Komentari na vest

Novosti: Rasim Ljajić na čelu FSS! Milorad Mažić glavni za sudije

M

Milex

pre gotovo 3 godine

Jel ovo neka za*ebancija? I posle potopa, potop. Rasim Ljajic, poznati sportski radnik...
Г

Гост123

pre gotovo 3 godine

Албанизација Србије се наставља..
B

Blam

pre gotovo 3 godine

Kakav bre Ljajić, pa on je sa Gašom glavni mešetar lige.
C

Cjepka

pre gotovo 3 godine

Taman kad sam pomislio da nema goreg od kokeze ........
D

Da se razumemo

pre gotovo 3 godine

Rasim dolazi kao predlog fk Novi Pazar iz istoimenog grada koji je drzava u drzavi o cemu govori ponasanje njihovih gradjana. Jednostavno nista ne postuju ali bi hteli da budu deo Srbije samo onda kada to njima odgovara.
3

32 titula

pre gotovo 3 godine

Nama za predsednika FSS trebaju politicari sa sto vise putera na glavi a ne bivsi fudbaleri na glasu kao u razvijenim zemljama. Znaci samo provereni prevrtljivci i lopovi bi dobili prednost u odnosu na legende naseg fudbala.
N

Nenad1234567

pre gotovo 3 godine

Nastavlja se... Vidić na čelo FSS!!!!
3

32 titula

pre gotovo 3 godine

Kako to da bas NOVOSTI objavi ovaj tekst? Vucela ,Vucela
c

crnogoracđ

pre gotovo 3 godine

Braćo Srbi, s vama se baš sprdaju.
A

Alex55

pre gotovo 3 godine

U prevodu: Vrhovni vođa je sklonio svog bivšeg telohranitelja sa mesta predsednika FSS da bi na isto mesto postavio svog drugog podanika. Isti onaj koji će "pohapsiti mafiju iz fudbala". Ja ne znam šta UEFA više čeka i zašto nas najstrožije ne kazni. Nameštanje utakmica, uplitanje politike u sport, timovi koji ne mogu da ispadnu, plaćanje za ulazak u viši rang... i još brdo brdo stvari kojima smo srozali ugled srpskog fudbala na nivo Moldavije. Možete slobodno da objavite komentar, siguran sam da ga vrhovni vođa neće videti, diktatore briga za mišljenje naroda.
k

kaboom

pre gotovo 3 godine

To verovatno podrazumeva da se Zvezda izbaci iz Evrope, jer tvoj klub nema iz cega, a u fudbalu se verovatno namesta samo kod nas i to je pocela pre par sezona, zar ne?
G

Gost200

pre gotovo 3 godine

kaboom Evo ja cu da ti objasnim, ako bude izbacivanja letece svi srpski klubovi na 2-3 god. iz UEFINIH takmicenja kako su juce pisali MaxBet Sport i Telegraf. I da, namesta se i kod drugih, ali kod nas ubedljivo najvise. Najgori smo u Evropi i to je cinjenica, koju je cak i onaj sto se o svemu pita morao nevoljno da spomene. Namesteno je sve od Superlige do beton liga. Ako je mogao Skenderbeg da bude kaznjen na 10 godina ne igranja UEFINIH takmicenja, sta mislis koja kazna mora biti za sve sto je namesteno kod nas? I da, UEFU je bas bilo briga za nas, moglo je da se radi sta ko hoce i kad hoce, ali izgleda da je to postala tolika otimacina i bljuzgotina od lige da je UEFA resila da prodrma ceo nas savez, a verovatno ce i klubove. Sto se mene tice i treba, dosta je bilo izbegavanja pravde u Srbiji po pitanju apsolutno svega, kao da smo drzava iz Afrike umesto Evrope. Neka krenu od fudbala, pa redom. Apsolutno sam za! Neka mladi ljudi vide u sopstvenoj zemlji sta je sistem vrednosti, mozda neko od njih i ostane u svojoj zemlji ako krene da se radi po pravdi i zakonu!
E

Evo...

pre gotovo 3 godine

...ja tebi da objasnim. Kad je Skenderbeg namestao, nije ceo albanski fudbal suspendovan, nego samo Skenderbeg. I kod nas je puno toga namesteno, ali bice kaznjeni oni za koje se to dokaze. Sto se ove vesti tice, Ljajic jeste politicar, zbog toga mogu da nam postave "prinudnu upravu" zbog mesanja politike u sport.
A

Alex55

pre gotovo 3 godine

@Kaboom Pojma nemam šta si napisao i za koga uopšte navijaš. Malo da se opismeniš pre nego što se nakačiš na komentarisanje sportskih vesti ne bi bilo na odmet. Ja navijam za Zvezdu, ali ovo što se radi u srpskom fudbalu je dno dna i sramota fudbala. I ovo što se kod nas radi ne postoji u drugim državama. I kod drugih se namešta, ali se bar ne zna ko to radi. Kod nas je potpuno jasno da Rad ne sme da ispadne, da Napredak igra ko da ima 11 Brazilaca u timu iako nisu mogli da se sastave cele sezone, da u 2. ligi igrači aplauzom ispraćaju sudiju koji im je dodelio penal, da je Novi Pazar platio FSS-u da uđe u 1. Ligu, da Kokeza i Ljajić ni mačku sa praga nisu šutnuli u životu, da se predsednik države meša u prepucavanje večitih, da trener Spartaka protiv određene ekipe izvodi drugu postavu... itd itd. Mi smo sramota svetskog fudbala i ovo mora da se prekine jednom za svagda, makar i izbacivanjem svih klubova iz evropskih takmičenja.
I

Igorblokovi

pre gotovo 3 godine

Sramota!
!

!!!

pre gotovo 3 godine

Vucela plasira zelje svoga kluba u svoje novine !!!
3

32 titula

pre gotovo 3 godine

Dolaze u obzir samo ptovereni kao Tole ili npr. Rasim jer je i on bio u upravnom odboru Partizana.
4

40+

pre gotovo 3 godine

SAMO MALI ODGOVOR KIDIJU,,,IMAM 51 GOD,,I JA IMAM2 SINA OD 29 I OD 20,,NIJE TO LAKO RECI
K

Kidi

pre gotovo 3 godine

Ovo je po principu Nikola Kojo u ''Vratice se rode'' kad razgovara sa popom: -''Vidi Rasime, ja sam ovlascen da ti saopstim odluku upravnog odbora naseg fudb.saveza!'' RASIM:''Pa jel nas fudb.savez ima upravni odbor?'' Svevisnji:''Ima,ima...pa ja sam upravni odbor!''
N

Nebo

pre gotovo 3 godine

Potpuno se slazem sa svima onima koji zagovaraju coveka reformatora, bez obzira na profil i struku, ali sam totalno protiv poslusnika I maskotu koji ce tu da sluzi samo kao paravan, a Ljajic to definition jeste!!!!!!
P

Peki30

pre gotovo 3 godine

Mazic da vodi sudjenje? To je ko da vuku das stado ovaca da cuva. Videli smo kako je derbije svirao, po 2 penala za zvezdu u utakmici, to bio bio nastavak kokezjanije
k

kaboom

pre gotovo 3 godine

A da ti pogledas derbije koje je on sudio, posto ih definitivno nisi gledao, a taj ko ti je pricao da je on pomagao Zvezdi te gadno slagao. Mazic je inace poceo da sudi kad je Tole dosao na vlast, epilog toga bar znas. A Rasim Ljajic, znas valjda ciji je
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Баш је супер што ће једног одвратног политичара, склоног полтронству и дугогодишњем муљању, Славишу Кокезу, на функцији заменити искусни и доказани спортски радник Расим Љајић???
R

RSB

pre gotovo 3 godine

Pa da se gromada opet zali na neregularno prvenstvo mislim dokle vise....hahahaah Rasim Ljajic
P

Primer...

pre gotovo 3 godine

... zamislite da je predsednik fudbalskog saveza BIH Milorad Dodik. Eto koliko je ispravno da ovaj bude predsednik FSS.
Б

Бибарс

pre gotovo 3 godine

Признајемо само Томислава Караџића или Драгана Ђурића за председника ФСС.
G

Gost Pele

pre gotovo 3 godine

Kakve veze ima doktor medicine sa FSS? I treba da nas izbace iz svih takmičenja naredne 2-3 godine. Eeeej , Rasim Ljajić????
S

SRBI PFC

pre gotovo 3 godine

Tole za predsednika fss. Dok je bio na celu imali smo regularno prvenstvo, bili svetski i evropski prvaci, izgradio centar u s pazovi, spasao cz gasenja lazirajuci poslovne knjige koje su slate uefi, isli smo na svetka prvenstva itd itd. Zamerka mu je sto je dozvoljavao navlacenje i kradje za cz u derbijima i laziranje poslovnih knjiga cz. Takve greske, siguran sam, ne bi ponovio.
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Zar nije Kokeza uz pomoć vlasti plaćao Partizanu licencu više puta? A Zvezda izbačena iz Evrope, gle čuda, da bi Partizan igrao kvalifikacije za Ligu šampiona.
S

SRBI PFC

pre gotovo 3 godine

Kod cz nije bila u pitanu licenca strucnjace nego kriminal pa onda bankrot i gasenje. Nemoj da spinujes i lazes ovu decu ovde. Imaju pravo da znaju istinu. Kupio vam je sampone, upalio struju, spasao gasenja. Sta bi ti hteo vise kralju?
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Željko Pantić jedini je prihvatljiv od grobara, ostalo je sve namešteno. Ponos Partizana na čelo FSS!!!!
S

SRBI PFC

pre gotovo 3 godine

Bravo. Pravi covek na pravom mestu. Inteligentan, spsoban, posten. To u redovima cz nije nikad postojalo.
S

Sacha_PFC

pre gotovo 3 godine

Verovatno ke doslo vreme da predsednik FSS bude neko iz tog podrucja a ne po kvalitetu,znanju ili zaslugama u sportu tako da izbor Ljajica za predsednika bi nio sled tok dogadjaja.Sto se tice Mazica prosto je nemoguce jer bi onda sav trud C.Zvezde,Terzica i Kokeze da ga oteraju iz Srpskog fudbala bio uzaludan.Toliko da se zna i budite sigurni da ni jedno ime od navedenih na kraju nece biti na funkciji u FSS.
V

VRANjANAC DS 1989

pre gotovo 3 godine

Ma ko još za ozbiljno shvata tog pantića, čovek prolupao 1100%.
D

DelijaNS

pre gotovo 3 godine

Rasim - sinonim za dvatesetogodišnje postpetooktobarsko propadanje Srbije! Bravo, goreg da ste tražili teško da bi ga našli
I

Igor78

pre gotovo 3 godine

Da li sm otoliko zatrovani politikom, jesmi li stvarno toliko zaostali kao narod da ne možemo da skapiramo da na čelo određenih organizacija moraju doći NAJBOLJI i/ili NAJCENJENIJI ljudi? Rasim Ljajić svakako nije najbolji izbor niti je cenjen u fudbalskim krugovima, pa mi ova priča stvarno nije jasna. On jeste logičan izbor ako ćemo i dalje da nastavimo sa praksom mešanja politike u fudbal, ali ako mislimo da budemo ponovo konkurentni u fudbalu i da podignemo ligu na viši nivo, a time i priliv novca u državu i klubove, političari se moraju skloniti iz fudbala, hitno. Kvalitet se podiže kroz zdravu konkurenciju, kao i sve ostalo u društvu, a mi kao u feudalizmu, gledamo u jednog čoveka kao slepci i čekamo milostinju.
N

Nebo

pre gotovo 3 godine

Tacno tako, ali ocigledno trebaju poslusnici da dodju, sto samo govori o tome koliko smo nezrelo drustvo!!!!
A

Avavava

pre gotovo 3 godine

Rasim covek koji ima glavu za svaku guz.cu.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Svaki politički otpad i škart uhlebljenje nađe u fudbalu,,,, Rasim Ljajić nije najgori političar koji bi se obreo u fudbalu, bilo je mnogo gorih, ali ono što je potpuno sigurno, Rasima Ljajića baš ništa ne preporučuje za bilo koje mesto u FSS a kamoli za predsednika,,, osim što je Partizanovac. Očigledno je da PRECEDNIK DRŽAVE HOĆE DA PRIDOBIJE I GLASOVE PARTIZANOVACA PA IM SE POSTAVLJENJEM Rasima UVLAČI U DUPE. Molim sve komentatore da navedu bilo kakav razlog i da daju bilo kakav odgovor na pitanje, ZAŠTO JE ZA SRPSKI FUDBAL DOBRO DA RASIM LJAJIĆ POSTANE PREDSEDNIK FSS ?
S

SRBI PFC

pre gotovo 3 godine

Posle svega sine, nema tog grobara koji bi glasao za duha. Ako se takav i nadje, da bog da mu mama prdnula na roditeljskom sastanku.
s

samo posteno

pre gotovo 3 godine

Za predsednika fss zvezdana terzica a za direktora cz kokezu. To je dobitna kombinacija. Bice jedno 15 tekmi iz2-1. Uzimajte lovu dok se jos moze, sta bi vi hteli. Leba preko pogace mozda? Jebo fudbal, plate su mizerne. To je, pokazalo se, tandem snova.
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

za bolje i nismo. rece jednom jedan pametan covek ne moze vladar bude dobar kad je narod los. vladar dolazi iz naroda. nisu problem ovi sto vladaju nego smo problem mi gradjani. u nemackoj komsija odma zove policiju kad muz tuce zenu a kod nas kaze necu da se mesam verovatno zasluzila pa kad je ubije onda eto ja sam znao al nisam hteo pricam.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

BRAVO, BRAVO, VELIKO BRAVO, PO STO PUTA BRAVO ZA KOMENTAR. POZDRAV TEBI PAMETNI ČOVEČE.
b

braco cigani

pre gotovo 3 godine

Ujedinimo se i postavimo Mocu Vukotica na celo fss. Uvedimo var i strane sudije. Dovedimo Paunovica ili Jokana za selektora. Izbacimo snscz iz lige na pet godina za njeno dobro. Bolje i tako jer ce se ugasiti zbog dugova a i narod malo da prodise. Zajedno sa grobarima izadjite na ulice i obracunajmo se sa bandom. Zivela Srbija.
v

vedips

pre gotovo 3 godine

Kako bre brate ne ciganine da se udruzujemo kad predlazes sve tvoje za Mocu ok a za ostale sedi dole 1.
G

Gost Pele

pre gotovo 3 godine

Pa ti tvoji grobari ne skandiraju više ono čuveno, Vučiću .....u? Pitam se zašto je to tako?
v

vedips

pre gotovo 3 godine

Ako bog da da kapiten ubaci nekoliko otvorenih trojki i nekoliko dobrih odbrana,jer vise neume i ako na isti nacin prorade Simonovic,dobric i jedan od centara bice slavlja.Kapiten bljesne na svaku 5tu ili ti 5 u sezoni,potpuno isto kao i Volden.Od ostalih ocekujem da daju sve od sebe i ako bude tako razbicemo i podgoricane.
@

@Gost tele...

pre gotovo 3 godine

...odavno nema publike na stadionima. Negooo...sta bi sa onim "Uefa Mafija"?
t

titulaaa

pre gotovo 3 godine

znaci Tole super liga se vraca!!! druze Ljajic funkcioner partizana bivsi za predsednika covek Toleta Karadzica... Vucicu jel ti cistis ili dodajes lopove u Srpski fudbal???!!!!!
m

ma jok

pre gotovo 3 godine

Posle prve pobede snscz bezv osudjenog zvezdanaesterca, rasim i mazic ce biti smenjeni. Duh lebdi i motri. Iskreno, da sam ja na mestu duha, ugasio bih cz za vijek vijekova. Potpuno ga razumem.
P

Pazarac 31

pre gotovo 3 godine

Pa sigurno da ce biti odredjenih promena, verovatno na bolje. Cim su rasima postavili, onda se sprema cistka za pojedine iz fudbala. Njega su postavili kad je trebalo ratne zlocince slati u hag(musliman pa ga nece niko pamtiti kao izdajicu). Mislim da se ista stvar ocekuje i ovog puta. Jasno je da sve konce vuce A. Vucic, jer je Rasim njegov covek, ali bih voleo da se barem malo upristoji stanje u fudbalu, pa makar morao na kraju svega da kazem” hvala rasime, hvala aleksandre” iako su mi obojica 0 bodova :) sportski pozdrav!
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

moguce videcemo ali da je krajnje vreme malo da se sport tj fudbal dovede u red mislim da jeste. prvo od fss klubova uprava menadzera fudbalera pa do nas navijaca i huligana. nadam se da ce se bar malo promeni na bolje stanje.
o

ovako ce biti

pre gotovo 3 godine

Na celo fss duh ce postaviti svog poltrona. Njegovoj snscz ce ubrizgati novih sto miliona, ne bi li konacno napravili tim koji je bolji od Partizana . Uz laganu podrsku sudija i filijala a uz var tehnologiju, pokusace da osvoje do sada najregularniju titulu i pokusati da zataskaju kriminal iz predhodnih godina. Ima tu jedan mali problem, narod u Srbiji ne zaboravlja.
D

Druže...

pre gotovo 3 godine

... u zadnje 4 šampionske sezone Partizan ima jednu pobedu u derbiju. Taj klub je izgubio od Novog Pazara, koji je igrao sa ekipom koja je bila deveta u drugoj ligi.
o

ovako ce biti

pre gotovo 3 godine

Druze zaboravio si slucajno da je Pazar dao gol iz ofsajda a da Partizanu cisto igranje rukom nije svirano kao penal. Nemoj da spinujes posto dobro znas da je Partizan satiran i saplitan dok svi znamo kakve utakmuce ste vi igrali i sa kakvim sudjenjem. Mislim , lupetas druze!
V

Vazi...

pre gotovo 3 godine

...javi se kad pobedite nekog bez penala, posto u derbiju pobedite svake prestupne godine.
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Џаба смо се надали да ће се нешто суштински промијенити....
N

Novak majstor

pre gotovo 3 godine

Pa da skroz logicno,poremetila se ravnoteza da zvezdas bude selektor iako je piksi tolika legenda da je to nebitno,(za razliku od krstajica i tumbakovica) tako da se sada mora ici na to da predsednik saveza bude grobar i da se sledece prvenstvo zatvori od pocetka,a ne kao ovo od trenutka kad je stanojevic preuzeo kormilo
D

Dunga

pre gotovo 3 godine

Vraca se Tole super liga. Jos Dzomba da se vrati i u superligu da se ubace Hajduk Kula, Smederevo,BSK Borca,Donji Srem i Banat pa da kompletiramo ligu uz Rad,Javor,Metalac i Lucane. Uh kako ce Partizan da reseta. Srbijo,propala si nacisto
K

Krizni stab

pre gotovo 3 godine

Stavite Predraga Kona na celo FSS
A

Ajd

pre gotovo 3 godine

2023 Novi Pazar prvak Srbije
o

ovde

pre gotovo 3 godine

jedino treba da reaguje svetska kuca fudbala, da nam pomogne da odstranimo karcinom srpskog fudbala. Zabraniti bilo kome iz cz kadra da pridju stadionima pa cak i najobicnijim navijacima cz treba zabraniti da gledaju fudbal i preko tv. Ko na bilo koji nacin ima bilo kakve veze sa snscz mora biti odstranjen iz srpskog fudbal . Pogotovo av treba zabraniti da gleda fudbal, ni lester man jun. Traba doneti zakon o lustraciji i jednom za svgda zabraniti postojanje czv u bilo kom sportu. Ljudi, spasavajmo srpski sport, nema veze ko za koga navija. Zvezdasi, ima drugih klubova po Srbiji pa odaberite nekog i bodrite ih. Morate i vi dati svoj doprinos, inace nas biti nece.
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Milorad NE SVIRAM IGRANJE PANKOVA NA GOL CRTI RUKOM KAO PENAL Mazic?!

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

Arauho nemoj ih nervirati od rane zore! Presesce im sendvici i sokovi kojima su ih njihovi "poslodavci" naranili i napojili da botuju ovde!
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

@Kalcopolista Brate zakasnio sam jutros,trebao sam prve komentare da ostavim!

Чорба

pre gotovo 3 godine

Надао сам се Марјану Ристичевићу али добро...
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Milorad NE SVIRAM PENAL NAD DZIGIJEM NINKOVICEM Mazic?!
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Milorad NE DAJEM SAVICU DRUGI ZUTI ZA PENAL NAD OZEGOVICEM Mazic?!
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Milorad DVA PENALA U 9 MINUTA Mazic?!
P

Pancevac92

pre gotovo 3 godine

Dva cista penala,i onda ne svira cist faul nad Mrdjom i pokvari utisak
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

@Pancevac 92 I njega je vise bila sramota da navlaci za zvezdu.
P

Pancevac92

pre gotovo 3 godine

Svirao dva cista penala,i pokvario sve nedosudjenim cistim faulom nad Mrdjom,i ta kradja vam je bila dzabe uzeli smo titulu
t

tako je

pre gotovo 3 godine

U snscz nema jednog postenog coveka za tu funkciju, sve banda i lopovi. Od kada su tvorza i kokeza na celu fss, srpski fudbal je umro.

Чорба

pre gotovo 3 godine

Слажем се, треба да се врати Толе Караџић са својом екипом стручњака па да све опет буде регуларно.
D

Dolazi

pre gotovo 3 godine

Krajnje vreme...
R

RealNo1

pre gotovo 3 godine

Ponovo grobari na celu saveza. Znaci krece Paetizan ponovo sa osvajanjem titula prije pocetka prvenstva.
M

Motel Radmilovac

pre gotovo 3 godine

Dabogda više nijednu titulu ne uzeli, ako mora da nam je donose, odbori, savezi i opštinski odbori;), kao vama. Da nije mahala u svim mogućim institucijama, vi titulu ne bi videli još dugo dugo. Uživajte dok traje . Neće još dugo
S

Sta je sledeće

pre gotovo 3 godine

Cime se dokazao da bude predsednik fss. Podrska Vidiću
S

Sadik Umar

pre gotovo 3 godine

Sve dok duh lebdi, nema nam spasa braco Srbi. Ponovo ce snscz oboriti rekorde i prevazici samu sebe. Moze biti ptedsednik fss i Moca Vukotic licno, dzabe!
N

Nebo

pre gotovo 3 godine

"sjasi kurta da uzjase murta"!!!! Ovo je samo dokaz da od nekih zdravih promena nema nista.
4

40+

pre gotovo 3 godine

E MOJA SRBIJO JADNA LI SI,,,,BEZITE DECO IZ OVE BANANA DRZAVE,ZAO MI JE STO TO KAZEM ALU TAKO JE,,
K

Kidi

pre gotovo 3 godine

Bezi ti. Moju generaciju pusti da dobijamo decu i odgajamo ovde u Srbiji. A to kad kazes bezite - mislis da bezimo od vas sto imate 40-50godina pa navise...koliko ste vi propala generacija treba vas u ciklusu opevati, da se na zaboravi
G

GSO

pre gotovo 3 godine

Duh je predsednik svega, tako da snscz ce i sledece sezone imati stopostotan ucinak osim ako Partizan uprkos sudijama na derbijima, ustine koji bod.
O

Odmah

pre gotovo 3 godine

Bojkot i protesti. To je sramota.
h

hahahah

pre gotovo 3 godine

Da li moze da bude nekad predsedink covek koji ima veze sa fudbalom ili je igrao taj fudbal nekad, a ne da se dele fotelje po zasluzi. Zato smo tu i gde smo
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

znas kako upravljanje fudbalom tj rukovodstvo ne mora da se ikad bavio fudbalom ali od kud sad politicari. nemam nista protiv rasima ali jednostavno nije to mesto za politicara.

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAH nemoj glasati narode na izborima, pustite penzionere i oce sto se bodu za 2bananice a ne zato sto misle da je to dobro za njih da vam kroje sudbinu
S

Sloga 1983

pre gotovo 3 godine

Koliko znam Ljajići ne pevaju himnu...
Џ

Џими Џими

pre gotovo 3 godine

Могли су и Ацу Лукаса или што неко овде написа Кркобабића. Скроз одговарају опису.
g

golst

pre gotovo 3 godine

Politika nema nikakve veze sa sportom xD
N

Novalis

pre gotovo 3 godine

Dve vesti, Ljajić novi predsednik i Stanković pregovara sa Sampdorijom, obe iz Novosti. Da ipak sačekamo i vidimo šta je tačno. Ja mislim ni jedna. Zašto baš Novosti? Zna li neko..
B

Bingole

pre gotovo 3 godine

Ovo znaci da ce i Rad i Napredak i Novi Pazar i Proleter i Vozdovac obezbediti opstanak jer ce smanjiti broj ekipa koje ispadaju na cetri.Sledece sezone Partizan sampion, Zvezda,Novi Pazar i jos jedna ekipa u ligu konferencija. Vraca nam se Tole super liga gde ce Partizan unapred imati 60 bodova.
K

Kemp

pre gotovo 3 godine

Nemanja Vidić !!!!!!
V

Vecernja skola

pre gotovo 3 godine

Gamad....
G

Gostioničarr

pre gotovo 3 godine

Dešavanja u našoj lepoj zemlji me podsećaju na neki film, eksperiment. Tipa, strani moćnici se dosađuju, pa ajmo malo šegu ba, Toma Nikolić predsednik, sada ova spodoba, lezbejka premijer, neki polupismen ali poslušan polusvet sedi i odlučuje o tome šta i kako, a veze nemaju. Može drug Rasim u FSS, pa sjajno, šta je sledeće, Karleuša ministar obrazovanja, još sjajnije, i tako u nedogled...
N

Nebo

pre gotovo 3 godine

Odavno bolji Komentar nisam procitao!!!!! Jos kad bi bar 50% ovog nesrecnog stanovnistva to I shvatilo, mozda bi stvari krenule na bolje.
p

pfc barsa.

pre gotovo 3 godine

za sve se pita zna se ko, navijac sa severne tribine
G

Goran 7777

pre gotovo 3 godine

Ovo samo znaci da ce FK NOVI PAZAR nekim cudom izboriti opstanak Da li je moguce da posle Kokeze dodje jos gori - moguce je samo u Srbiji Imate coveka NEMANJA VIDIC koji je svetski poznata licnost koji se nudi za predsednika i onda se pojavi RASIM LJAJIC koji je IZ NEKOG RAZLOGA ipak bolje resenje Smradovi politicki
B

Bando lopovska

pre gotovo 3 godine

po čijoj odluci? Šatro N. Pazar predložio, a ni dan poslije već izabran?! Dođe mi da AV, AV, AV lajem na mjesec AV, AV, AV
K

Kekoza

pre gotovo 3 godine

Otkad mu Šešelj iskopao onu aferu sa kokom, otad ga nema u politici, pa da pase tamo gde je miran.
M

MacVilander

pre gotovo 3 godine

jedno je sigurno-Pazar opstaje u ligi :)
S

Spaja

pre gotovo 3 godine

Novi Pazar puca na ligu šampiona. Srecom ukinuta super liga a i tu bi konkurisali za njegovog mandata.
S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

Ne volim politiku nikako, niti njeno uplitanje u sport i obratno ali sam misljenja da od ovog trenutnog stanja tesko da moze gore biti. Smatram da im treba dati sansu, videti rezultate pa onda suditi. Predpostavljam da Ljajic dolazi kao pijun zna se ciji, da pocisti malo bagre da bi ih stvorili jos bise kasnije ali hajde da vidimo. Mi svejedno ne odlucujemo o tome tako da, to nam je sto nam je

Delija

pre gotovo 3 godine

Nece vise nikada biti FSS grobarski. Kakav bre ljaljic, mazic, setimo se kako je MAZIC Studio derbije u toletovom vremenu!!! PS: NISMO MI mali partizan.....
A

Am.

pre gotovo 3 godine

Setimo se... Dva penala za poluvreme.
N

Nick.cdm

pre gotovo 3 godine

You are monkey delija.
O

Objektivac

pre gotovo 3 godine

Secamo se naravno.2 penala za državnu mezimicu za poluvreme pa mat Nemanje Kojića u 90-om minutu
G

GSO

pre gotovo 3 godine

Au brate kakav bot hahahahaha

Delija

pre gotovo 3 godine

Ok dva penala, dva ČISTA PENALA, mora da sudi, sada kada tako botujete ( pokusajte biti iskreni ) KOLIKO GOLOVA JE PONISTENO ZVEZDI, regularnih golova, a kukate na dva cista penala!!! Toletova era!!! Zato ste samo mali partizan, i uvek ce tako biti, za vek vekova!!!
B

Botsam & Jetsam

pre gotovo 3 godine

Anti narodni elementi lupaju minuse. Ali ne mogu da prepoznaju sarkazam (zbunjuje ih) pa ne znaju sta da lupe. A gazde ce biti nezadovoljne. Mislite o tome ako imate cime.
S

Sale555

pre gotovo 3 godine

Hahhaha jos samo Tole fali. Nista vam nece pomoci.
I

Ivanic

pre gotovo 3 godine

Posle toleta evo ga jos jedan krimos iz bunkera na celu fssa,Sramota nevidjena!
F

Fuj

pre gotovo 3 godine

Može Ljajić, ali Adem. On bar ima veze sa sportom i fudbalom. Dokle više političari i menadžeri da nam kroje sudbinu. Evo zašto smo ispod nule decenijama
K

Kale iz KD-a

pre gotovo 3 godine

A realno Vidic je zelen. Nema taj putera na glavi. Brt Rasim je sedeo u svim mogucim foteljama, u svakoj vlasti. Taj ce da igra kako drugi svira. I mirna backa. Sledece godine slede hapsenja da nam se ne smeje cela Evropa, brt Rale ima iskustva. Pozz
N

Nebo

pre gotovo 3 godine

Vidic je zelen, jer nema nikakvih repova, afera I sl.,a Ljajic je podoban, afere, mucke, covek je promenio jedno 20 funkcija za isto toliko godina, iskreno nemam nista protiv covek, ali dokle vise ti istroseni politicari, Jesu njima te funkcije bogom dane????
S

Siradjul Olio

pre gotovo 3 godine

Postujem g-dina Ljajica I stajem u njegovu odbranu. Komentari su blago receno zluradi i krajnje neprimereni. Jel vi zaista mislite da je lako biti u svakoj vladi ministar? Zar to zaista niko ne ume da ceni?? Taj trud i stres preletanja iz stranke u stranku, iz koalicije u koaliciju!? Taj nadcovecanski napor da se fotelja zadrzi i dobije nova? Za 20 godina bavljenja politikom mu osedela kosa, covek dobio bore i sad da ne se sedne u fotelju FSS-a? Nezahvalnici jedni, lako je sedeti za tastaturom i pisati gluposti. Budi ti politicar ako smes, pa da vidis da li je lako!

Delija

pre gotovo 3 godine

Da li si ti ozbiljan?
S

Statler

pre gotovo 3 godine

V

Vixtra

pre gotovo 3 godine

@Delija Ti sarkazam ne bi prepoznao sve kad bi te spucao direktno medju oci.
a

argh

pre gotovo 3 godine

Realno Rasim je katastrofa, osim ako im nije naređeno da očiste fudbal, da ne reaguje UEFA, pa da su baš zbog toga postavili nekog svog, da to sprovede. Ali to što je Rasim katastrofa, ne znači da je neki bivši fudbaler bolji. Ako je čovek pošten i inteligentan, može i neki pravnik, ekonomista ili menadžer da sredi fudbal.
G

Gosti

pre gotovo 3 godine

On je lekar, ako ćemo po struci da gledamo. Ali to je irelevantno. Postavljaju političara ponovo na čelo FsS
@

@Gosti

pre gotovo 3 godine

Znam da je on lekar i sigurno nisam mislio da je on pošten i inteligentan. Mislio sam da im je EU naredeila da srede stanje u fudbalu ili sledi izbacivanje iz evropskih takmičenja.
o

omerlija

pre gotovo 3 godine

AAA pa Predsednice kad bi ovo bilo za obojicu bi se zamerio nama CIGANIMA, obojica su Grobari. Pa ako hoces Grobare da im se dodvoris zbog narednih izbora, bar stavi Sashu Ilica a za sudije nemoj SO NA RANE DA NAM SIPASH SA OVIM MAZICEM. ON NAM JE BAS DUSMANIN. NECE NA DOBRO...

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

Jel to bese onaj Mazic dusmanin sto je zvezdi dosudio dva penala na jednom derbiju? Pitam za druga?
2

2 penala

pre gotovo 3 godine

Pa kakve veze ima, oba su bili penali, dakle MORAO je da ih dosudi! Svirano je i Partizanu u 46.derbiju dva penala koje je Zvezdin golman Dujkovic takodje odbranio , pa sta ?!
V

Vixtra

pre gotovo 3 godine

@2 penala Prvi je bio. Onaj drugi, gdje je Mrdja skupio nogu uz nogu i pao kao metkom pogodjen je regularan koliko i vas gol sa autokomande.
P

Partymaker

pre gotovo 3 godine

Da li je ovo moguće? Ja sam mislio da hoćemo da spasimo fudbal u Srbiji a ne da mu zadamo poslednji udarac
V

Voždovac

pre gotovo 3 godine

Ne slažem se da predsednik saveza MORA da bude bivši igrač/trener. Argumenti tipa "bio je lider Zvezde, Partizana, Reala ili reprezentacije..." više ne piju vodu. Na čelu takve priče treba da stoji ostvaren, imućan i nepotkupljiv lik. A pre toga bih voleo da vidim i čujem plan bar trojice kandidata za to mesto. Do tad, sve je ovo samo kupovina glasova pre izbora.
G

Gospodin covek

pre gotovo 3 godine

Rasim Ljajic je bolji i posteniji covek od svih prethodnih predsednika FSS zajedno ! Zasto ne pruziti coveku priliku da ocisti ovo mafijasko gnezdo, u politici se dokazao kao mudar i nepotkupljiv covek ?!!
c

cromags

pre gotovo 3 godine

Rale, ti li si?
I

Ivan333

pre gotovo 3 godine

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
b

bane komad

pre gotovo 3 godine

A ja mislio bice Vidic! Ahahahahahaha!
G

Gost Djape

pre gotovo 3 godine

Hoce li nobi predsednik FSS pevati himnu. Poznato je za ljaljice da to odbijaju. Zalosno.
t

turci jsd

pre gotovo 3 godine

Ljajici pevaju samo svoju himnu..Tursku naravno!
S

Sramota

pre gotovo 3 godine

Sledeci na celu FSSA... naser oric!
S

SilverSurfer

pre gotovo 3 godine

Bio je 20 godina ministar u kontinuitetu. I to bez nekih većih uspeha. Ne može se bez funkcije. Posmatrajući kako sve u Srbiji funkcioniše, Rasim je idealan kandidat. Sa dovoljno "putera na glavi" da radi sve što mu se kaže. Možda je ovo i zamajavanje javnosti. Ali, jedno je sigurno. Ukoliko mislimo da od Kokeze nema goreg, varamo se. Uvek postoji jači štih.
m

meTheGost

pre gotovo 3 godine

Ovde takodje samo sto sam pritisnuo Refresh ovom liku se nakrca 30+ minusa. Ili vam ne radi sajt ili botovi rade punom parom
a

asfsg

pre gotovo 3 godine

Ja kroz selo i nosim gitaru, selo misli stigo Elvis Prisli!
b

bounty

pre gotovo 3 godine

Pa tako moze i baba simana da bude predsednik...
k

komedija

pre gotovo 3 godine

Novosti pocele sa lobiranjem. Cudo li bas Novosti?
B

BOTHunter

pre gotovo 3 godine

Ovde isto samo sto sam pritisnuo Refresh ovom liku se nakrca 12 minusa. Ili vam ne radi sajt ili botovi rade punom parom
g

gostttttt

pre gotovo 3 godine

Dobro je napisao neko u komentarima ajde Mazic ali odakle je sad ovaj ispuzao
m

markogost

pre gotovo 3 godine

Jel moze Srbin da bude gradonacelnik Novog Pazara ili Tutina
S

Sraman komentar

pre gotovo 3 godine

Bio je Srbin predsednik opstine Novog Pazara u vise navrata i sto bi to bio problem ?! Ne moze bez srpskog nacionalizma i sovinizma u komentarima pa to ti je ...
j

jasamm

pre gotovo 3 godine

Srpski nacionalizam a u Pazaru se skandira taciju, nezavisnom Kosovu, zutoj kuci gde su Srbima vadjeni organi itd
d

drobilica kicme

pre gotovo 3 godine

HHAHAHAHAHAHAHAHA CEKAJ BRE RASIM LJA... HAHAHAHAHAHA MI SMO DEFINITIVNO UPALI U NEKU CRNU RUPU U UNIVERZUMU...
s

svasta

pre gotovo 3 godine

Imao je Ljajic onu izjavu "ako me uhvate da sam pomagao transport heroina obecavam da se se necu baviti politikom"
S

Stomak

pre gotovo 3 godine

Kakav naručen tekst koji neće objaviti moj komentar. Ali za slučaj da se to desi, Novi Pazar je izlgleda upravo izborio opstanak u ligi.
N

Na dobrom putu

pre gotovo 3 godine

Pazaru trebaju jos dve pobede i ne treba mu vise nicija pomoc da ostane u SL !
g

gosttttttttttttttttt

pre gotovo 3 godine

Onaj prvi Ljajic nije hteo da peva himnu jer nije himna njegovog naroda, sto je legitimno ako on tako oseca, a ovaj drugi bi da nam vodi fudbal. Sramota
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Ne znam sta se cudite. Kada su to na celo FSS, Zvezde ili Partizana dosli ljudi koji su van sistema? Oni nikada nece dopustiti da na te pozicije dodje neko ko nije pod njihovom direktnom kontrolom.
g

gosstt

pre gotovo 3 godine

Pa svi ovi momci koji pisu za MozzartSport i 90 posto ljudi koji komentarisu vesti znaju vise i vole vise fudbal od Ljajica i drugara mu sa slike
b

bivsifudbaler

pre gotovo 3 godine

Ko je gledao preglede utakmica u Novom Pazaru na YouTube kanalu superlige imao je sansu da se upozna sa vokabularom ljudi sa slike
P

Pa sta!?

pre gotovo 3 godine

Ljudi su na stadionu ane u pozoristu!
a

ajs nikotin

pre gotovo 3 godine

zek zek da l' dumrem
D

Deyan X

pre gotovo 3 godine

1. april je bio pre više od mesec dana....
G

Grobarski Buldog PFC

pre gotovo 3 godine

Rasime, spasi me!
S

Saša M

pre gotovo 3 godine

Ovo je po principu sjasi kurta da uzjase murta. Drzava ako zaista zeli da sprovede korenite promene u FSS onda treba da stane iza Nemanje Vidica i da mu se daju odresene ruke u odabiru saradnika.
P

Pitanje od milion dolara

pre gotovo 3 godine

Okej za Ljajića. Ali šta je Nemanja Vidić uradio u životu pored što je šutao loptu i koje kvalifikacije (obrazovno-školske) ima da se bavi pravno-ekonomsko-menadžerskim poslovima vođenja saveza?
J

Jagnjilo

pre gotovo 3 godine

Jadno,jadnije,najjadnije. Koja bundeva od drzave. Koja beda od drzave. Koja idiotska drzava.
A

AntiplasticaR

pre gotovo 3 godine

Kakav narod, takva drzava.
J

Jednostavno je

pre gotovo 3 godine

Ako ti se ne sviđa a ti se odseli. Sigurno te oni preko jedva čekaju raširenih ruku uz med i mleko, a istovremeno kod njih se ne dešavaju ovakve stvari
9

951357

pre gotovo 3 godine

@jednostavno je - pa nije jednostavno. Ali ima par stvari. Prva je da "tamo negde" niko nece da te doceka rasirenih ruku, ali ces da zivis u uredjenoj, skoro nekorumporanoj drzavi gde svako radi svoj posao i nema trange-frange. Gde policija i sudstvo hapse kriminalce a ne kaznjavaju sirotinju, gde mito lekaru nije legalizovan, gde ne mora sve na vezu, gde zivis od svog rada, i to dobro zivis, a ne od partijske knjizice. A drugo i mnogo bitnije, kad svi kojima se ne svidja odu, a otici ce, pre ili kasnije, ko ce ostati? Godisnje se iz Srbije odseli 60-100k mladih ljudi. Ostaju samo poslusnici vlasti i babe i dede. Za 20-30 godina sela ce ostati prazna, a vec sad su poluprazna. To malo ljudi sto ostane, bice u gradovima. A znas sta ce se onda desiti? Pa desice se velika Albanija, velika Bugarska, velika ko god, doci ce migranti da zive u kucama nasih baba i deda. I obistinice ce se ono Tarabiko prorocanstvo, da ce Srba biti taman da stanu ispod jedne sljive. A ova drzava nece vise biti nasa, nestace. A ti i tebi slicni samo terajte iz zemlje. Tako ste i frilensere terali, zdrave, prave, mlade ljude koji vredno rade a ne parazitiraju. Slepi ste pored ociju. Postacemo na kraju evropski Kurdi, narod bez drzave, jer smo narod beskicmenjaka koji ce sve da uradi i da se proda za smesne pare/stvari, i da na stub srama razapne svakog ko digne glas. Ili barem da ga teramo van zemlje Nema boljeg psihologa Srba od Domanovica, svako njegovo delo je zlata vredno. Covek nam sve rekao pre vise od 100 godina, mi nista nismo naucili.
J

Jednostavno je

pre gotovo 3 godine

Nasmejah se. Kome se ne dopada slobodno nek ide, zašto nekoga držati ovde protiv njegove volje. Koliko je u tim zemljama "super" može da se uveri svako ko je bar jednom kročio na njihovo tlo. Oni koji sede u Srbiji i sveta videli nisu a stalno slušaju priče kako je sve super preko (od iste fele ljudi koji su preko jeftina radna snaga, ali naravno da to nikada neće javno priznati) mogu u to da i poveruju, ko je nešto video u životu - ne.
C

Crvena bando

pre gotovo 3 godine

Okej Mazic al sta radi politicar Ljaljic u korumpirani fss?
D

Dingo

pre gotovo 3 godine

tole je iskopao raku,kokeza polozio kovceg a ovaj ce da zakopa srpski fudbal
O

Okei

pre gotovo 3 godine

Pa ovaj sa fizickog bezao..
I

I????

pre gotovo 3 godine

Pa predsednik saveza može da ima i 500kg ako zna kako se upravlja firmom ili kompanijom. Postoje funkcije sportskog direktora reprezentacije i ljudi koji se bave za usko stručni deo vezan oko fudbala, a predsednik saveza treba da se bavi drugim stvarima. Samo kod nas i u okolini od 300km važi mišljenje da predsednik mora da bude bivši fudbaler (i to vrhunski) zato smo i tu gde smo 30 godina prethodnih i klupski i reprezentativno.
б

бартендер

pre gotovo 3 godine

Мотај каблове…
j

jagost

pre gotovo 3 godine

Pogledajte vi ove glave u svecanoj lozi. Jel ovo treba da vodi srpski fudbal?
U

Uhlebi

pre gotovo 3 godine

Koja fotka...Smeju nam se sa visine. A mi samo trpimo.
m

mikicabre

pre gotovo 3 godine

niko vas ne boji kuci

Marko Grubac

pre gotovo 3 godine

Aloooooooo ljudiiiiiii Eeeeej
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

Bezite ljudi iz Srbije
l

lelelelel

pre gotovo 3 godine

svi se bore samo srbi beze
B

Bagra

pre gotovo 3 godine

Mrzim ovu drzavu i ne osecam nista za nju.Teoretcki od 1945 na ovamo to nije moja zemlja.
G

Gostnrn

pre gotovo 3 godine

A ti pamtiš te godine pre 45 pa kao ovo posle nije tvoja zemlja??? De nemoj ke***i keve ti.
g

gfferrfwrf

pre gotovo 3 godine

svi se bore samo srbi sede kuci
B

Beken Bauer

pre gotovo 3 godine

Teoretcki si polupismen.
Ш

Шчој

pre gotovo 3 godine

Мажић? Хахах, извршавао је тај прљаве задатке и тек како. Љајић.. Какве човек везе има са фудбалом?
P

Popaa

pre gotovo 3 godine

Vi se šalite?
Ш

Шчој

pre gotovo 3 godine

Мажић? Хахах, извршавао је тај прљаве задатке и тек како. Љајић.. Какве човек везе има са фудбалом?
J

Japi

pre gotovo 3 godine

Dajte Krkobabica.
a

au jbt

pre gotovo 3 godine

sledeća sezona Novi Pazar u Evropi
G

Gost888

pre gotovo 3 godine

Nezelimo politicare na celu saveza bez obzira za koga navijaju...
r

ruth

pre gotovo 3 godine

Tako je
e

elLoco

pre gotovo 3 godine

Pre 10 dana bila je vest da su navijaci Rajo Valjekana oprali stadion posle posete nekih politicara a bi da nam pored svega sto vode vladaju i fudbalom
A

Allianz

pre gotovo 3 godine

Imao je čovek ozbiljnu fudbalsku karijeru, mislim da je u Realu igrao
6

69

pre gotovo 3 godine

hahahahahaha ovi se sprdaju sa našim i onako jadnim fudbalom i savezom
v

vladaGostOni se sprdaju sa drzavom, zasto ne

pre gotovo 3 godine

.
V

Volim fucu

pre gotovo 3 godine

Od goreg gore. Ovaj ko feniks. Kakav bre Rasim, kavi bakraci. Zbogom fudbale.
5

577

pre gotovo 3 godine

Ма да, може Љајић. Није дуго био у некој фотељи а чујем да му се и слошило. Навикао да ради
V

Vuc

pre gotovo 3 godine

Samo Nemanja Vidic i niko drugi. Kakvi vise crni politicari? Od kada je politicar i bivsi robijas iz Spuza, Karadzic preuzeo FSS i kasnije drugi politicar Kokeza, sve se raspade. U Hrvatskoj 1998 kada su uzeli bronzu na celu saveza je bio fudbaler. Kada su 2018 uzeli srebro na celu saveza im je bio opet drugi fudbaler. Dosta nam je dunstera u fudbalu. Samo veliko ime a to je Nemanja Vidic.
G

Gostjssk

pre gotovo 3 godine

Nema to veze da li je bio fudbaler ili ne, ne vole ni oni tog Šukera preterano, glupa su ti ta poređenja,ni u ovim najjačim zemljama nisu fudbaleri na čelu saveza, pitanje je da li bi Vidić uopšte prihvatio takvo nešto.
B

Bh

pre gotovo 3 godine

Podržavam i mi iz Bosne radije bismo da je na čelu fudbalskog saveza bivši fudbaler kao Salihamidžić,Spahić,Hibić,Barbarez umjesto nekakvih političačićevih sestriča ili sumnjivih"biznismena"ali doći će sve na svoje mjesto kao što se desilo s košarkaškim savezom
D

DD Prosečnog Srbende

pre gotovo 3 godine

Dosta je dunstera u fudbalu! : sanja vlažne snove o Nemanji Vidiću koji nema ni tri razreda osnovne škole :
V

Vuc

pre gotovo 3 godine

DD Prosečnog@ Za fudbal ne treba skola Murinjo,Ferguson i hiljade drugih. Fudbal je sport a ne teorijska fizika. Nece voditi policiju i vojsku,skupstinu itd mada i za to neki nasi ministri nemaju fakultete i znanje. Znaci dovedemo zatvorenika iz Spuza koji je upropastio 2 preduzeca u Subotici i svercovao benzin ili vlasnika kafica i hotela i to moze u FSS? Jeste li vi slogirani? Fss ne moze da vodi pravnik,ekonomista,hemicar,filolog nego veliko ime u fudbalu a uvek imaju po 10 savetnika kao gradonacelnici opstina u Srbiji koji i imaju drzavne fakultete ali imaju strucnjake i savetnike za svaki resor. Jer kada je filolog,hemicar ili istoricar na mestu gradonaclenika sta on zna o ekonomiji,pravu,gradjevini i sl. Veliko ime u fudbalu u FSS a politicari sto dalje od sporta.
D

DD Prosećnog Srbende

pre gotovo 3 godine

Murinjo i Ferguson nisu predsednici saveza.. Oni su treneri i obavljaju posao za koji su stručni (trening igrača i vođenje utakmica) i za koji su se obrazovali. Ne podržavam Ljajića, ali da Vidić bude predsednik je glupost istih razmera. Uporedi samo KSS iz vremena kada je bio Đilas (isto mi nije previše simpatičan) ili Čović (-||-) i sada kada je Danilović, kao bivši veliki igrač. Nebo i zemlja.
G

Gost-pp

pre gotovo 3 godine

Rasim nikako, a Mažić obavezno
G

GosttsoG

pre gotovo 3 godine

Hrvati Šukera, Crnogorci Savićevića, a mi Rasima. Svako je kandidovao najboljeg fudbalera kojeg je imao. Svi su nastupali u najvećim evropskim klubovima.
G

Gostjdne

pre gotovo 3 godine

Jeste vi glupi majko mila, koji fudbaler je na čelu Engleskog, Nemačkog,Italianskog itd saveza? Ljudi na čelu u većini zemalja uopšte i nisu bivši fudbaleri, niti to mora da predstavlja nešta, daleko da ja nešto gotovim ovog Ljajića ili bilo koga, ali to što je neko bio dobar igrač ne znači da je dobar i rukovodilac, to veze nema jedno s drugim.
O

Ovo je Balkan

pre gotovo 3 godine

Englezi McKormick (pravnik), Nemci Keller (biznismen, ekonom), Italijani Gravier (biznismen, ekonom), Francuzi Le Graet (političar), Belgija Bayat (menadžer), Holandija Spee (biznismen, ekonom), Portugal Gomes (biznismen, ekonom), Rusija Dyukov (biznismen, ekonom)...
S

Surla

pre gotovo 3 godine

u Srbiji Ljajic (politicar/u svakoj vlasti mirodjija/preletac/nema fotelje u kojoj nije sedeo/u sve se razume/profesija politicar : prodavac magle, nastavi niz)
B

Botina

pre gotovo 3 godine

Nisam zlonameran ali beh voleo da znam po kom osnovu je g-din Ljajic kvalifikovan za ovakvu funkciju? Mozda nisam upucen ali jedino sto znam da je zadnjih 20 godina u politici i da je bio u svakoj mogucoj vlasti. Da je sportski radnik, to zaista ne znam. Mozda gresim. Da je uspesan u svojoj profesiji, takodje. Politicar danas moze biti svako, jednostavno je. Samo se prikloni onom koji dobije izbore i nema zime.
U

Uzas

pre gotovo 3 godine

Pored castih sportista politicar ???
N

Ne kenjaj

pre gotovo 3 godine

A do sada su bili sportisti na celo FSS ?!!
G

Gostmiki

pre gotovo 3 godine

Kako da ne... Kad to vuceliceve novosti objave mora da je tako
i

iTako

pre gotovo 3 godine

Nek je sa srećom i zelim ti da te uhapse kad postenje dodje na celo Srbije.