(©Reuters)
(©Reuters)

Nejmaru stradao ligament kolena, čeka ga pauza od šest meseci

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.10.23. | 22:22

Brazilac će morati na operaciju

Loše vesti za Brazil, loše vesti za Al Hilal. Za Nejmara, naravno, najgore. Velika zvezda svetskog fudbala je doživela tešku povredu zbog koje će duži period biti van terena.

Nejmaru je stradao ligament kolena, zbog kojeg će morati na operaciju. Prema procenama brazilskih medija, a i može se lako zaključiti na osnovu drugih iskustava, jer nije tako retka povreda u svetu fudbala, asa Al Hilala čeka najmanje šest meseci pauze.

Izabrane vesti

Doktor reprezentacije Brazila Rodrigo Lazmar je potvrdio težinu povrede i najavio da će Nejmar uskoro ići na operaciju, datum još nije utvrđen. Na osnovu svega može se zaključiti da Al Hilal do kraja sezone neće moći da računa na jednu od najvećih zvezda, a pitanje je da li će moći i Brazil za Kup Amerike koji će početi u junu sledeće godine.

Do povrede je došlo na utakmici sa Urugvajem u Montevideu u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Nejmar je zamenjen pre završetka prvog poluvremena i potom je otputovao za Sao Paulo, gde je bio na pregledima i danas je objavljena konačna dijagnoza njegovog stanja.

Imao je Nejmar tokom karijere brojne probleme sa povredama, ali ovo je jedna od najtežih sa kojima su suočio.


tagovi

NejmarAl HilalFudbalska reprezentacija Brazila

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara