Novi dres Partizana: Bela dominira, sećanje na Lacio i Njukasl

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.07.21. | 10:04

Debi već u četvrtak veče

Evropska premijera u novom ruhu. Najavili su iz Partizana da će do prvog meča sa DAC-om dobiti novi kontigent sportske opreme, sedmicama čekali isporuku i na kraju „u pucanj“ ulaze u kvalifikacije za Ligu konferencija, pošto ih je tehnički sponzor Najki snabdeo novim dresovima.

Debi bi trebalo da usledi već u četvrtak veče, na prvom susretu sa DAC-om iz Dunajske Strede, kad će Aleksandar Stanojević pubilici predstaviti tim sa dvojicom povratnika (Rikardom Gomešom i Danilom Pantićem) i jednim „izvornim“ novjalijom (Sinišom Saničaninom), a za tu priliku fudbaleri srpskog viceprvaka će biti obučeni po poslednjoj modi.

Izabrane vesti

Novi dres Partizana značajno se razlikuje od onog koji je bio na snazi prethodne tri godine. Umesto crno-belih pruga, sad na opremi dominira bela boja, sa crnim rukavima i diskretnim crnim linijama. Prvi utisak je da ovakav dres podseća na onaj iz druge polovine 90-ih godina prošlog veka, u memoriji Grobara otisnut sa čuvenih mečeva sa Njukaslom i Lacijom u tadašnjem Kupu pobednika kupova. Na kraju krajeva, u promotivnom spotu se vide dresovi Dragana Stoisavljevića i Mateje Kežmana baš iz tog perioda, što je nagoveštaj da crno-beli žele ponovo da se druže sa veliklim evorpskim klubovima.

Pogledajte prezentaciju novog dresa crno-belih sa Nemanjom Jovićem kao promotorom.



tagovi

FK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara