Jelena Čanković (©Star Sport)
Jelena Čanković (©Star Sport)

Najmoćniji engleski klubovi se utrkuju za potpis Srpkinje: Čelsi i Arsenal naciljali Jelenu Čanković

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.07.22. | 22:20

Dobitnica Zlatne lopte FSS za prošlu godinu pred selidbom na Ostrvo

Srpska reprezentativka i dobitnica Zlatne lopte FSS za prošlu godinu, Jelena Čanković, na meti je ostrvskih velikana – Čelsija i Arsenala!

Švedski list Aftonbladet piše da su londonski klubovi već stupili u kontakt sa najboljom fudbalerkom Srbije za proteklu godinu i spremni su da aktiviraju otkupnu klauzulu za koju se ne navodi kolika je. Niti jednom od dva tima sa Ostrva nije strano da iskeširaju za transfer, izdašni su i ukoliko se odluče na taj potez švedskom Rozengardu biće vezane ruke.

Izabrane vesti

Jelena Čanković je od 2019. godine u Rozengardu, a sportski direktor švedskog tima, Tereza Sjegran, nije potvrdila da je srpska reprezentativka u pregovorima sa Čelsijem ili Arsenalom, ali nije ni opovrgnula pisanje švedskih medija.

Uvek postoje glasine kada su u pitanju odlični igrači kao što je Jelena. Ona ima ugovor sa nama do 2025. godine i to je jedino što mogu da kažem“.

Pored Rozengarda, Jelena Čanković je u dva navrata nastupala za subotički Spartak, gde je i započela profesionalnu karijeru, a branila je i boje Barselone, Ferencvaroša i švedskog Veksoa. Punih pet godina je u Skandinaviji, a selidba na Ostrvo predstavljala bi veliki korak unapred.

Arsenal je 2007. godine postao prvi engleski klub i za sada jedini koji je osvojio pehar Lige šampiona, a tom podvigu najbliži je bio Čelsi pretprošle sezone kada je stigao do finala.


tagovi

Jelena Čanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara