Novi broj MOZZART Sporta u kladionicama

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.05.18. | 09:00

Od utorka 15. maja na svim MOZZARTOVIM uplatno-isplatnim mestima preuzmite besplatni primerak časopisa

I ovog ponedeljka na 48 stranica štampanih na visokokvalitetnom papiru dobićete najpregledniji prikaz kladioničarske ponude za utorak, sredu i četvrtak, a naši novinari za vas u analizirali najzanimljivije mečeve koji nas očekuju.

Prve svega, na radu je finale Lige Evrope sa dva velikana fudbala na Starom kontinentu. marseljskim Olimpikom i madridskim Atletikom. Iako Čolo Simeone zbog temperamenta neće sedeti na klupi i ovu utakmicu, njegovi izabranici ipak putuju u Lion kao favoriti.

Izabrane vesti

Kraj je sezone svuda u Evropi, te se rasplamsavaju bitke za titule, opstanak, ali i plasman u evropska takmičenja. te vam u ovom broju prognoziramo susrete Aston Vila - Midlsbro (Čempionšip, revanš polufinale plej-ofa ), Roteram - Skantorp (Liga 1, revanš polufinala plej-ofa), Utreht - Vitese (finale plej-ofa za Ligu Evrope, prva utakmica) i Volfzburg - Kil (Bundesliga, plej-aut, prva utakmica)

Nismo zaboravili ni na to da se ovih dana igra i poslednje, 10. kolo našeg košarkaškog šampionata nakon kojeg, od četvrtfinala kreće plej-of.

Naravno, tu je  i mnogo zanimljivih statističkih podataka u našim već naširoko poznatim Proigravanjima.

Požurite do najbližeg MOZZARTA i preuzmite besplatni primerak MOZZART Sporta.


tagovi

mozzart sportčasopis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara