Kutinjo (© AFP)
Kutinjo (© AFP)

Nou Kamp očima na veruje: Kutinjo mora na operaciju, ne igra protiv PSŽ-a

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.12.20. | 13:17

Još problema za Barselonu

Nesreća nikad ne dolazi sama. Leo Mesi na tribinama, Barselona u rasulu, a ispostavilo se da je na Nou Kampu strah opravdan usled povrede Filipea Kutinja.

Brazilac je nastradao u završnici poslednjeg prvenstvenog meča u kalendarskoj godini. Na susretu sa Eibarom povredio je koleno tokom nadoknade vremena i zabrinuo navijače katalonskog giganta. Strah se pretvorio u očaj malo iza podnveva, kad je klub saopšto da će Kutinjo morati na operaciju usled oštećenja meniskusa leve noge.

Izabrane vesti

Posle pregleda magnetnom rezonancom utvrđeno je da je meniskus staradao toliko da zahteva hirurški zahvat. Predviđa se da Kutinjo neće igrati čak četiri meseca, na raspolaganju treneru Ronaldu Kumanu bio bi tek pred kraj sezone, koja ionako ne izgleda dobro za Barsu.

Izvesno je da Filipe Kutinjo neće moći da igra dvomeč osmine finala Lige šampiona, protiv Pari Sen Žermena. Prvi meč je na programu 16. februarzu, revanš u Parizu 10. marta i jasno je da Brazilac neće biti na terenu.

Ovo je drugi put da bivši prvotimac Intera i Liverpula odsustvuje tokom sezone. Krajem oktobra morao je u ambulantu zbog povrede zadnje lože.


tagovi

BarselonaFilipe Kutinjo

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara