Komentari na vest

Navijači Čelsija blokirali prolaz klupskom autobusu, smirivao ih Peter Čeh (VIDEO)

P

Promaja

pre oko 3 godine

To je kad postoje pravi navijaci, tradicionalni, a ne kriminalci. Zamislite da nasi ovo naprave, pa odmah bi krenuli da ih biju oni koji primaju pare i rade biznise pod izgovorom navijanja. Zato su Englezi fudbalska nacija, a mi nismo.
S

Sipa

pre oko 3 godine

Bravo !
G

Gist

pre oko 3 godine

Oglasio se i engleski premijer boris dzonson, ukinuce licence za sve strane igrace ukoliko igraju u super ligi, nisu mi ni malo dragi englezi, ali ovi potezi su za svako postovanje, samo napred englezi, srusite gamad, nezvanicno anjeli je vec podneo ostavku u juventusu, vudvord izlazi iz mancestera, ovo je prilika da se fudbal vrati gde mu je mesto, da se lupi samar i uefi, nisu ni oni naivni, dajte da fudbal opet bude najlepsi sport, sada nema mesta za podele navijaca
F

Familija

pre oko 3 godine

Borba ljudi tako treba
B

Bravo Englezi!

pre oko 3 godine

Košarka nije uspela da se odupre Bartomeu, zato što očigledno niko istinski ne voli ovaj sport, onoliko koliko Englezi vole fudbal. Zato ćute i robuju španskom lihvaru. Englezi su veliki tradicionalisti i pre ćete uspeti ne znam šta da uradite, nego da radničkoj klasi oduzmeze fudbal. Tamo bre praktično svako selo ima klub, iza kojeg stoji baza navijača, lokalpatriota, koji žive za utakmice svog tima, protiv tima iz susednog sela. Blago rečeno, nisu mi dragi kao narod, ali im skidam kapu za ovo. Dok se mi u košarci podsmevao jedni drugima, zato što je jedne španski lihvar uzeo pod skuter, a druge ne.
S

Slogan

pre oko 3 godine

Prava poruka: Želimo svoje hladne noći u Stouku. To je strast navijača, to kapitalisti ne razumeju.
V

Voždovac

pre oko 3 godine

Bukvalno! Naježio sam se zbog transparenta!
k

ktbffh

pre oko 3 godine

Bravo grobari
G

Gist

pre oko 3 godine

Bravo plavi momci, ovako se voli i navija za svoj klub, samo napred, valjda ce vasim stopama i interisti
j

juve

pre oko 3 godine

svaka cast i srecno u borbi protiv fudbalskih fasista
S

Suporting

pre oko 3 godine

Države gde su navijači još donekle bitan faktor će uspeti da izbace klubove iz Superlige. Nemačka i Engleska recimo. Španija nema navijače, i njima je svejedno.
Z

Zeljko Pantici

pre oko 3 godine

Moze da prica ko sta hoce za Engleze ali niko na svetu ne voli fudbal kao oni
d

drobikica kicme

pre oko 3 godine

Osim Argentinaca