Komentari na vest

Novi nivo ludila na fudbalskoj pijaci: Ima Brajton igrača i od 140.000.000?! Kobac spreman za napad

A

AM87

pre 9 meseci

Daleko nagotivnija ekipa u Engleskoj.Užitak ih je gledati kako napadaju,Mitoma je klasa.A i Estupinjan po boku je odličan,lik leti po terenu

Scholes

pre 9 meseci

U redu, zaradices pare, koje ces jos brze potrositi i opet krece borba za opstanak. Taman se izdigli iznad zone ispadanja i sad se opet vracaju u nju.
П

Панући

pre 9 meseci

Ај у паре да неће
c

come on arsenal

pre 9 meseci

Sasvim je legitimno da klub, postavlja previsoke ili nerazumne cene ili klauzule za svoje igrače, posebno ovi "manji" klubovi, jer ovi veliki sa ogromnim zaradama, trebaju da osetno plate igrača, koga žele a ne da ga otimaju na mišiće. Kao navijač Arsenala, mislim da je Ben Vajt, apsolutno opravdao pare za koje je doveden, iako se pričalo, da su opljačkali Arsenal, dok je sa Trossardom, drugačija stvar i ispada, da je doveden za smešne pare u odnosu na kvalitet i ono što pruža u Arsenalu. Čelzi je i u vreme Abramoviča trošio ogromne pare za jednog igrača, ali ih je 90% opravdalo kupovinu i osvajali su trofeje, što na kraju briše visoke cene transfera. Ono što sada radi Čelzi je ludilo jednog čoveka, koji bi exspresno da bude novi Abramovič i ovo debelo preplaćivanje igrača, navodi manje klubove, da se osiguraju, ali i da zabace udicu za velike somove, pa ko se upeca, upecao se. Konkretno je ovaj dečko perspektivan i ko ima love i muda da proveri, nije problem, ali ako se za te pare, može kupiti Osimen, onda je sve jasno.
g

guki

pre 9 meseci

Ovog su doveli iz seniora amaterske irske lige koju verovatno niko drugi ziv ne skautira, bukvalno skidam kapu.
G

Gost300

pre 9 meseci

Cudno da niko ne trazi Mitomu...
e

eeeej

pre 9 meseci

Svaka cast na skautingu i poslovanju,ali najvecu prevaru kukurelju udomiti za tolike pare (od njega su i srnici gobeljic bolji) je za izucavanje ......
@

@eeej

pre 9 meseci

Stvarno je ružno koliko ste negativni kada neki igrač ima lošu sezonu ili prema nekim domaćim fudbalerima, nema potrebe za toliko ciničnim i zajedljivim komentarima.
E

Esex

pre 9 meseci

Izvini ali ti nemas pojma..kukurelja uopste nije tako los,kidao je u brajtonu..ne kazem da je svetska klasa al nekad bas preterujete u kritikama
S

Statler

pre 9 meseci

Pogledajte ove cifre, i posle kažete zašto United nije malo dodao preko cifre što je dao za Hojlunda i kupio ovog ili onog. Kakvo crno dodavanje, pogledajte kakve cifre se traže za iole malo talentovanog napadača.
D

Drugo ime Brajtona

pre 9 meseci

Drugo ime za Brajton - frizerski salon za šišanje ovaca. Može i na keca, može sa prelazom, sve može... :) Kakvi kraljevi, samo neka cepaju, neka šišaju kad mogu :)
M

Miki1212

pre 9 meseci

Nadam se da će Brajton iskoristiti ovo na najbolji mogući način i uključiti se među velikane. Sada imaju novac,prave velike transfere. Pravi je trenutak da od razvojnog kluba postanu nešto više. Ulažu pametno,ali bi mogli i da zadrže nekog ako misle išta više od trenutnog. MekAlistera su za malo prodali
Y

Yes sir

pre 9 meseci

Sve je to lepo. Prodaje se masno, uzima se lova, no problem. Isto to je radio i Sautempton i pogledajte ih gde su sada. Nadam se da će Brajton biti mudriji.
r

rea

pre 9 meseci

Nisu uzeli 1/9 od ovoga koliko je Brajton uzeo ovo leto. Na 3 igrača zarada od skoro 300 miliona.
Y

Yes sir

pre 9 meseci

rea | Samo Van Dajk je prodat za 85 mil., a prodavali su ih još. Razumem ja tvoju poentu, ali 85 mil. ili 100 i više, nije 1/9 od 300 mil. Dao sam repliku jer je to stvarno previše. I Sautempton je bo rudnik talenata, sistem kupi jeftino, doradi i prodaj skupo itd. To ide do jedne tačke i treba dobro proceniti kada prestati. Sautempton nije znao. To je bila moja poenta.
D

DidierDrogba11

pre 9 meseci

Što je najjače, lik je stvarno sila igrač, ovaj Brajton će oderati sve velikane. S obzirom na nedostatak prave 9ke na tržištu, ne bi me čudilo da neko da 100mil, 140 teško... Čelzi je za onu prevaru Mudrika dao 100 mil, a ovaj igrač je stvarni potencijal..
A

Arnaut Cecen

pre 9 meseci

Ovaj klub mi se sve vise svidja koji su ovo ludaci . Oni prodaju ove ograce i drze se Premijer Ligi neosteno nisu osteli nijedan odlazak . Ovo sto rade treba u udzbenike da udje . Nijedan igrac ispod 100 nije otiso . Svaka cast !
M

Mika iz Trstenika

pre 9 meseci

Ajde ne preteruj samo je kaisedo prodat za 100+, svi ostali ispod kukurelja, mekalister, vajt...
A

Arnaut Cecen

pre 9 meseci

Super 🤪🤪🤪🤪
S

Samo objektiva

pre 9 meseci

Brajton treba da služi kao primer mnogim malim klubovima kako se radi. Jedino sto su klub iz Engleske pa im malo lakše da lupe cenu.
g

gost23

pre 9 meseci

Na stranu ova cena koja je apsolutno nerealna, kao i svaka u zadnje vreme , mali je strasan spic i najbolje moguce sto totenhem moze da dovede, u narednih 15 godina bi ih predvodio, ogroman talenat.
K

Kikili

pre 9 meseci

Sto bi isao u Totinhem kad moze bilo gde drugo i da osvoji titulu.

kln

pre 9 meseci

ljudi zamislite neki igrac iz zvezde se predobro pokaze u ls i pojavi se neka ludacka ponuda iz arabije..
T

Trpke

pre 9 meseci

Ne dovode vise arapi nas skart. Mozda neki drugoligas eventualno
h

hjehki

pre 9 meseci

Doktori!! Toliko je dobar njihov skauting da je to nestvarno dovedes igrace iz Ekvadora,Drogede Irske i prodas ih za skoro 300 miliona.Najmanje su zaradili za najboljeg igraca Mekalistera.I uopste nisu slabija ekipa nego su konkurentni,odlican trener i odlican sportski sektor i eto ne trebaju vam milijarde za kupovinu