Najozbiljnija ponuda za Jovana Mijatovića – 6.000.000 evra i procenti od Monpeljea

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.01.24. | 17:04

Zvezda tvrdi pazar i čeka da se Francuzi još malo otvore

Obraćenje Zvezdana Terzića na početku priprema Crvene zvezde, nagovestilo je da zimski prelazni rok neće biti zanimljiv kada je reč o ulaznim transferima srpskog šampiona. Posebno posle reči generalnog direktora crveno-belih da će mladi levi bek Viktor Radojević dobiti šansu da se nametne i krene putem Koste Nedeljkovića, samo na suprotnom boku.

Međutim, jasno je da na Marakani planiraju barem jedan veliki udarac i prodaju pojedinih igrača kako bi dobili finansijski impuls i rasteretili svlačionicu. Interesovanja ima, ali kada je reč o konkretnim ponudama, za ozbiljne pare, sve se svodi na triling Osman Bukari, Kosta Nedeljković i Jovan Mijatović...

Izabrane vesti

Rekao je Zvezdan Terzić da za sada Nedeljković i Mijatović nisu na prodaju, odnosno da su oni poslednji na listi potencijalnih odlazaka. Uz napomenu da je prelazni rok živa stvar i da sve može da se promeni u dan... Nekako deluje da se ova konstatacija najviše odnosi na mladog napadača i otkrovenje jesenje polusezone Jovana Mijatovića.

Najviše se pričalo o Fajnordu i Zenitu, mestimično se pominjao i Juventus, ali je najbolja ponuda posle božićnih praznika za Zvezdinog Bekama stigla iz Francuske, lige gde baš Srbi ne uspevaju. Prema saznanjima Mozzart Sporta u toku jučerašnjeg dana na mejl crveno-belih stigla je zvanična ponuda Monpeljea u u iznosu od 6.000.000 evra i procente od naredne prodaje (nezvanično 10 posto).

Francuzi su oročili ponudu i čekaju da se Crvena zvezda izjasni u narednih desetak dana... Za sada u Ljutice Bogdana tvrde pazar, odnosno ne žele da na prvu prihvate ponudu iz Lige 1. I to iz dva razloga: nadaju se da će novac da namaknu transferima igrača koje Vladan Milojević nije naveo kao neophodne u šampionskoj trci sa Partizanom. I povrh svega veruju da Monpelje ima finansijski kapacitet da za strelca osam jesenjih golova ponudi barem dva miliona evra. Trenutno je status kvo. Igra živaca...

Monpelje trenutno zauzima 12. mesto u Ligi 1. Daleko je od zone ispadanja, a letimičan pogled na sastav ekipe koju predvodi Jermen Miheal Der Zakarijan nagoveštava da bi Jovan Mijatović imao čemu da se nada. Monpelje uglavnom igra sa dvojicom napadača. Često je u razgovorima za medije popularni Bekam isticao da najviše voli da pored sebe ima još jednog napadača.



tagovi

Jovan Mijatović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara