Nikolić (© MN Press)
Nikolić (© MN Press)

Nemanja Nikolić višak u Saudijskoj Arabiji

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.02.21. | 10:18

Bivši napadač Spartaka i Partizana će možda put Kazahstana

Izgleda da je završena epizoda Nemanje Nikolića u Saudijskoj Arabiji. Prema informacijama sa Bliskog istoka, srpski centarfor biće žrtva promene igračkog kadra u Al Raedu i do kraja sezone neće igrati za klub u koji je stigao sredinom oktobra prošle godine.

Posle tri gola na 14 utakmica, što sa solidan učinak u ekipi iz donjeg doma tabele, na status 28-godišnjeg napadača uticala su pomeranja u završnici prelaznog roka. U nedelju veče je Al Raed doveo Marka Marina iz Al Ahlija kao veliko pojačanje za nastavak prvenstva, samim tim stvorila se potreba da sa liste stranaca bude pomeren jedan igrač. Sve ukazuje da se Al Raed opredelio za Nemanju Nikolića, pa će rođeni Kraljevčanin napustiti arapski svet, iako mu je ugovor važio još godinu i po dana.

Izabrane vesti

Nije precizirano, ali postoji mogućnost da Nikolić vrlo brzo pronađe novu sredinu. Već su ga kontaktirali klubovi iz Kazahstana, gde je 2016. ostavio dobar utisak igrajući za Aktobe. Vrlo je moguće da se narednih dana zaputi ka nekadašnjoj sovjetskoj republici i otpočne novu etapu u karijeri.

Na početku drugog kruga šampionata Saudijske Arabije Al Raed se nalazi na 12. mestu na tabeli, dva boda iznad opasne zone. U ekipi trenera Besnika Hasija redovno igra drugi Srbin, Nemanja Miletić, koji je od dolaska iz Partizana propustio samo jedan meč.


tagovi

Nemanja NikolićSaudijska ArabijaSaudijska Arabija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara