Nikola Maksimović: Da, imao sam kontakt sa ljudima iz Zvezde, ali ih nisam odbio deset puta

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.03.23. | 14:58

„Tada jednostavno nisam imao čistu situaciju u Đenovi“, poručio je Maksimović

Veliku pažnju izazvao je intervju Nikole Maksimovića za italijanske medije, posvećen duelu između Napolija i Intera. Bivši reprezentativac Srbije je govorio o svom putu na Apeninima, kako šest meseci čeka novi izazov posle rastanka sa Đenovom.

Posebno je bio zanimljiv deo vezan za Crvenu zvezdu. Nije tajna: srpski šampion je imao želju da se uoči prošlogodišnjih kvalifikacija pojača sa nekadašnjim članom Napolija, imao je i želju Nikola Maksimović da se posle devet godina vrati u klub.

Izabrane vesti

Razgovori su bili intenzivni.

„Ne bih želeo da sada nekog demantujem ili bilo šta. Moguće je da je došlo do lošeg prevoda. Ispalo je kako sam ja prošlog leta deset puta odbio Crvenu zvezdu. To prosto nije tačno. Samo je tačno da smo bili u kontaktu, da je postojala želja da me dovedu. Pričali smo jednom, imali sastanak, ali ja u tom trenutku nisam imao čistu situaciju sa Đenovom. Razumljivo je da nisu mogli da čekaju da ja rešim neke stvari. Reagovali su i doveli Milunovića. Samo tako je bilo. I danas se obostrano poštujemo“, poručio je Nikola Maksimović za Mozzart Sport.

Zanimljiv je bio i deo vezan za potencijalni prelazak u Real iz Madrida.

Ispalo je kako sam ja zvao Ančelotija i pitao ga da me dovede u Real. Imamo super odnos, čujemo se redovno, znam mu i porodicu. Niti sam ga zvao da me dovede u Real, niti sam ga molio. To bi bilo neozbiljno. Pričali smo onako uopšteno da bi me doveo da mu je potreban štoper. Tada, pre dva leta, on je imao 33 igrača“, dodao je Maksimović.

Maksimović je trenutno u Beogradu gde održava fizičku spremu dok traži novi klub. U Seriji A je do sada odigrao 146 utakmica, a sa Napolijem osvojio i Kup 2020. godine.

„Možda će se nešto znati za par dana. Postoji priča oko odlaska u Kinu ili Ameriku. Videćemo“.


tagovi

Nikola Maksimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara