Renan Lodi (Foto: Reuters)
Renan Lodi (Foto: Reuters)

Najjači tim postao još moćniji: Mitar i Sergej dobili pojačanje iz brazilske reprezentacije

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.01.24. | 00:26

Renan Lodi bi tokom sutrašnjeg dana trebalo da postane novo pojačanje Al Hilala

Tabela kaže da je bez premca u zemlji, a uskoro će postati još jači. Al Hilal je dogovorio kapitalno pojačanje, prvo u zimskom prelaznom roku. Lidera saudijskog šampionata pojačaće Renan Lodi.

Koliko sutra brazilski reprezentativac potpisaće ugovor sa klubom iz Rijada na tri i po godine, samo šest meseci pošto se dugoročno obećao ekipi sa Velodroma. I mada je u Marselju bio nezamenljiv kraj leve aut-linije – odigrao 24 utakmice u svim takmičenjima - ponudu koju je dobio sa Bliskog istoka očigledno je bilo nemoguće odbiti, te će sa Al Hilalom, za koji nastupaju i srpski reprezentativci Sergej Milinković Savić i Aleksandar Mitrović, nastaviti pohod na titulu.

Izabrane vesti

Neće ni ljudima u Olimpiku teško pasti njegov prerani odlazak, jer će uspeti da povrate novac koji su uložili u njegov dolazak, a pride možda i da zarade. Možda, jer kako piše Relevo, Al Hilal će posle šestomesečne pozajmice biti u obavezi da otkupi Lodija za obeštećenje od 20.000.000 do 25.000.000 evra, s tim da će 30 odsto od pomenute sume pripasti Renanovom prethodnom klubu Atletiku, koji ga je letos prodao Marselju za 13.000.000.

Lodi će tako pojačati brazilski "klan" u Al HIlalu, koji su tokom leta već oformili Nejmar, Malkom i Mišael, koji je u klub stigao još prošlog januara iz Flamenga.

Što se Marselja tiče, neće ni on ostati "kratak" na poziciji levog beka. Francuski gigant već je u Veroni pronašao zamenu za Lodija u vidu Džoša Doiga, škotskog defanzivca za kojeg će italijanskom klubu platiti 6.000.000 evra i bonuse.


tagovi

Zimski prelazni rok 2024Al HilalRenan Lodi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara