Kepa Arisabalaga i Frenk Lampard (Reuters)
Kepa Arisabalaga i Frenk Lampard (Reuters)

Nikada ne kritikujte javno bivšeg trenera, ko zna kada ćete ga opet sresti

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.04.23. | 12:57

Kepa Arisabalaga u nezavidnoj situaciji nakon povratka Frenka Lamparda u Čelsi

Dugo je Kepa Arisabalaga bio potpuno izgubljen u Čelsiju. Ako izuzmeno prvu sezonu trenerskog mandata Frenka Lamparda u kojoj je bio standardan, nakon toga jedva da je branio i pod Lampardovom trenerskom palicom, a i nakon što je kormilo Čelsija preuzeo Tomas Tuhel. Nastupe je počeo da niže tek kada je Grejam Poter postao trener Plavaca, ali kako je Englez dobio otkaz, eto Španca ponovo u vrlo nezavidnoj situaciji.

Naime, prošlog leta, najskuplje plaćeni golman svih vremena je u jednom intervjuu za špansku Marku, govoreći o tome kako se život promenio pod Lampardovim naslednikom, Tomasom Tuhelom, na neki način unizio engleskog stručnjaka i legendu Čelsija.

Izabrane vesti

„Došli smo iz ne tako razrađene igre (sa Lampardom). Nismo morali da uzimamo loptu s leđa, manje se igralo planski, a više je prisutna bila sloboda u izražavanju igrača. Imali smo daleko manju kontrolu. Sa Tuhelom smo se vratili u kontrolu", rekao je Kepa.

Baš pred sezonu 2020/21, Lampard je zakucao Kepu za klupu, a poziciju startnog golmana namenio Eduaru Mendiju. Baskijac je, ako zanemarimo sam početak Premijer lige, ove sezone bio prva opcija Čelsija, ali veliko je pitanje da li će tako i ostati. Da li će vršilac dužnosti Frenk Lampard koji je zamenio Potera biti zlopamtilo.

"Znate li koliko će sada Kepi biti teško i neprijatno u svlačionici? Pričao je negativno o Lampardu, a sada se Lampard vratio i Kepa mora da sedi sa njim. O moj Bože... Savet koji bih dao svakom fudbaleru - Ne kritikujte javno svoje bivše trenere. Možda ćete se opet sresti", rekao je nekadašnji fudbaler Čelsija Mario Melkiot.

Lampard će danas od 16.00 imati priliku da debituje u drugom mandatu na klupi Plavaca, a videćemo hoće li Kepa biti starter na Molinou protiv Vulverhemptona?


tagovi

ČelsiFrenk LampardKepa Arizabalaga

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara