Najbolji tim 11. kola Mozzart Bet Superlige: Golubovi gazduju na severu

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.10.23. | 12:28

Četvorica igrača Spartaka u idealnoj postavi

Kad bi mogao nekako da igra samo protiv klubova iz Vojvodine, Spartak bi bio kandidat za titulu!

Plavi golubovi su ove sezone preslišali Železničar iz Pančeva (3:0), pa u starom derbiju severa Vojvodinu (2:0), ali su najveći plen ostvarili ovog vikenda kada su u Bačkoj Topoli savladali vicešampiona TSC (2:0) u komšijskom odmeravanju snaga i skinuli ga sa drugog mesta tabele Mozzart Bet Superlige.

Izabrane vesti

Za tu sjajnu partiju, najbolju od početka sezone, Subotičani su zaslužili nagradu. I čak četvorica fudbalera Spartaka našla su se u idealnom timu 11. kola.

Na golu je Aleksandar Vulić, koji je sa ocenom 7,5 najbolje ocenjeni čuvar mreže u ovoj rundi. Odbranom protiv TSC-a je komandovao Strahinja Tanasijević, kojem je ovo drugi put da se našao među 11 izabranih. Vezista Andrej Todoroski je odličnu partiju krunisao golom, dok je špic Vojo Ubiparip bio nerešiva enigma za TSC i odneo je epitet igrača utakmice.

U ovom kolu među najboljima našla su se i po dvojica fudbalera večitih rivala. Gajas Zahid je bio ubedljivo najbolji pojedinac duela Partizana i Mladosti, jer je iznudio penal, pa potom postigao gol, dok je Svetozar Marković dirigovao odbranom, koja se napokon stabilizovala i u poslednja dva kola je dozvolila rivalima tek po jednu šansu.

Kod Zvezde je sve pucalo u napadu. Mirko Ivanić je sa dve ozbiljne majstorije odneo epitet Najboljeg igrača kola, dok je Piter Olajinka sa dva gola digao crveno-bele kada su bili u zaostatku u Kragujevcu.

IMT ima jednog od najboljih desnih bekova lige Nikolu Glišića, dok Novi Pazar može da se podiči najboljim levim u ovoj rundi Rafaelom Florom. A, Todor Petrović je bio centralna figura u sastavu Javora u pobedi nad Železničarem.

Idealni tim 11. kola Mozzart Bet Superlige čine: Aleksandar Vulić (Spartak) 7,5 – Nikola Glišić (IMT) 7, Svetozar Marković (Partizan) 7, Strahinja Tanasijević (Spartak) 7, Rafael Floro (Novi Pazar) 7,5 - Todor Petrović (Javor) 7, Andrej Todoroski (Spartak) 7 – Piter Olajinka (C. zvezda) 7,5, Mirko Ivanić (C. zvezda) 8, Gajas Zahid (Partizan) 7,5 – Vojo Ubiparip (Spartak) 7,5.


tagovi

Todor PetrovićVojo UbiparipGajas ZahidMirko IvanićPiter OlajinkaSvetozar MarkovićNikola GlišićRafael FloroAleksandar VulićTim kola Mozzart Bet Superlige

Obaveštavaj me

FK Partizan
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara