Nenad Milijaš
Nenad Milijaš

Milijaš pred Mačvu: Teren nije savršen, a nismo lako dobijali u Šapcu…

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.03.20. | 16:02

“Ali nema alibija”, kaže pomoćni trener Crvene zvezde pred gostovanje kod fenjeraša

Prvi protiv poslednjeg na tabeli. Crvena zvezda protiv Mačve. Javnost očekuje rutinsku pobedu crveno-belih, ali Nenad Milijaš, dojučerašnji kapiten, a sada pomoćnik Dejana Stanković, upozorava ekipu da ne sme da dođe do opuštanja.
U Šapcu sada nismo lako dolazili do pobede. Neće biti lako ni sada. Mačva jeste trenutno na poslednjoj poziciji, ali i oni imaju neke svoje ciljeve koje će pokušati da ostvare jer se bore za opstanak. Imperativ je pobeda i daćemo maksimum za trijumf”, počinje Milijaš na konferenciji za novinare na kojoj je odmenio šefa Stankovića, jer je klupska ideja, kako je rečeno novinarima, da malo promoviše i druge članove stručnog štaba.

U njemu su naravno svesni i već tradicionalnog problema u srpskom fudbalu. Jesu se uoči početka sezone sređivali tereni superligaških klubova, ali…
Ne znamo u kakvom je stanju teren, čuli smo da nije savršen, to će nam predstavljati problem, ali opet znamo šta je Crvena zvezda i idemo na pobedu kakvi god bili uslovi. Teren je isti i nama i njima, ne tražim alibi, takvo je vreme u ovo doba godine”.

Izabrane vesti

Da nije uvek lako protiv timova sa dna tabele svedoče i dva Zvezdina okršaja sa Inđijom. Pre samo desetak dana uspela je Inđija da odoli crveno-belima (1:1).
Znamo način na koji treba da uđemo u meč, pokušaćemo da ispravimo neke greške iz meča sa Inđijom. Sa druge strane očekujemo sličan meč kao protiv Inđije”.

Kad je u pitanju zdravstveni bilten…
Vulić ima problem sa skočnim zblogom, Boaći se povredio još na derbiju, imamo još nekih malih problema, videćemo danas na treningu ko će biti u postavi, a svi će videti sutra kako ćemo izgledati na terenu”.

Sa druge strane, Branko Jovičić se vratio u konkurenciju…
Branko je sa nama, bio je na klupi na poslednjim utakmicama. Sigurno je da njegov odnos na treningu i u svlačionici pomaže igračima, posebno na terenu. Ekipa oko njega postaje agresivnija, on to donosi svojim ponašanjem, a ja mu želim da što pre počne meč i vrati se na teren”.

(FOTO: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara