Stadion Mladost u Kruševcu (©Reuters)
Stadion Mladost u Kruševcu (©Reuters)

Napredak ostao bez trenera i najavio privatizaciju

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.09.20. | 23:30

Koja doduše još nije zakonom omogućena, ali je proces u toku...

Devet utakmica, samo pet bodova i deoba poslednjeg mesta na tabeli sa šabačkom Mačvom. Dragan Ivanović je shvatio da tako više ne ide i posle poraza od Metalca (1:2) podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba Napretka, prenosi portal Telegraf.

Isti izvor navodi i da se u Kruševcu već pripremaju za privatizaciju, koja zakonom još nije omoguće, ali su iz Fudbalskog saveza Srbije više puta najavljivali da će ona postati opcija od naredne godine.

Izabrane vesti

Za sredu je zakazana Skupština na kojoj će se promeniti Statut kluba, a isti će dovesti do mogućnosti promene uređenja, što bi, prema još uvek nezvaničnim najavama, značilo da će klubu biti omogućena privatizacija. Šta nam donose sledeće nedelje ili meseci, ostaje da vidimo“, prenosi Telegraf reči neimenovanog izvora iz Kruševca.

Napredak inače nije jedini koji se priprema za privatizaciju, načuli smo da na isti način razmišljaju i u Nišu. Sigurno i u drugim gradovima, jer pojedini klubovi svakako su već godinama pod kontrolom istih ljudi, počevši tu od Spartaka (Dragan Simović), Radnika (Novica Tončev), Javora (Dragomir Lazović), da ne nabrajamo sad dalje.

Crvena zvezda i Partizan će po svemu sudeći ostati izuzeti privatizacije, videćemo šta će odlučiti u Novom Sadu sa Vojvodinom.


tagovi

Dragan Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara