Najuspešniji Srbin u Dubaiju – Miloš Milojević! Osvojio Kup, obojio Burž Kalifu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.05.24. | 12:39

Al Vasl stigao do Prezident Kupa, dupla kruna je realnost

Predvodi Marko Nikolić Šabab Al Ahli, u tom klubu igra i bivša zvezda Premijer Lige Luka Milivojević, ali je trenutno najuspešniji Srbin u Dubaiju – Miloš Milojević. Sjajnu sezonu bivši trener Crvene zvezde oplemenio je osvajanjem vrlo cenjenjog Prezident Kupa, posebno u arapskom svetu, pošto je njegov Al Vasl u velikom finalu deklasirao mnogo skuplji Al Nasr – 4:0.

Gledajući iz trenutne perspektive Miloš Milojević bi mogao da nastavi da uživa u najuspšenijem periodu karijere. Posle osvojene duple krune sa Crvenom zvezdom, bivši pomoćnik Dejana Stankovića je na pola koraka da ponovi identično dostignuće sa Al Vaslom. Četiri kola pre kraja njegova ekipa ima šest bodova prednosti u odnosu na Šabab Al Ahli.

Izabrane vesti

Reći će neko da i to nije uspeh vredan notiranja, pošto Emirati, gledajući svetske okvire, nisu referntna lika. Ali mladi stručnjak je zaslužio sve čestitike. Nije njegov Al Vasl bio u krugu favorita za žetvu trofeja ove sezone. Veće šanse su davane Šababu sa Nikolićem na klupi i igračima, kao što su Luka Milivojević, Monas Dabur, Dumbija. Čak je i Al Nasr na papiru jači.

Međutim, očigledno je da se Miloš Milojević odlično uklopio u tamošnji milje, spoznajući mentalitet tamošnjih igrača.

O kakvom uspehu je reč najbolje ilustruje činjenica da je najviša građevina u Dubaiju Burž Kalifa od sinoć obojena u bojama Milojevićevog tima. Tako se u Emiratima ukazuje počast osvajaču Prezident Kupa.

Navijači Al Vasla su do ranih jutarnjih časova proslavljali trofej Prezident Kupa. Međutim, Miloš Milojević je za to vreme stavio samo zarez. Sad je fokus na završnici prvenstva.


tagovi

Miloš Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara