Navađeni na Longfordove goleade protiv Altona

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.08.19. | 13:11

Drugog dana avgusta na njih je došlo 6+, pa u Kupu Republike Irske domaćin sigurno da računa i na novu sigurnu pobedu

Reč je o drugoligašima. Longford je tradicionalno bolji, poslednji put je slavio sa 1:5 na meču ovoga para početkom meseca. Možda se situacija i ponovi, jer Alton u poslednje vreme serijski gubi, a 3+ na njih radi kao švajcarski sat. Sve oko Kupa Severne Irske, u originalu FAI kupa, naravno kada je reč o ovoj utakmici ima prizvuk ekstremnog raspucavanja, a koliko je Alton slabiji, to upravo pokušavamo da otkrijemo uz par važnih činjenica.

Naime, Alton je skoro najgori u drugoligaškom karavanu. Makar tri, ili više od tri gola na njih kao po komandi dolazi na proteklih pet utakmica, na na šta ni Longford nije imun. Uz to, Alton je gubio na poluvremenu i na kraju utakmice u ligaškom takmičenju čak deset puta. Po toj neslavnoj statistici oni su vodeći u Irskoj 2, dok je Longford na drugom mestu po vođstvu na poluvremenu i na kraju meča.

Izabrane vesti

Uzgred, kao zaklučak na kraju balade, ponovo valja podvući onih nedavnih 6+ koje je zaokružio ovaj par, pa onda i razmisliti koliko je Alton i šta mogao da popravi, ne bi li sprečio iživljavanje Longforda po njihovoj mreži. Biće da nije mnogo, pa je jasno da golovi vise u vazduhu.

Kup Rep. Irske – 1/16 finala
20.45: (1,17) Longford (6,50) Alton (14,00)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara