Foto: Starsport
Foto: Starsport

Nikola Motika pred potpisom za Zvezdu

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.01.22. | 14:12

Mladi defanzivac uz juniore šampiona Srbije

Nikola Motika, mlađi od dvojice braće ponikle u školi Bajerna iz Minhena, priključio se treninzima omladinaca Crvene zvezde čiji bi igrač trebalo da postane u predstojećim danima. Član mlađe omladinske reprezentacije Srbije koji je fudbalski zanat kovao u Herti i Bajernu, nakon nekoliko meseci provedenih u Klagenfurtu kao slobodan igrač je stigao u Beograd gde trenira sa juniorima crveno-belih.

Motika, igrač koji pokriva pozicije defanzivnog veznog i štopera, od početka zimskog tempiranja forme je uz selekciju koju sa klupe predvodi Milan Stegnjajić, a očekuje se da narednih dana potpiše ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana.

Izabrane vesti

Perspektivni strateg koji je preuzeo izlaznu generaciju crveno-belih nakon što je Marko Neđić prekomandovan na mesto šefa stručnog štaba Grafičara, imao je priliku da se u potencijal igrača rođenog 2004. godine uveri i tokom kontrolnog duela odigranofg danas protiv Honveda u kojem je mađarski klub upisao minimalnu pobedu (1:0).

Podsetimo, Nikola je mlađi brat Nemanje Motike, omladinskog reprezentativca Srbije i člana Bajerna koji je igrama u drugom timu Bavaraca već skrenuo pažnju šire javnosti. Očekivanim parafom crveno-beli bi ujedno upotpunili prostor u defanzivi juniorskog tima nakon što je kapiten generacije 2004. Stefan Leković prekomandovan u Grafičar, Zvezdinu filijalu.



tagovi

Nikola Motika

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara