Aleks Vigo (©MN Press)
Aleks Vigo (©MN Press)

Ni River ne želi Viga

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.11.23. | 11:14

Posle neuspešne epizode u Crvenoj zvezdi 24-godišnji Argentinac vraća se u domovinu

Nakon Independijentea ni Crvena zvezda neće iskoristiti mogućnost otkupa ugovora Aleksa Viga (po ceni od 2.500.000 evra). Nakon što mu za nešto više od mesec dana istekne pozajmica u beogradskom klubu, Argentinac će se vratiti u domovinu. Međutim, po pisanju medija iz zemlje svetskih prvaka, 24-godišnji desni bek ponovo se neće dugo zadržavati u River Plejtu.

Trener Martin Demikelis ne vidi Viga u svojim planovima i navodno je već saopštio ljudima iz kluba da mu pronađu neku drugu sredinu u kojoj bi imao priliku da igra. Pretpostavlja se da će to biti Taljares, ali nije precizirano da li će opet biti pozajmica ili definitivan rastanak, s obzirom na to da Vigov ugovor sa Riverom važi do 31. decembra 2024.

Izabrane vesti

Argentinac je za godinu dana u Crvenoj zvezdi odigrao tek 18 utakmica, a pamtiće se pogodak u večitom derbiju sa Partizanom, koji je crveno-belima doneo pobedu 1:0 početkom marta. Bio je strelac i protiv Voždovca (6:0), te Radničkog iz Kragujevca (2:0), dok je susretu sa TSC-om (4:1) upisao asistenciju.

Od dolaska Braka Bahara u klub Vigo je potpuno pao u senku. Nema ni minut proveden na terenu ove sezone, a samo se jednom njegovo ime našlo u protokolu za utakmicu. Bilo je to protiv Trajala u Kupu Srbije, ali nije ulazio u igru.

Nakon neuspešne evropske epizode 24-godišnji bek karijeru će probati da oživi kod kuće, gde je dosad nastupao za Kolon, River i Independijente.


tagovi

Filipo FalkoFK Crvena zvezdaRiver Plejt

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara