Ne mogu baš svi Brazilci da prođu u Realu: Rejnier bez minuta otišao u Frozinone

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.09.23. | 11:44

Krilni napadač na trećoj pozajmici od dolaska u Evropu

Dvojica ne samo da su prošla, nego su premašila očekivanja. Dovedeni za po 45.000.000 evra, Vinisijus Žunior i Rodrigo su doprineli uspesima Reala, postali oslonac u napadu, postizali neke od ključnih golova, dok njihov sunarodnik Rejnier nije uspeo da se nametne u Madridu i neće ni ove sezone, pošto ga je španski gigant prosledio na još jednu pozajmicu. Ovoga puta u Seriju A.

Rejnier je stigao u Frozinone na pozajmicu do kraja sezone. Bez prava otkupa, pošto Kraljevski klub nije želeo da tu opciju ubaci u ugovor, nadajući se da bi krilni napadač mogao da se nametne u Italiji i tako ubedi čelnike da je, ipak, vredan ulaganja od 30.000.000 evra koliko su ga platili Flamengu januara 2020. Zanimljivo da od tog trenutka kad je Florentino Peres rešio da ga dovede kasnji osvajač olimpijskog zlata sa reprezentacijom Brazila nije ni debitovao za Real. Ni sekunde!?

Izabrane vesti

Madriđani su ga slali na pozajmice. Prve dve godine u Borusiju iz Dortmunda, a prošlu u Đironu. U Nemačkoj jedan gol na 39 utakmica, u Kataloniji „čak“ dva, doduše na duplo manje mečeva. Prethodne sezone počeo je samo šest mečeva za klub sa stadiona Montilivi. Nije ubedio.

Zato ga Karlo Ančeloti nije ni vodio na severnoameričku turneju tokom leta. Zato mu nije dozvolio ni da trenira sa ekipom minulih sedmica. Rejnier je radio sa strane i čekao. As navodi da je prošao kroz pravu traumu, jer se sve do srede niko nije javio sa zahtevom da ga angažuje. I onda – Frozinone. Klub koji se vratio u Seriju A. Možda će negde proigrati, ali zasad ne obećava.



tagovi

FrozinoneReal MadridLetnji prelazni rok 2023transferi

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara