Žilijen Ngoj (©Reuters)
Žilijen Ngoj (©Reuters)

Ngoju propao dolazak u Partizan, ali sada ima ponudu Štutgarta

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.08.21. | 16:22

Nemci traže napadača umesto povređenog Kalajdžića

Bio je Žilijen Ngoj velika želja Partizana u letnjem prelaznom roku. Verovali su crno-beli da je to završen posao, fudbaler je bio u Beogradu sa suprugom, oduševio se svim što je video, dao reč da dolazi... A, onda je odjednom sve propalo.

Ipak, postoji mogućnost da Ngoj ipak ne ostane u Belgiji i u poslednjoj godini ugovora sa Eupenom. Kako pišu nemački mediji, oko na tamnoputog napadača bacio je Štutgart.

Izabrane vesti

Švabe jure u poslednjim satima prelaznog roka novog napadača, pošto je udarna igla tima Željko Kalajdžić ispao na duži rok zbog povrede ramena. Za njega neće biti fudbala do 2021. godine, pa je novi golgeter Štutgartu preko potreban.

Mogla bi u foto finišu letnje pijace dvojica novih napadača da stignu na Mercedes benc arenu. Jedan je Vahid Fahir iz danskog Brondbija, za kojeg su Nemci spremni da plate 5.000.000 evra, a Danci su tražili u početku dva više. Igrač avganistanskog porekla ima 18 godina, a u Štutgartu žele još jednog iskusnijeg, a to bi bio Ngoj, koji ima 23 leta, a košta „samo“ 1.000.000 evra.

Nakon šest kola Eupen je na drugom mestu belgijskog prvenstva, a Ngoj je postigao tri gola.


tagovi

EpenŽilijen NgojŠtutgartBundesliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara