Komentari na vest

Nešto je opasno trulo u Ajaksu, PSV zaljuljao temelje imperije kao niko za pet godina (VIDEO)

S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

Truo im je trener. Promenis mesto najboljem igracu koji na svojoj poziciji razvaljuje i golovima i asistencijama. I vidis da si pogresio , svi ti ukazuju na to , a ti i dalje teras svoje. Takve ljude , koji znaju da ne znaju i dalje teraju po svom treba izbegavati u sirokom luku , u svakoj sferi zivota.
g

gostaap

pre preko 1 godinu

Pa psv nije nista gora ekipa od njih
m

miko toplana

pre preko 1 godinu

Odučio je njih i AZ od fudbala pre par sezona. Dobio oba derbija u ligi, imali isto bodova, ali Ajax bio prvak jer se ne gleda medjusobni duel već gol razlika.

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Ten Hag I De Bur su stvorili prethodnu generaciju a prodato sve sto vredi izuzev Tadica I Blinda pa Normalno da ce izgledati katastrofa potrosili 115 Miliona od svih sto su doveli jedino vrede Basi I Bergvejn ostali nisu kvalitet za Ajax.
D

DDF

pre preko 1 godinu

Kada prodas 5-6 igraca od golmana do napadaca i trenera i ne dovedes adekvatna pojacanja nije iznenadjenje za lose rezultate u svim takmicenjima,4 uzastopne titule"uspavale"su upravu Ajaksa
S

Sega89

pre preko 1 godinu

Prodali sve sto iole vredi,promenili trenera,pojacanjima je potrebno vreme a i ne donose bas kvalitet koji se od njih ocekivao i to je realna situacija…tesko ce do titule u Holandiji
V

Vinegar

pre preko 1 godinu

Sta se bilo ko cudi? Prodali 10 igraca, zamene i nisu skroz doveli, sportski direktor koji je jedan od najzasluznijih za nove uspehe otisao zbog seksualnog uznemiravanja. To su ozbiljne stvari, Bajern bi bio u problemu u Nemackoj, a ne Ajax.