Ivan Obradović (©Reuters)
Ivan Obradović (©Reuters)

Obradović se ne vraća u Partizan

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.09.20. | 08:07

Dve strane bez dogovora

Jedna od četiri želje se neće ispuniti Aleksandru Stanojeviću. Trener Partizana je izdvojio četvoricu igrača koje bi voleo da vidi u Humskoj do kraja letnjeg prelaznog roka, ali jedan je već otpao, drugi je daleko...

Kako saznaju Novosti, Ivan Obradović neće biti novi-stari levi bek crno-belih. Iako je prethodnih dana trenirao u Zemunelu i razgovarao sa čelnicima kluba o mogućnosti da se vrati u Partizan posle više od deset godina, do dogovora dve strane nije došlo.

Izabrane vesti

Obradović je procenio da ne bi mogao da odgovori zadacima koje bi Stanojević stavio pred njega, pogotovo što su ga u poslednje vreme dosta mučile povrede, pa je rešio da se Partizanu zahvali na ponudi i potraži neku drugu sredinu za nastavak karijere. On je prošle sezone bio član poljske Legije, ali je nastupao samo za B tim, nije uspeo da se izbori za mesto u najjačem sastavu poljskog šampiona, iako je doveden kao veliko pojačanje.

Sa spiska od četiri želje, nisu velike šanse ni Miloš Jojić da će doći u Partizan na pozajmicu, pa se sada sve svelo na tandem Olimpijakosa Svetozar Marković – Nikola Čumić. Oni su vrlo zainteresovani da obuku crno-beli dres, ali u Atini imaju ideju da ih pošalju u neke jače lige od srpske. Za Markovića je zainteresovano nekoliko grčkih klubova, dok Čumića traže belgijski Varegem i španski Tenerife.

Aktuelna je u Humskoj i tema prodaje igrača, a najviše interesovanja ima za Filipa Stevanovića i Umara Sadika, s tim što bi u Partizanu najpre izabrali opciju da prodaju mladog krilnog napadača, ali da ostane u klubu još godinu dana.


tagovi

Ivan ObradovićFK PartizanSuperliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara