Komentari na vest

Nervoza, povrede, crveni kartoni: Strašan meč u Pančevu, Suma doneo bod Pazarcima u 90. minutu

m

matkee

pre 3 meseca

https://youtu.be/AbZODw-hV5w?si=sMd8F-MIrd-c4G_b
d

dragi-

pre 3 meseca

ja ne znam sto se ljute pazarci, sudija im pomogao u 94min svira penal da osvoje bod
C

Carapice bela

pre 3 meseca

Šta reci tek ćete videti šta će vam uraditi prva bela čarapa lige, svi vam već povredjeni, igrači po licu vidi se nezadovoljni, linije vam u igri razdvojene već cirkus u najavi. I sad zbog publike udarili na sudije alibi se traži a svesni ste da evo doveli ste trenera koji liže se sa Lazeticem iz saveza da vam se pomogne ustvari naseli ste da je poslat da vam se odmogne. Zahvalite sve ovo Cuki i Madjiji dobro su vas ubunarili. A onaj Fikret sto kaže da igra za 45 min pretrci 9 km ta izjava treba u anale srb fudbala uci, a trener vam dobro igra do 6 minuta. Kakav spoj inteligencija u klubu.
b

bravo

pre 3 meseca

Svaka cast nakomentaru..
S

Sasa-Bg

pre 3 meseca

Pišite šta hoćete, pojma nemate o životu. Danas Pazar je uzeo bod sa ovim sudjenjem ravno je pobedi. Pišete protiv Matica koji ke sa Cukarickim bio 4 a imao je mnogo povredjenih igrača. A ti nesreco kako si video da je neko nezadovoljan, već je to čista Srpska ljubomora i pakost. Zato pišite i dalje gluposti.
Z

Zoii

pre 3 meseca

Ovo danas je bila slika i prilika naseg fudbala. Od prvog minuta sudija urnisao Pazar. Kartoni za svaki duel, osteceni za penal u 49. minutu jer je Hajdin rukom skinuo loptu Obradovicu (sve se jasno videlo u prenosu, ali je VAR ostao nem)...tako bi bilo i za ovaj penal da Suma nije jurio za sudijom i bukvalno ga naterao da gleda VAR. Santrac je bitan faktor za Zeleznicar, a ovako je zeleo da pomogne svom klubu, udalji NP od LK ili LE i pomogne mezimici jer Pazar nakon ovog meca nece moci da racuna na neke bitne igrace kada doceka CZ
P

Partymaker

pre 3 meseca

Nije Matic kriv sto ne zna, krivi su oni sto su ga doveli... Ti ljudi ne žele dobro klubu
N

News

pre 3 meseca

Kakvo domacinsko sudjenje za Novi Pazar.
w

winn

pre 3 meseca

mozda je bilo loses udjenje desavaju se greske, a isto tako je i pazar bio los, ovi igraci ovog kalibra treba da melju, ali jednostavno matic to ne moze da napravi.
m

matke kralj

pre 3 meseca

Gde je ona stara kuka od trenera?
m

matićććć

pre 3 meseca

Do 5 og minuta nam je sve išlo.
A

Atomski mrav

pre 3 meseca

Pazarci pokradeni danas pogotovo u 49 min. kada je Hajdin igrao rukom, čist penal! Pitanje je zašto iz VAR sobe nisu reagovali. Više nego očigledno da je sudija sudio sa zadatkom. Na Balkanu ništa novo!
f

fake,

pre 3 meseca

matic pojma nema, on ne znada vodi utakmicu, sve ove povrede,Adema, Sume, Scepovica su posledice njegovi losi treniga.
6

6 minut

pre 3 meseca

igor matic zvani 6 minut,sve mu se desava do 6min
n

novi paza2024

pre 3 meseca

Samo da se zahvalim Maticu sto nas je spustio na sesto mesto, to bi bilo to sto smo bili u vrhu tabele, Evropa je samo prica na jeziku.
t

ttt

pre 3 meseca

igor matic pola covek pola bod