Nemanja Radonjić (©Star sport)
Nemanja Radonjić (©Star sport)

Nemanja Radonjić izostavljen iz tima za derbi Torina

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.10.23. | 16:40

Srpski fudbaler se nije našao na spisku Ivana Jurića za meč sa Juventusom

Dobre partije u dresu Torina obezbedile su mu mesto na spisku reprezentacije Srbije, ali ne i da se nađe u konkurenciji za meč sa Juventusom. Iznenađujuća vest stiže iz tabora Granate: Nemanja Radonjić se nije našao na listi igrača prijavljenih za gradski derbi sa Starom damom, koji se za nešto više od sat vremena igra na Alijanc stadionu.

Nakon što ga je na jučerašnjoj konferenciji Ivan Jurić kritikovao zbog njegovog manjka posvećenosti radu, u italijanskim medijima se u toku dana spekulisalo da je hrvatski stručnjak izostavio Radonjića zbog nediscipline, ali je trener Torina pred početak utakmice sa Juventusom otkrio razlog.

Izabrane vesti

"Ne, nema veze sa nedisciplinom, imao je blagi problem sa mišićem. Zbog toga ga nema u timu. Mislim da je igrao dobro do sada, ponekad je atipičan je momak u pojedinim situacijama, ali mi verujemo u sve naše igrače. Svi imaju uspone i padove", rekao je Jurić.

Nema sumnje da će srpski fudbaler nedostajati Bikovima ovog popodneva na Alijanc stadionu, jer od početka sezone igra u odličnoj formi. Postigao je Radonjić tri od šest golova Torina u prvenstvu i svojim pogocima doneo ekipi jedine dve pobede u šampionatu.



tagovi

Nemanja RadonjićTorinoIvan Jurić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara