Nije za Moncu, ali jeste za Seriju B: Umesto da ide u penziju Flamini potpisuje za Brešu

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.11.20. | 10:21

Francuz blizu potpisa za klub sa stadiona Mario Rigamonti

Iako su svi već mislili da je Matje Flamini završio sa igračkom karijerom, jer od rastanka sa Hetefeom na leto 2019. godine nije imao klub, vremešni Francuz se po svemu sudeći vraća fudbalu i to italijanskom. Prošli put je stigao u Milan (2008. godine) i tu ostao pet sezona, ali ovoga puta će morati da se zadovolji Serijom B.

Defanzivni vezista se tokom leta ponudio Monci, ali je ambiciozni klub koji predvode Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani odbio mogućnost da ga dovede u svoje redove. Međutim, tamošnji mediji pišu da bi uskoro mogao da pronađe zajednički dogovor sa Brešom.

Izabrane vesti

Veliko je pitanje u kakvom je fizičkom stanju Francuz, s obzirom da je poslednji meč odigrao pre više od godinu dana na gostovanju Sosijedadu u Primeri. Ali ukoliko fizički može da odgovori na zahteve u drugoligaškom rangu italijanskog fudbala, onda bi mogao da bude od velike koristi sa klub sa stadiona Mario Rigamonti, koji je u ovu sezonu ušao sa ambicijama da se bori za povratak u Seriju A.

Tu se pre svega odnosi na ogromno iskustvo igrača. Flamini je tokom karijere zabeležio 399 nastupa za Arsenal i 123 za Milan, pa bi mu to bila ogromna prednost u odnosu na većinu igrača u Seriji B.




tagovi

Metju FlaminiBreša

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara