Komentari na vest

Nevil ubeđen: Arsenal neće biti šampion Premijer lige! Varan: Sve je moguće, zašto ne bi bio Junajted?

k

kkkkk

pre oko 1 godinu

Kako mislite ovo "Junajted je ranio Građane u derbiju i prišao im na bod zaostatka…"
h

hrvx

pre preko 1 godinu

Ova sezona arsenala je indenticna onoj kad je lester osvojio. Nosi ih momentum pa pobedjuju iako po kvalitstu ima 4-5 kvalitetnijih ekipa.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Osim Citya, koje su to jos ekipe kvalitetnije po igracima? Veteranski izduvani Liverpul, Celsi koji ne zna gde udara ili Totenhem, za njih je tesko i naci epitet.. Junajted ajde tu i tamo, ali Arsenal sigurno bar prvih 11 ima boljih od Junajteda.. Koje su onda tolike bolje ekipe?
a

artur2

pre preko 1 godinu

Navijam za city u engleskoj i volio bih da arsenal uzme titulu jer ovo kako igraju svaka im cast..pols sezone su najbolji tim i sad ide drugi dio,dje se moze desiti preokret i tek smo na pola..city ako ne uzme ove sledecu ce uzeti 100bodova,ova ekipa arsenala tesko da sledece godine moze se vratiti ako kiksaju sezonu dje su prvi bili dugo..fudbal je najljepsa sporedna stvar na svijetu i za koga kod navijate ne treba biti ljubomoran na djecu ako osvoje ligu..zasluzuju pa kako god,ko god bude prvi posle 38kola taj je zasluzeno to uzeo jer kontinuitet 9mjeseci to niko nr moze da ospori sa sydijama penalima itd
V

Vlada79

pre preko 1 godinu

Tako ste pricali i za Lester pa su uzeli titulu pre par sezona kao dobar dan...
v

veseli87

pre preko 1 godinu

ne nego ce tvoja mama,ajde ne seri vise !Bekčino odvratna!
g

gost domacin

pre preko 1 godinu

mr nevil moz da nam pljunes pod prozor, arteta gazi i bice jos bolji, vracaju se tobdzije na tron nakon duge pauze 💪
G

Gost1989

pre preko 1 godinu

Arsenal će biti šampion i tu je stvar gotova. Ovi što navijaju za klubove iz Mančestera žao mi je, i ja navijam za Notingem (imaju isto šanse da budu prvi kao Mančesteri, Čelsi ili raspali Liverpul) i po prvi put pratim svako kolo premijer lige. Do sada sam uživao u čempionšipu...
A

Apoel

pre preko 1 godinu

Za sada je Arsenal najbliži, ali još uvek ništa nije gotovo... Siti ne treba otpisati i oni su im jedini konkurent. Mancester se stabilizovao i za njih je realno da se sa Totenhemom i Njukaslom bore za LŠ!! Njukasl bas bas prijatno iznenadio, nisam očekivao ovako brzo već u ovoj sezoni ovakav rezultat... Ako im stigne mali Mukoko sa Isakom će sledeće sezone biti paklen mladi tandem u napadu!
G

Gost090

pre preko 1 godinu

kakav crni totnam
g

gost....

pre preko 1 godinu

Zemo United je vec osiguro Ligu Prvaka, borba za Titulu je otvorena i borice se Siti,Arsenal,United mnogo ce zavisit od igraca plus tu su kupovi,Liga Europe,Liga Prvaka dabi se to sve izdrazalo treba dobra klupa a Arsenal je tu slabiji dosta od oba Manchestera pozzz
D

De jàn

pre preko 1 godinu

Ko ce biti sampion ne znam, da znam, sigurno bih se kladio. Ali znam da je preostalo jos 12 kola (za neke 11), i da je Arsenal u velikoj prednosti u odnosu na City i United. Znaci ostalo je jos 36 bodova za skupljanje, a Arsenal je 8 bodova ispred Citya a 9 u odnosu na United i to Arsenal ima utakmicu manje. Ukoliko Arsenal ne izgubi od Mancastera, sigurno ce biti sampion.
K

Kovenko

pre preko 1 godinu

ima 19-20 kola do kraja
H

Hdeuxiixjdjfic

pre preko 1 godinu

Ostalo je jos 20 kola.
K

Kalkulator

pre preko 1 godinu

Kako 11-12 kola??? Loše si izračunao buraz.
š

šta si

pre preko 1 godinu

Si ti napisao,pročitaj ponovo.38 kola ima prvenstvo.
n

nidza1981

pre preko 1 godinu

druze moj, tek polu sezona zavrsena... 38 ukupno
n

na cemu

pre preko 1 godinu

li su tek ovi sto su ti dali pluseve za ovu matematiku idi prati atletiku lakse da razumes
G

Gost2

pre preko 1 godinu

Vidjelo se juce da Arsenal nemoze 90 min igrati isto i drzat utakmicu jer klupa im je tanka po igracima,jos ako neko ispadne od ovih 11 bice im teze,Tottenham daje dao jedan go a mogli su i tri bilo bi svasta tek sad pocinje prava borba jer igraju se kupovi liga Evrope mnogo ce zavisit od igraca slozio bi se s Nevilom United i Siti borice se za ligu pozzzzz
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Vidjelo se juce zato sti nije bilo potrebe da drze 90 min. Odradili sta je trebalo i poslije lagano istrcali do kraja. Ako si gledao protiv Newcastlea, vidio si da itekako 90min mogu istrcati, drzati ritam i pritiskati, cak su i najvise sansi stvorili na samom kraju. Sto se tice klupe, nista Utd nema jacu klupu od Arsenala.. Ili ti ako vidis neku razliku izmedju npr Mek Tomineja i El Nenija onda ok.. Pa Smit Rou je daleko bolji igrac od Entonija, Elange i ko vec ulazi.. Plus bi trebalo biti i neko pojacanje sad, a tek se ceka povratak Zesusa koji je strasno bitan za igru Arsenala.
v

vldblk9a

pre preko 1 godinu

Druze poluvreme je trebalo da bude bar 4:0 za arsenal, kakva 3 gola totenhema ti pominjes. A drugo poluvreme konacno odigrano pametno, a ne da srljaju kao protiv MU pa popiju kontre. 2-3 igraca da kupe i jako su blizu, siti ce gubiti jos bodova, MU takodje, ostali nisu ni blizu. Da imaju sad raspored tj u narednih 20 dana, mu, siti i liverpool cak bi se kladio da ce biti sampioni. Liverpul unisten povredama, siti van forme leglo bi im ko budali samar :)
a

ajdehovnn

pre preko 1 godinu

Nevil,karager,Ferdinand su uvek govorili sra treba kao I Kantona kad je juce rekoa surovu istinu umobolniku I njegovim fanicima
E

Engleski nogomet

pre preko 1 godinu

Titulu po pokazanom najviše zaslužuje Arsenal. Trenutno igraju najbolji fudbal u ligi i to je činjenica. Meni kao navijaču Uniteda je cilj da ovi budu u TOP4. Imaju realne šanse za to. Od sljedeće sezone možda budu realnije šanse za razmišljati o tituli, međutim, sad je glavni cilj izboriti Ligu prvaka. Jednostavno United nema širinu kao City, niti uigranost kao Arsenal. Sve je moguće i uvijek postoji nada i u meni kao navijaču, ali ne valja poletjeti visoko. A između Arsenala i Cityja biram Arsenal.
v

vldblk9a

pre preko 1 godinu

Realno nije samo trenutno, od pocetka sezone igraju najlepsi fudbal.
g

gost x

pre preko 1 godinu

Vidjecemo zemo tek je pola sezone dvije tri utakmice mogu sve odredit pozzz

бартендер

pre preko 1 godinu

Невил, Карагер, Рој Кин, свето тројство стручњака опште праксе који све знају и никад ништа не погоде. Слично овим ведетама који коментаришу на ртс-у. Фали им само енглески Дејан Недић да циркус буде комплетан!
i

istina

pre preko 1 godinu

i Darko Tešović prepametni
G

Gost090999

pre preko 1 godinu

junajted je krenuo pa ce opet da izgube dve do tri utakmice i vratice se na isto.
G

Ghost78

pre preko 1 godinu

Ovaj decko,dete,covek..Robi,ti dete moras razumeti da ovde postoje SUKOBI MISLJENJA,a ti cak prelazis granicu smeha,jer su ti komentari tako detinjasti da ti cak ljudi ni minuse ne stavljaju.
x

xx

pre preko 1 godinu

Još je rado za bilo kakve prognoze ko će biti prvak.Ima još dosta da se igra.
O

Opa Miki

pre preko 1 godinu

Sve ok, ali mislim da se zaboravlja LŠ. Gvardioli kao treneru i vlasnicima kluba je veći motiv da uzmu LŠ nego premijer ligu, tako da ako Arsenal izdrži do četvrt finala LŠ na prvom mestu, imaće velike šanse za osvajanje, pogotovu ako ostane 6+ bodova razlike u odnosu na drugoplasiranog.
G

Gost29

pre preko 1 godinu

Vi ste klinci ne znate ništa o životu još uvek, pa taj Nevil je najveći kritičar Junajteda, ne samo on nego svi bivši veliki igrači osim Evre koji voli Junajted mnogo.
r

roni

pre preko 1 godinu

mancester nece igrati ligu sampiona sl sezone,nema sanse da zavrse medju 4,samo polako.liverpul mora da se digne a mancester je dosta pobedjivao na srecu i foru.samo gledajte (onaj lik sto se predstavlja kao je moze da ga vadu)
c

cirkus

pre preko 1 godinu

Liverpul cekamo mesecima da se digne, top4 je za liverpul naucna fantastika kako stvari stoje..
O

Opa Miki

pre preko 1 godinu

Ako sledeću sa Čelzijem i posle u februaru sa Njukaslom ne dobiju, Liverpul može lagano da se pozdravi sa top 4. Pritom utakmica sa Njukaslom dolazi posle Real Madrida u LŠ.
G

GostRonijevemame

pre preko 1 godinu

pozdrav od lika,pozdravlja te muta.
T

Trololo

pre preko 1 godinu

Ovog ronija niko ne shvata ozbiljno... bukvalno ni jedna recenica koju napise nije istinita.
G

Gost29

pre preko 1 godinu

Za sve engleske klubova utakmica sa Junajtedom je derbi i praznik, za Junajted ja derbi samo kad igraju sa Liverpulom ne i sa naftašima i Lidsom
G

Gost29

pre preko 1 godinu

Pa što se ljutite na Nevila, za razliku od vas koji ni na mapi Londona ne znate naći stadion Arsenala, čovek mrzi city i raduje se da bilo ko osim njih i Liverpula bude prvak
b

brrrrrr

pre preko 1 godinu

Nevil sitna dusa nije ljudski mrzeti i zeleti drugom da crkne krava draze ima je da njihov klub ispadne iz lige nego da Arsenal ili Liverpul osvoji.
G

Gost29

pre preko 1 godinu

City će biti prvak nažalost a onda sledi brutalna dominacija Mančester Junajteda
G

Gandalf.Treci

pre preko 1 godinu

E jel ti javio neko da nisu vise devedesete na ostrvu :D Te dominacije Junajteda koje secas il si citao o tome na wikipediji je proslost. Nece skoro a mozda nikad jedan klub tako dominirat. To je Premijer Liga ne neka nemacka il francuka na nespominjem nasu....zato i jeste ajbolja na svetu!
q

qfqs

pre preko 1 godinu

Ma ja sam prvi isto govorio, al Arsenal Bgm ne pada. E sad jedino ukoliko ih povrede krenu ubijat, onda bi mogli past i izgubit. A mislim da ako igraci budu zdravi da mogu osvojit. Realno, ekipa nije za titule, al ih prosto ide, kad ide ide, a ako ih stane ima bas da ih stane..Uzeli su dobar ritam i puni su samopouzdanja. A tad onda svaka ide u gol, primjer 1 gola jucer, cista sreca. Ja se kladim sad da se ponovoi sezona ispocetka da bi bili 7mi
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Arsenal nek preživi kraj Januara i ceo Februar, pa ćemo videti gde su i šta su. Uglavnom, kako sad stvari stoje, na njima je da titulu izgube, a ako im to uspe, City osvaja kao i uvek.

Miki_Rubiroza23

pre preko 1 godinu

Sezona drugacijih sampiona. Arsenal, Napoli, Feyenord...
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Lans !
G

Gost5

pre preko 1 godinu

Ako je ovo nevil rekao onda se ne brinem arsenal osvaja
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Ja bi bio prezadovoljan sa povratkom u LS i da produze ugovore Saliba,Saka i Martineli
g

glorious

pre preko 1 godinu

Plači nevile 🤣🤣🤣
R

RealNo1

pre preko 1 godinu

Невил је показао са Валенсијом колики је стручњак.
J

Junker

pre preko 1 godinu

Covek bio i prosecan bek. Da mu nije bilo Fergija, kao i Kinu, bili bi u Aston Vili. Nevil je strucnjak na nivou Tegeltije. Ostrascen do srzi, mrzi sve koji nisu njegov klub i lupeta gluposti koje na kraju ne budu ni priblizno tacne.
G

Gost29

pre preko 1 godinu

Kaže lik Nevil je bio prosečan igrač a čovek sa Junajtedom osvojio 20 trofeja, više nego Arsenal u tom periodu
Д

Домаћин

pre preko 1 godinu

Уколико би јунајтед победио арсенал сада апсолутно не видим разлог зашто не би могли да буду шампиони.Наравно далеко су још они од шампионског тима као и арсенал,али значајни темељи су постављени.Заиста се радујем што се коначно два највећа Енглеска тима(уз Ливерпул) полако враћају.Мука ми је више да гледам плави део Манчестера (нећете ме римовати).
О

Овај

pre preko 1 godinu

Невил је посебна сорта дебила увек био
S

Slaninar

pre preko 1 godinu

Arsenal ako osvoji premier ligu to je senzacionalno? Arsenal sa u 18 da osvoji PL nije senzacionalno. I samo po tom komentaru se vidi namera Nevila. Veca senzacija bi bila da u narednih deset godina Junajted osvoji PL. I tu utakmicu Arsenal je razbijao Junajted ali su se previse otvorili i izgubili utakmicu. Uz naravno ponisten gol Arsenala zbog faula a na kraju zvanicni dopis kaze da nije trebao biti faul. Svidja mi se Artetin mentalitet i da se ne gleda dalje od sledece utakmice. A Nevil mize sako da dodatno motivise igrace Arsenala i da vam kazem iskreno ocekujem 3:0 za Arsenal. Toliko su bolji.
G

Gost29

pre preko 1 godinu

Nemoj tako krupne reči posle ih moraš gutati. Uostalom ako si tako siguran stavi kuću ako je imaš na Arsenal - Junajted 3:0
T

Trololo

pre preko 1 godinu

1. Naravno da je senzacija kada se bilo koji tim toliko izdigne u odnosu na proslu sezonu. 2. Junajted je razbio Arsenal, bukvalno ne znam koju si utakmicu gledao 3. Faul je bio, igrac Arsenala nije ni takao loptu, vec napravio cist faul 4. Arsenal mozda i pobedi, ali je smesno reci da je toliko bolji da ce dobiti 3:0, nakon sto je prvi mec izgubio 3:1. Lepo je navijati za neki tim i podrzavati, ali treba biti i realan
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

Prvak će biti baš ARSENAL.
N

Nidza1981

pre preko 1 godinu

Sve se slazem... Utd volim od 93-e ali mislim da je City klasa za sve i da ce uci u seriju..... Arsenal igra odlicno ali nema klupu i kada veze 2/3 losija rezultata uci ce u paniku... Milsim da je sledeci derbi preloman, ako pobede Utd a dobili su Totenhem onda stvarno mogu da istaknu kandidaturu
G

Gost78

pre preko 1 godinu

...nemas ti care onda pojma za koga navijas.
N

Nidza1981

pre preko 1 godinu

Brate nisam klinac, navijam za UTD ali sam realan, nemamo tim za titulu.... Da li ima Arsenal, ne verujem ali imaju dobru startnu poziciju posebno ako dobiju seldeci derbi...
v

vldblk9a

pre preko 1 godinu

Arsenal ima tim za titulu, ali nema klupu za istu, ako se ne pojacaju sada jedina nada je da izbegnu povrede, samo npr Parti ne daj boze da se povredi i ode cela sezona