©FK Vojvodina
©FK Vojvodina

Napadač Vojvodine pred transferom u Sampdoriju za 1.500.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.07.22. | 22:26

Ivanović, najbolji strelac Lala u Omladinskoj ligi Srbije u prethodnoj sezoni, do kraja nedelje bi mogao da promeni klub

Biseri Vojvodine ponovo su na ceni i radaru evropskih klubova, a iako je veliku pažnju u prethodnom periodu privukao Jovan Milošević, kako stvari trenutno stoje prvi igrač koji će napustiti stadion Karađorđe za sedmocifreno obeštećenje biće Mihailo Ivanović.

Centarfor Novosađana rođen 2004. godine našao se na radaru Sampdorije koja je pokazala ozbiljno interesovanje da ga dovede u svoje redove i prema saznanjima Mozzart Sporta Ivanović bi već tokom aktuelne nedelje mogao da promeni sredinu uz obeštećenje od 1.500.000 evra koje bi inkasirale Lale. Pregovori dva kluba teku u željenom smeru te se očekuje da članovi Vojvodine već učetvrtak ili petak otputuju u Italiju gde bi se obavili završni razgovori i realizovao transfer mladog golgetera.

Izabrane vesti

Ivanović je u prethodnoj sezoni skrenuo pažnju igrama za juniore Vojvodine za koje je postigao 18 golova i uz epitet najboljeg strelca se izborio za nagradu u vidu debija za prvi tim. Premijerne i do sada jedine minute za Lale Ivanović je zabeležio u završnici utakmice 37. kola protiv TSC-a, a sa prvim timom Vojvodine ostao je i po ulasku u novu sezonu, međutim prethodna dva kola proveo je na klupi za rezerve.

Realizacijom transfera Vojvodina bi ujedno i prekinula niz prelaznih rokova bez kapitalne prodaje s obzirom na to da je poslednji igrač koji je doneo sedmocifreno obeštećenje na Karađorđe bio Mirko Ivanić koji je u februaru 2016. godine za 1.000.000 evra prešao u BATE.



tagovi

Mihailo IvanovićSampdorijaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara