Dobija saigrača u napadu: Almir Aganspahić (©MN Press)
Dobija saigrača u napadu: Almir Aganspahić (©MN Press)

Ništa od špica iz Portugalije, Čukarički do povratka u Beograd rešava pitanje centarfora

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.06.22. | 12:27

Brđani pred sklapanjem poslednjeg dela mozaika

(od specijalnog izveštača Mozzart Sporta iz Slovenije)

Fudbalska slagalica Čukaričkog za novu sezonu praktično je završena, a jedini deo koji nedostaje je najavljivani napadač iz inoatranstva. Uprava kluba izrazila je želju da zaoštri špic i proširi rotaciju dovođenjem golgetera drugačijeg profila od Almira Aganspahića te se na radaru Čukaričkog našao Muhamed Belkeir, ofanzivac alžirskog porekla iz Francuske, međutim dogovor nije uspostavljen.

Izabrane vesti

Iako su prvi kontakti sa članom portugalskog drugoligaša Vilafrankensea krenuli u željenom smeru, a nekadašnji đak Interove škole je pokazao interesovanje za dolazak u redove superligaša, dalji pregovori doveli su do razmimoilaženja te je rukovodstvo kluba sa Banovog brda poseegnulo za drugim opcijama. Tačka stavljena na pregovore sa Belekirom nije predstavljala kraj potrage za golgetereom iz inostranstva, a prema saznanijima Mozzart Sporta očekivanja su da upražnjeno mesto bude popunjeno do kraja priprema na Bledu i povratka u Beograd koji je zakazan za 1. jul.

Podsetimo, redove Brđana ovog leta su pojačali Đorđe Ivanović, Luka Adžić, Nikola Vujadinović i Stefan Tomović, a kako nije bilo značajnijih odlazaka novi strateg Dušan Kerkez praktično je formirao igrački kadar za izazove na tri fronta. Ipak, činjenica da je jedina opcija na najisturenijoj poziciji nakon odlaska Marka Rakonjca u Rusiju Almir Aganspahić, navela je klupsko rukovodstvo na potragu za centarforom te bi sa angažmanom "devetke" i definitivno bio kompletiran spisak raspoloživih snaga Čukaričkog.


tagovi

Čukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara