Ništa od Keka, Prosinečkog i Vahe: Mamić izabrao Mamića

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.07.20. | 11:11

Neće se navijačima Dinama svideti ova odluka

Selektor Slovenije Matijaž Kek je bio prvi pik uprave zagrebačkog Dinama za novog trenera. Modri su spremili bogat ugovor iskusnom stručnjaku težak 800.000 evra, ali je on odlučio da ostane u slovenačkom Savezu. Tiho se pričalo o Robertu Prosinečkom, kao i Niku Kovaču koji je preuzeo Monako.

Nema zvanične potvrde iz Maksimira, ali Sportske novosti pišu da sve ide ka tome da šef stručnog štaba u novoj sezoni bude Zoran Mamić. Plan nije bio takav, ali...

Izabrane vesti

Problem je što Dinamo nikada nije imao plan B. Gazda kluba Zdravko Mamić energiju je usmerio ka Matijažu Keku, dok Niko Kovač i Vahid Halihodžić nikada nisu bili ozbiljne opcije. Isto tako ni Robert Prosinečki.

Sportske novosti pišu da je Zoran Mamić praktično jedino preostalo rešenje, i da će takva odluka podeliti javnost. Posebno, zbog činjenice da nekadašnji strateg Al Aina ima problema sa pravosudnim organima.

Posle odlaska Nenada Bjelice Dinamo je zapao u veliku rezultatsku krizu. Titula je odavno obezbeđena, ali samo tri pobede u devet poslednjih kola pokrenule su priče o nikada gorem šampionu Hrvatske. Ceh je platio mladi stručnjak Igor Jovićević, ali ni postavljene Zorana Mamića nije donelo rezultat. Bar zasad. 


tagovi

Dinamo ZagrebZoran Mamić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara