIZANJE U NEBESA,A U EVROPI PO 1 GOL NA SVAKIH 20 UTAKMICA!
I

I m Jose Mourinho

pre gotovo 2 godine

Ako dodje dessers narusice hemiju u ekipi , jer ne moze ni jedan igrač da ima veću platu od Kataija, Ivanica, Kange. Pitanje je kako ce se to odraziti na ekipu kojima treba povećati platu i nagraditi ih da grizu i dalje jako, i imamo vec 3 spica bolje stoper da se dovede
A

Aranđel

pre gotovo 2 godine

Ali su ti golovi bili od velike vaznosti
H

Hames

pre gotovo 2 godine

Pavkov je mnogo nezgodan za čuvanje, i kad ga neće gol uvek se nešto dešava oko njega, naročito u skoku. Bila bi greška prodavati ga radi neke mačke u džaku koji će da dođe nespreman i nesnađen.
I

I m Jose Mourinho

pre gotovo 2 godine

Fizički je dominantan igrač, secam se svojevrsno i Zigića kako pridje igraču nekom sudija se odmah hvata za pistaljku i svira faul. Tacno uvek nekim skokom ili cuvanjem lopte oslobadja prostor drugim igračima i navlači ih na sebe a i ako ga ostave samog to je vec pola gola !
B

Berardi10

pre gotovo 2 godine

Covjek koji je donio titulu prosle godine sa odlucujucim golovima u par utakmica kad se lomilo. Mocni Pavkec, gazi doktore !
V

Visente Del Boske

pre gotovo 2 godine

Pa nama i treba tri kvalitetna spica jer igramo na 3 fronta tako da treba da ostanu i Pavkov i Ohi, medjutim ukoliko uspemo da dovedemo Desersa onda Ohi treba da ode.
L

Limaledu

pre gotovo 2 godine

A jel zna neko uopšte šta je sa Ohijem???
O

Ohi,Desers i Pesic

pre gotovo 2 godine

Pavkova prodati sad kad je prilika,Ben raskid ugovora,dovesti Desersa i sacuvati Ohija na svaki moguci nacin! To je to sto nam treba: Ohi,Desersa i Pesic,bolje od toga ne moze!
Z

Zvezdas79

pre gotovo 2 godine

Limaledu | 25.07.2022. U 10:53 A jel zna neko uopšte šta je sa Ohijem??? Znam ja, zna i Stankovic, lik trenira i nije za Zvezdu, jel ti sad jasno?
P

Premijer

pre gotovo 2 godine

Samo kad se malo dublje udje u analize nasih spiceva poslednjih godina, uvek su se dovodili napadaci pod izgovorom nije Pavkov taj kvalitet. Pocev od Boacija (drugi mandat),pa Stoiljkovic, Falcineli, Dioni, Ohi, I ko god je dolazio Mica se opet izborio. I kad god je tesko bilo Mica nas je cupao. Paki samo napred!
I

I m Jose Mourinho

pre gotovo 2 godine

Pavkov je X faktor ne bi trebali prodavati ga posto poto, talican je Zvezdi ne daj Boze a i daje golove kao na traci. Na stranu to sto nosi majcu Piki Blajnders i sto ima stomak hoce ga gol uvek pogledajte statistiku samo papir ne LAZE !
g

ganzibell

pre gotovo 2 godine

Za Pavkova je malo i 3.5m, za 4 da se i proda ako bude htio da ide uopste 🙂
K

Kragujevac96

pre gotovo 2 godine

Ovaj dečko kad bi ozbiljno trenirao, imao kilazu profesionalnog sportiste i sa očiglednim osećajem za gol niko ne bi mogao da ga ospori i garantovano bi bio prvi centarfor Zvezde. MILANE PRIJATELJU UOZBILJI SE I GAZI!
I

I m Jose Mourinho

pre gotovo 2 godine

Slažem se, on sad ne staje kamoli da se decko uozbilji sta bi radio kao protiv Liverpula
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Bas tako!!! Uozbiljio se malo kad je dobio dete nedavno, ali jos bolje to mora. Prelazak u Panatinaikos bi mogao da ga motivise da bude 100% profesionalac, fina liga, lepo vreme, Atina fantastican grad za zivot...