Tim kola Mozzart Bet Superlige
Tim kola Mozzart Bet Superlige

Najbolji tim 6. kola Mozzart Bet Superlige: Vikend preokreta i kasnih golova

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.09.23. | 13:34

Tu su zato i igrači Partizana i IMT-a, i Železničara i Čuke, ali i predstavnici Javora, TSC-a i Vojvodine

Nije ovo bio vikend ubedljivih pobeda i teških poraza, ali šesto kolo Mozzart Bet Superlige jeste bilo kolo velikih radosti. Partizan se vratio iz mrtvih na gostovanju kod IMT-a, tri boda u poslednjim sekundama osvojila je i Mladost, Čukarički nije mogao do celog plena, ali jeste preživeo 0:2 na gostovanju u Panečevu, a preokret je obradovao i Vojvodinu.

U takvim okolnostima u junake su izrasli oni koji su menjali raspoloženje u tim završnicama. Od Kristijana Belića i Nemanje Nikolića u Partizanu, preko Aleksandra Varjačića u ekipi Mladosti ili Filipa Malbašića u Vojvodini.

Izabrane vesti

Što naravno ne može da poništi sve dobro što su uradili IMT i Železničar, apsolutni autsajderi pred okršaje sa crno-belima sa Topčiderskog ili Banovog brda, pa otud u najboljem timu šestog kola i Lazar Romanić i Nikola Kodžić.

A uz njih i par onih koji su nešto lakše stigli do bodova, kao što su recimo Strahinja Manojlović i Đorđe Skoko iz Javora, te Nemanja Stojić i Saša Jovanović iz TSC-a.

Sledi reprezentativna pauza. Pa da onda puni sveži uđemo u nastavak sezone u Mozzart Bet Superligi.



tagovi

Nemanja NikolićKristijan BelićStrahinja ManojlovićNemanja TošićNemanja StojićAleksandar VarjačićĐorđe SkokoNikola KodžićLazar RomanićSaša JovanovićFilip Malbašić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara