Trener Specije Vićenco Italijano (Printscreen)
Trener Specije Vićenco Italijano (Printscreen)

Nemoguća misija za Italijana, Kjevo jednom nogom u finalu

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.08.20. | 16:24

Leteći magarci iz prvog meča imaju prednost od 2:0

Večerašnji meč protiv Specije na stadionu Alberto Piko biće set-lopta za Kjevo u revanšu polufinala za promociju u Seriju A (21.00). Momci Alfreda Aljetija stekli su prednost od dva gola i sa dosta samopouzdanja putuju na severozapad Italije, uz krilaticu da protivnika nikada ne treba otpisivati. 

Štaviše, pokazala je Specija u drugom poluvremenu na Bentegodiju reakciju, međutim, na njihovom putu ka izjednačenju isprečio se golman Letećih magaraca Adrijan Semper, ali i prečka koja je uskratila M’Bala Nzola za još jedan pogodak u ovoj sezoni, ali i njegovu ekipu za nešto ponovljniji rezultat.

Izabrane vesti

Poraz u Veroni poljuljao je Speciju na psihološkom planu, zbog čega su navijači pred meč pružili podršku svojim ljubimcima. Pred Vinčencom Italijanom je težak zadatak da ekipi povrati takmičarski duh kojim je njegova ekipa stigla do preokreta u poslednjem kolu ligaškog dela protiv Salernitane. Za taj poduhvat, italijanski stručnjak će na raspolaganju imati dvojicu igrača više, Đuzepea Mastinua i Federika Ričija koji su se oporavili od povreda.

U gostujućem sastavu, na raspolaganju će se Aljetiju staviti iskusni Emanuele Gjačerini, dok bi Luka Garitano i Džonatan Morsej mogli da se nađu u prvoj postavi, nakon što su pružili iznenađujuće dobre partije u drugom delu meča na Bentegodiju, pošto što su ušli sa klupe za rezerve. Filip Đorđević koji je umalo bio tragičar četvrtfinala protiv Empolija zbog promašenog penala, ponovo bi trebalo da se nađe u startnoj postavi Kjeva, pošto je bio jedan od protagonista u pobedi svog tima od pre tri dana.

SERIJA B – PLEJ-OF ZA ULAZAK U SERIJU A (POLUFINALE)

Utorak

21.00: (2,20) Specija (3,10) Kjevo (3,60) prvi meč 0:2

Sreda

21.00: (2,60) Pordenone (3,00) Frozinone (2,95) - prvi meč 1:0


tagovi

Serija ASerija BSpecijaKjevo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara