Ruben Neves i Sadio Mane (©REuters)
Ruben Neves i Sadio Mane (©REuters)

Neves zbog odugovlačenja Barse i Arsenala završio kod Mitrovića i Sergeja

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.02.24. | 19:54

Portugalac se letos umorio od čekanja da evropski velikani povuku konkretan potez

Od prelaznog do prelaznog roka brojni klubovi obigravali su oko Rubena Nevesa. Barselona se najviše motala oko Molinoa, ali kada je trebalo odgovorni iz katalonskog kluba da povuku konkretan potez – povukli su ručnu.

I prošlog leta su se raspitivali za zdravlje portugalskog veziste, obavili razgovore sa igračem… Nisu odustali, ali su odugovlačili. Verovatno tražili i bolje solucije. Dojadilo je Rubenu Nevesu da čeka, umorio se i prihvatio ponudu Al Hilala. Preselio se u Saudijsku Arabiju kod Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića Savića, a takvim ishodom zadovoljan je bio i Vulverhempton, pošto mu je na račun leglo 55.000.000 evra.

Izabrane vesti

Na sve to Vulvsi nisu ustupili vezistu nekom od rivala u Premijer ligi. A, i ta mogućnost je bila u opticaju, jer je Arsenal bio zainteresovan, međutim, onoga trena kada je potpisao Deklana Rajsa, više nije razmišljao o Rubenu Nevesu.

“Bio sam blizu tri kluba. Na kraju do toga (transfera prim. aut) nije došlo i to me je rastužilo, ali i pomoglo da donesem odluku da se pridružim Al Hilalu”, ispričao je Ruben Neves za O Žogo:

“Barselona je bila jedna od najboljih opcija. To nije laž, trebalo je da se desi. Baš kao i sa Arsenalom”.

Od dolaska u Al Hilal, portugalski reprezentativac je dao četiri i namestio šest golova. Ima veliku minutažu, bitnu ulogu i sada ne žali što je povukao takav potez i preselio se u saudijsku Arabiju. Ipak, čekao je do poslednjeg momenta, hteo je da ostane u Evropi.

“Postojao je još jedan zainteresovani klub iz Engleske, ali ne bih da otkrivam ime. Umorio sam se od toga što se ništa nije dešavalo i onda sam ugrabio ovu zlatnu priliku”, podvukao je Ruben Neves.



tagovi

Ruben NevesAl HilalBarselonaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara