(FK Pastizan)
(FK Pastizan)

Ništa od generalne probe crno-belih

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.02.24. | 13:22

Usled obilnih padavina otkazana utakmica Partizan - AEZ

Tako je to na pripremama, planovi se menjaju na dnevnom nivou, pa tako nema ništa od zakazanog duela Partizana i AEZ-a, što je crno-belima trebalo da bude poslednja provera tokom boravka na Kipru, u sklopu priprema za nastavak sezone u Mozzart Bet Superligi.

Meč je trebalo da bude na programu u Limasolu, ali kad su iz baze u Larnaki stigli u pomenuti grad, crno-beli su se suočili sa ogromnim nevoljama. Oličene u obilnim padavinama, koje su pogoršale stanje terena i dovele u pitanje organizaciju prijateljskog duela. Predstavnici dva kluba, treneri, igrači, zajedno sa sudijama, izašli su na lice mesta, proverili stanje podloge i kad su shvatili da je u takvim okolnostima nemoguće igrati fudbal, rešili da ništa ne rizikuju. Pre svega, ne daj bože, neku povredu.

Izabrane vesti

Zato se izabranici Igora Duljaja odradili samo lakši trening u Limasolu, posle čega sledi povratak u hotel u Larnaku, pakovanje i povratak za Beograd.

Tokom boravka na Kipru, lider Mozzart Bet Superlige je odigrao tri utakmice i sve dobio: lučanski Mladost, Aja Napu i Botev iz Vrace.



tagovi

FK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara