Neće biti prazne tribine: Na Molde mogu samo deca iz škola fudbala

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.08.19. | 15:47

I to organizovano, za uzrast do 14 godina

Partizan je dobio dve utakmice kazne igranja pred praznim tribinama zbog ponašanja navijača na meču protiv Malatije. I prva utakmica koju će Partizan odraditi je ona protiv Moldea u četvrtak uveče. Međutim, neće tribine biti sasvim prazne jer će na njima moći da se nađu deca do 14 godina i to ona koja će doći organizovano kroz škole fudbala.

Dakle, neće moći da dolaze roditelji sa decom, niti bilo ko drugi, a da već sve prethodno nije organizovano.

Izabrane vesti

Suštinski, jasno je da Partizan neće imati podršku protiv Moldea kakvu je želeo, ali barem neće tribine biti potpuno prazne, pa će mladi fudbaleri moći da uživaju u igri svojih idola.

Oni stariji navijači će na to morati da sačekaju još, posebno u Evropi jer su crno-beli kažnjeni na dve utakmice bez navijača.

Zvanično objašnjenje kazne za crno-bele je da je to učinjeno zbog rasističkog ponašanja navijača na utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije.

Partizan protiv Moldea juri dobar rezultat i plasman u Ligu Evrope, ali u četvrtak od 21 čas će ipak podršku sa tribina od onih najmlađih.

Škole fudbala koje žele organizovano da dođu na utakmicu moraju se prijaviti na brojeve telefona 011/2197437. Deca moraju imati validnu đačku ili zdravstvenu knjižicu tokom ulaska na stadion Partizan, stoji u saopštenju crno-belih.

FOTO: Star Sport


Pogledajte i novu epizodu serije Ekipizza:

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara