Najgori mogući trenutak za ovakav peh, Jović pozitivan na virus korona

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.11.20. | 17:08

Srpski napadač propušta meč sa Viljarealom

Golovi su konačnu bili tu, baš kao i neophodno samopozdanje, ali je Luku Jovića u Madridu dočekao veliki peh. Srpski napadač je bio pozitivan na testiranju za virus korona u petak ujutru, pa će propustiti meč sa Viljarealom ovog vikenda, iako se moglo očekivati da dobije novu šansu kod Zidana.

Korona se "uvukla" među reprezentativce Srbije u nedavnom prozoru. Poziv je morao da otkaže Filip Đuričić, potom je pozitivan pred Škotsku bio Luka Milivojević, a pred Rusiju Sergej Milinković Savić i Đorđe Nikolić. Na kraju su iz Intera i Verone saopštili da su virusom zaraženi i Aleksandar Kolarov i Darko Lazović.

Izabrane vesti

Jović je pre reprezentativne pauze presedeo nekoliko mečeva na klupi u Realu, u poslednjih mesec i po dana ulazio je samo dva puta. Igrao je 12 minuta protiv Kadiza, odnosno sedam protiv Valensije. U prethodna tri reprezentativna meča protiv Škotske, Mađarske i Rusije postigao je tri gola i ostvario dve asistencije.

Izvesno je da će Jović pored meča na stadionu De la Keramika propustiti i onaj sa Interom na Đuzepe Meaci u sredu, koji je od izuzetne važnosti za Madriđane u borbi za plasman u osminu finala Lige šampiona.

Najgore je to što Jović teren sada mora da zameni strogom izolacijom, koja bi mogla ponovo da ga izbaci iz takmičarskog ritma. Jović je ove sezone već jednom bio u karantinu, zbog toga što je bio u društvu osobe koja je bila pozitivna na virus, tako da se serija pehova nažalost nastavila za srpskog reprezentativca.

Zidan je Joviću pred početak sezone poručio da mu je bilo najbolje da promeni sredinu i ode na pozajmicu u drugi klub, a pošto se to nije dogodilo letos, pružio mu je šansu da bude starter na nekoliko uvodnih mečeva u sezoni. Ipak, golovi su izostali, pa je opet pokrenuta priča oko njegovog odlaska na zimu. Golovi u dresu Srbije su stigli u idealnom trenutku, pa se verovalo da mogu da se preslikaju i na terene u Primeri, ali ga sada čeka nova pauza.



tagovi

Luka Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara