Komentari na vest

Ništa od Lijanka u dresu Srbije – FIFA udarila rampu

Н

НЕВЕРОВАТНО

pre gotovo 3 godine

Никад нисам мислио да ћу ово написати,али,за све има први пут. Хвала Богу на фифи.
g

gost101

pre gotovo 3 godine

Ovo pravilo je za nas super, a s druge strane crno se pise Crnoj Gori. Trebamo redom sve mlade pozivati u mlađe selekcije kako bi ih kaparisali za sva vremena. Organizovati svako malo prijateljske utakmice.
g

gost101

pre gotovo 3 godine

Imao je priliku i odustao je. Nije potreban. Za reprezentaciju igraju oni koji je vole najviše, a ne kao rezervna opcija.
I

I tako...

pre gotovo 3 godine

Ne znam zašto bi nam on nedostajao,bandere imamo..Trebamo zečeve sa strane,bekove!
S

SSSS DIVIŽN

pre gotovo 3 godine

Glupa FIFA pravila koja koče,a ne afirmišu fudbal. Taj dečko Aranđel gomila odličnih Brazilaca,nikad neće videti njihovu reprezentaciju,a kod nas i drugde,bili bi pojačanja. Isto pravilo ne daje šansu ni Ivaniću i Žuletu Stojkoviću,da posle odbijanja da igraju za CG,protiv Kosova,više ne žele iz FS CG da igraju za njih. A šta bi značilo
G

Gost4

pre gotovo 3 godine

Ma bezi bre nema on veze sa Srbijom. Deda mu posao u Brazil, tata mu se rodio u Brazil i on takodje i sad ce on da igra srcem za Srbiju a ne zna Smederevo gde se nalazi na karti Srbije. Jos deda posao sa 7 godina.
D

Despoti Smederevo

pre gotovo 3 godine

Kakve veze on ima sa Smederevom?
G

GostLazar

pre gotovo 3 godine

Kaze moja baba ,,Ko zeli vece, izgubi iz vrece".
U

Uzasno glupo

pre gotovo 3 godine

Uzasno glupo pravilo , velike zemlje masovno tako zovu sve zive igrace da od igraju po jednu utakmicu I kraj nikada vise ne vide reprezentaciju a ne mogu da igraju za zemlju porekla. Trebalo bi da, se promeni na minimum 5 nastupa ili barem vremenski razdoblje od 5 10 godina ne igranja. Ovako je bas glupo steti raznim ekipama najvise Africkim.Mada tesko da ce promeni ti jer je u intresu velikim savez ima sa velikim parama steta
G

Gledije

pre gotovo 3 godine

Postujem misljenje ali se ne slazem. Prvo i najbitnije, poenta igranja za reprezentaciju trebao bi biti osecaj nacionalne pripadnosti, ljubavi. A ne karta za laksi transfer. To nije fudbal. Drugo, niko te igrace ne tera da igraju jednu utakmicu za takve reprezentacije. Sami to biraju. Eto nije Krkica bolelo uvo za Srbiju, nego je Spanija kriva i prevarila ga, ma daj. Ovakvo pravilo i treba da ostane da bi se reprezentacije shvatale ozbiljno. To je fudbal. I onako je rejting reprezentativnog fudbala opao, zamisli tek sta bi bilo kad bi igraci igrali 5 utakmica za jednu reprezentaciju, pa kao ne svidja im se, pa idemo u drugu dok smo mladi. Ili ipak sad vidim da nemam kvalitet za Spaniju, moze Srbija, daj sta das. A da ne pricam koliko bi se u sve umesao mnogo veci novac od onog koji se krece u reprezentativnom fudbalu, kad bi reprezentacije mogle da vrbuju neke igrace koji su neplanirano iskocili i eksplodirali. Bukvalno kao transfer pijaca.
G

Gost773

pre gotovo 3 godine

Hteo bi da se j..e a da mu ne udje,glup potez!!
s

stimpy

pre gotovo 3 godine

hoce kaki, nece kaki
U

UIGRAJTE odbranu

pre gotovo 3 godine

Nadam se da će Piksi iskoristiti turneju za uigravanje odbrane koja dugo može igrati zajedno. Znači: Pavlović, Milenković i još 1-2 igrača.
P

Postic

pre gotovo 3 godine

Da morace nesto da izmisli jer svaki od njih ima falinku neku, Kaba je mlad nema iskustva a ima i bolesti u igri nekotrolisano pravljanje faula skoro pa uvek daleko od igraca koji ima loptu i ispadanje,Milenkovic je bolji deo para mozda i najbolji,Mitrovic iskusan dobar u duelu samo nekad ispadne,Spajic sa vise vere mora i treba nam jos jedan stoper.mozda Markovic mali ili vec neko iskusan pitanje je..

Чорба

pre gotovo 3 godine

Стопка???
M

Mykonos

pre gotovo 3 godine

Stopka?
M

Mykonos

pre gotovo 3 godine

A ipak je RAMPA :)
P

Prosecni Srbenda

pre gotovo 3 godine

Stalno neka nova pravila, vazilo je da za A selekciju ne sme da odigra vise utakmica ako bi da je menja, sad se racuna i sto odigras za mladu reprezentaciju. Sto se Lijanka tice drago mi je sto nece zaigrati za nas, neka ceka Brazil. :)
D

Dex911

pre gotovo 3 godine

Odlicna vest. Koj ce nam djavo igrac kome je nebitno kako mu se zove reprezentacija, vec mu je bitno samo da igra reprezentativne utakmice kako bi sebi dizao cenu. Nije ga hteo Brazil dosao je da igra za Srbiju, cim su ga Brazilci pozvali on je odma od**bo Srbiju. Sad ga Brazil opet nece i on bi da igra za Srbiju. Pristao bi da igra i za Bocvanu samo ako bi ga pozvali
h

handycam

pre gotovo 3 godine

I eto, momak je završio sa reprezentativnim fudbalom zbog glupog poteza da ide da igra za Brazil.. A mogao je kod nas da bude jedno 10 godina pozivan u A tim.. Otišao kod njih za 5 meča i sad može na tv-u da gleda samo..
A

Ajax

pre gotovo 3 godine

Pravio se pametan, na kraju ispao glup...
L

Liga sampinjona

pre gotovo 3 godine

Handycam Nepismen si...