Žan kler Todibo (©AFP)
Žan kler Todibo (©AFP)

Nica puni Barsinu praznu kasu: Od Todiboa na račun leže 8.500.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.05.21. | 17:37

Kroz razne bonuse Blaugrana u budućnosti može inkasirati još 7.000.000 evropskih novčanica

U Barseloni se spremaju za letnju rekonstrukciju, a da bi se kupovalo, kasa se mora popuniti. Zadovoljni su u Nici igrama koje je prikazao francuski štoper Žan Kler Todibo i uskoro će na Kam Nou stiči ponuda kluba sa Azurne obale.

Kada je Žan Kler Todibo stigao u Nicu na pozajmicu, dogovorena je opcija otkupa i crveno-crni planiraju da je iskoriste. Talentovani štoper se brzo uklopio, prijao mu je povratak u Francusku i radije bi ostao u Nici nego se vratio u Barselonu, jer bi gotovo sigurno povratak bio samo privremen i usledila bi nova pozajmica. Nica će na račun Blaugrane uplatiti 8.500.000 evra, a transfer bi mogao da izađe i 15.500.000 evropskih novčanica kroz razne bonuse.

Izabrane vesti

Žan Kler Todibo je na Kamp Nou stigao na leto 2019. godine po isteku ugovora sa Tuluzom i nije uspeo da se izbori za značajniju ulogu. Pozajmice su bile logičan sled događaja, a prva od tri bila je u Bundesligu, u redove Šalkea. Nije se naigrao Todibo na Feltins areni, a naredna pozajmica bila je još manje uspešna. Epizodu u Benfici Todibo je želeo što pre da potisne iz sećanja.

U januaru su se u Barseloni, ali i sam igrač vodili onom svuda pođi svojoj kući dođi. I nisu pogrešili. Todibo je u Nici počeo da pruža igre u rangu onih iz Tuluza, koje su ga i preporučile Blaugrani. Lako se ustalio u poslednjoj liniji odbrane Nice, odigrao je za polusezonu 15 utakmica i jednom se upisao u listu strelaca. I pored dobre polusezone, vrata Nou Kampa su mu zatvorena, ali su Nicina širom otvorena. Čeka se samo da Blaugrana da zeleno svetlo i praznu kasu učini iole punijom.



tagovi

Žan Kler TodiboNicaletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara