Komentari na vest

OCENE – ZVEZDA: In Bome, ti si za Ligu šampiona! Šteta za Mijatovića – mogao je kao Stanković

P

Poleeeee

pre 5 meseci

Treba Bahar da ostane jos jednu sezonu
p

pep

pre 5 meseci

Prosečan igrač ama baš ništa posebno tako ste do pre par dana hvalili i bukari ja a on čovek zalutao u fudbal
Z

Zvrk44

pre 5 meseci

Samo da pitam ove sto potenciraju prosjek godina MC igraca, sa koliko je igraca od 20 i ispod godina igrala Zvezda sinoc, sto ste tako dvolicni? Ti klinci iz MC akademije vrijede po 20-30 miliona svaki vec sad. Zvezdi treba normalan centarfor i lijevi bek, mozda malo bolji zadnji vezni i treba ili pustiti Bahara da to sve skocka, jer nije covjek na losem putu uopste, i ispromovisao je puno mladih igraca, ili dovesti nekoga da to upakuje, ali treba vremena za taj proces. Istrosili smo srecu koja nas je mazila protiv Salzburga, i jos puno timova koji su nas nadigrali a mi izvukli bolji rezultat - sad nam se u ovom turnusu vratilo, jer dosta je ovdje utakmica bilo na jedan gol, na jednu loptu, na nekim nesrecnim stativama. Da je uslo bar ponesto od toga, druga bi se prica pricala i isti ovaj tim bi se dizao u nebesa. Nisu bili losi uopste toliko.
O

Ojo

pre 5 meseci

Glazer,Brus li da ostanu ,ostale strance nabit nogom u d

Zoran IVANOVIĆ

pre 5 meseci

Verovati da u sitiju igraju nepoznati igrači,je isto kao verovati u Deda Mraza.
J

Jao

pre 5 meseci

Ljudi Aj budite malo realni ,samo malo. Pa ja, a i niko od vas nije nikad cuo za one igrače Sitija sto su sinoć igrali pa bar 80 procenata tima. Sto ne znaci d
G

GostPa

pre 5 meseci

Golman Ortega nije nepoznato ime, iako nije Ederson. Štoperi Akanđi i Stons nisu nepoznati, kao ni Filips (zadnji vezni). Kovačić, Griliš. Mateus Nunješ nije nepoznat igrač takođe. Hajde da kažemo da je 60-40 % odnos poznatih i nepoznatih bio. Luis je dobio šansu i u prvom meču protiv Zvezde. Osim toga, Griliša je zamenio Foden. Onda nemojte da pričate gluposti o nepoznatim igračima. Ipak, da su Zvezdina i Sitijeva deca egal, to nije tačno, jer su njihova deca pogađala mrežu, a naša stative i vazduh, dok su dva naša deteta kumovala penalu (Kabić nije dobro zagradio, a Điga je besmisleno napravio kiks). Možemo da pričamo o dobrom utisku, ali ne i o nekom supertalentu. Forsirati Nedeljkovića i Mijatovića, Lučiću objasniti mslo fudbala, bilo bi nešto od njega. Bahar je protiv svake ekipe imao loš period (uglavnom prvo poluvreme), pa bi se onda ekipa podigla u drugom delu igre. Ne mogu reći da je to dobro, ali mogu da se nadam da će biti bolje. Ipak, ono što je dobro, to je što forsira malad igrače. Sportski pozdrav!
J

Janac

pre 5 meseci

Stručnjak, ti da malo pratiš fudbal znao bi da siti uzima sve najbolje klince na svetskom nivou, ovi dečaci nisu slučajno u timu bili, to su budući ozbiljni igrači.
к

кикоман

pre 5 meseci

Богами оно што Недељковић показује је јако обећавајуће...по мени Ђига исто, кикснуо је синоћ, али и Ераковић је киксао још горе (сети се дербија). Мијатовић има нешто, мало да надогради игру и биће одличан, није неки финишер али то ће доћи с годинама. По мени Лучић је достигао лимит.
R

Rukovodstvo

pre 5 meseci

Možda nam ne ide u fudbalu u Evropi, ali smo u košarci u top 15.
C

Centrala

pre 5 meseci

Ovaj Darjan drzi fotelju kao Vazura i Dzajic.
C

Cipiripi LE2

pre 5 meseci

Hvang 7 kao da je dao i namestio gol surdulici a ne preorao teren i odigrao najbolje od svih na terenu protiv Mancester Sitija, sta vi pisete boze me sacuvaj.
G

GostPa

pre 5 meseci

Engleski mediji su mu dali 8, dok su Bukariju i Kataiju dali 7. Najlošije su ocenili Đigu i Kangu ocenom 5. Toliko o realnom ocenjivanju. Iskreno, dopada mi se Bukarijeva brzina i opasnost koju ona proizvodi, ali mi se ne dopada njegov nedostatak disciplin. Ipak, ne možemo da pričamo da je loše pojačanje. Hvang je zalutao u našu ligu, daleko je iznad. Ne znam ni šta je sa onim Zahidom iz Partizana, koji je svemir doveo njega u ovo fudbalsko blato?! Kao Zvezdaš voleo bih da se otarasimo Šerifa, Kange, Kangve, možda čak i ovog Đige. Điga je odigrao odlično osim tog penala, ali džabe ti krava koja da 50 litara mleka, pa sve prospe. Ima krivice i kod Kabića što nije bolje udvojio protivnika. Mora čvršće da se igra. Điga bi mogao da bude dobitak kada bi smanjio ovakve greške na minimum, a mogao bi nasuprot tome da bude i najveća glavobolja ikada sa ovakvim kiksevima. Kanga nije za ovaj nivo fudbala, Kangva nije dobio šansu, ali je dobijao prošle godine, pa nije pokazao ni približno kvaliteta koje ima Hvang. Igru bi trebalo zasnivati na Ivaniću, Hvangu, Bukariju, Nedeljkoviću i Mijatoviću. Dragovića bi ostavio na tom spisku, ali momak 99 % neće produžiti ugovor, nakon 2 razočaravajuće evropske odiseje sa Zvezdom. Golman je korektan, ali ne i hobotnica kako ga opisuju. Ko je video juče odbranu Menjona protiv Njukasla, shvatio je razliku između vrhunskih golmana i Glazera. Mitrović će propasti, ako ne ode negde. Kangva, ako ga stvarno neko hoće, prodati ga za te pare. Uložiti u mlade srpske igrače iz škole fudbala (npr. Šljivić) i okrenuti se malo više azijskom tržištu (Japan i Južna Koreja), odakle dolaze fantastični igrači u Englesku, Španiju, Belgiju, Holandiju, samo ih je potrebno skautirati. Tu bi mogao pomoći i selektor, da se malo više fokusira na sport, ili neko drugi ko je radio na tom području Azije, verujem da bi dolaskom nekog novog Hvanga došlo do poboljšanja kvaliteta naših igrača, pre svega u disciplini i pristupu igri. Igrači iz naše lige vise po kladionicama, a u Italiji za jedno klađenje budu suspendovani. Taj pristup ozbiljnog fudbalera nam fali, vidi se i kroz reprezentaciju, gde nikad nismo ništa postigli iako smo imali dobre igrače. Svidelo mi se ono što je rekao Stojić juče. Da je Zvezda otkupila igrača iz srpske lige, umesto Šerifa, novac bi ostao u Srbiji i taj klub koji bi prodao igrača Zvezdi bi tim novcem mogao da napravi novog igrača za Zvezdu. Na taj način se poboljšava kvalitet domaće lige, rastu manji klubovi i smanjuju monopol Zvezde i Partizana (ako posmatramo posleratnu dominaciju), ali se istovremeno ojačava i Zvezda igrajući kvalitetne utakmice u domaćim okvirima, čime bi više pružila i u Evropi. Sportski pozdrav!
k

kikoman

pre 5 meseci

GostPa zašto sudiš dečku od 20 godina kome je do sada najači protivnik bio Okser na osnovu jednog kiksa. Ni za jedan gol nije bio kriv do sada. Ima glavu, ima fizikalije, sve o stalo može da se nauči.
G

GostPa

pre 5 meseci

@ kikoman Ako si dobro pročitao, napisao sam da je bio odličan sem tog kiksa i da bi mogao da bude najveći dobitak ako smanji greške na minimum. Kao i to da bi u suprotnom, ako svaki put bude kiksao, bio najveća glavobolja. Nisam ga ocenio samo na osnovu jučerašnje utakmice, već sam podvukao crtu, nakon svega što je pružio u Ligi šampiona. Ovo je bio drugi penal koji je skrivio (prvi kada je držao ruke odvojeno od tela, što je apsolutno nesmotreno bilo, u stilu Gobeljića i Srnića). Ne sećam se da je Eraković napravio penal u evropskim utakmicama, niti prevelikih kikseva njegovih osim u derbiju jednom i na još jednoj prvenstvenoj utakmici. Osim toga, protiv Jang Bojsa u Beogradu je bio krivac i kod prvog gola. Stamenić je pratio Ugrenića, ali je Điga ostavio rupu i omogućio ulazak u 16 m protivničkom napadaču. Pored toga, loše postavke je imao i prilikom gola Simonsa (glavni krivac Kanga) u Beogradu, a juče je imao i kiks-pasova. Gledao sam i dobre strane, ume da skoči, snažan je, da anticipira, ima samopouzdanje. Sve u svemu, za Zvezdu bi bilo bolje da mu ovo nije prva sezona kod nas. Možda bi napravio manje grešaka, ali ih je svakako kod 15 primljenih golova imao najviše u timu. Juče je Dragović odigrao ispod proseka, ali eto, imao je i on pravo da ne bude nepogrešiv jednom. Sportski pozdrav!
к

кака кореографија

pre 5 meseci

како навијање...нико ред стару нема што имаш ти...
G

Gostza

pre 5 meseci

Nikako nije dobro da "podmladak" pa makar i Sitija ili slicnih ekipa pobedi bilo koju od nasih renomiranih ekipa, pogotovu prvu postavu. Eto tu nam je fudbal.
P

Perce

pre 5 meseci

Slazem se,a tek nije dobro da se lepo napise kako smo najgora ekipa u LS i da pola ovih sto igraju su zalutali u Zvezdu.
G

Gostza

pre 5 meseci

@Perce Pa statisticki verovatno i jeste. Problem je sto mlade ekipe Partizana i Zvezde se vrlo dobro nose sa mladim timovima tih giganata. A sad mladi tim tog giganta dosao i loptu nije dao prvom timu nase velicine, jos ga i pobedio. Negde nastupio prekid u kontinuitetu?
M

Mikiriki

pre 5 meseci

Mnogi komentarišu kako je u Zvezdu uloženo 10 miliona,a ono ništa, nema ništa bez ulaganja od sto miliona. Spadaju se kako su nas dobili petlići, a u ovom timu Sitija neki igrači pojedinačno vrede više od celog igračkog kadra Zvezde. U savremenom fudbalu ni sto miliona nisu neke pare a ne deset.
4

474747

pre 5 meseci

Kopenhagen nije ulozio ni 10 mil. pa ide dalje,nije sve u parama ima malo i u selekciji; treneru; upravi; to za yulaanje je alibi varijanta,ispada da smo ulozili 10 mil.da pobedimo surdulicu ,javor i raspali partizan,za to NE trba ulaganje to mou i deca sto je pokazaoG RAFICAR
@

@474747

pre 5 meseci

Da Kopenhagen nije ove god ulozio. Zato prosle god ulozili 40 miliona
Ч

Чика

pre 5 meseci

Верујем да би много боље било да је остао Ерак а нису дошли Ђига и Недаје, а исто пара. Шта замерити Бахару? Од играча које има је извукао максимум. Сваки наш играч има бар по неку ману, неко мање , неко више те су и на Б тим Ситија слабији. Задовољан сам утакмицом!
S

SD

pre 5 meseci

Erak je morao da ode kao što će otići svako na koga Zenit pokaže prstom, jer, braća rusi...
к

кака

pre 5 meseci

анализа!!!!! браво бро звездашу
G

Gd44

pre 5 meseci

Mislim da mali Nedeljković neće dočekati novu godinu kao igrač Zvezde, da je dao gol mislim da bi ga prodali još sinoć
к

кака

pre 5 meseci

процена!!!!браво делијо ред стар звездашу
J

Jole al pravi

pre 5 meseci

Prodajte sad Mijatovica pa kupite rodjenog brata Ndaea.. Ej, 5 miliona za ono.. A onda za te iste pare prodate dete joje ce tek da igra . Biznis plan tvorze, prodaj decu pa dovedi menadzerski skart koj niko nece.. Ogradi se od oba transfera i kupi svalerki vikendicu na Kipru..
a

analizzzaaaaaaaaaa

pre 5 meseci

Zvezda gledajući realno utkamicu nije trebala izgubiti.Remi je bio koji Zvezda morala da uzme. Nošalantnost Dragovića ostavljanje prostora kod prvog gola zatim glupost Djige kod penala se pokazalo da oni više nisu za dres i da trebaju da idu.City kada se pogleda bukvalno bez šansi došao do golova.To govori loše pozicioniranje odbrane,neiugranost loša komunikacija. Sve to vreme Bahar nije uspio da popravi. Bahar mora da ode.I tu je karaj svake priče.
S

Slavuj

pre 5 meseci

@ analiza. Tvrdnja da ste trebali igrati neriješeno ili dobiti ovakav Siti je samo tvoja glupost. Ljudi su došli sa trećim timom i ponekim prvotimcem. Odgovorno tvrdim da je Siti izveo ovakav tim protiv Lajpciga ili Jang bojsa ne bi osvojio ni bod. Toliko o tome da ste sa ovolikim ulaganjem bili trećeligaška ekipa. LŠ ili LE reče Terzić nakon žreba, kad ono ćorak, drugu godinu za redom. Što je bitnije nema više grupne faze direktno iz srpske lige, opet idu kvalifikacije. E tu ćete opet doći na svoje, a jedva čekam da počnete igrati LK, pa da vidite šta je kup Slavice Ćukteraš, kako volite da kažete. Bg štampa se upela da kaže kako ste nezasluženo izgubili, toliko o objektivnosti.
m

malo realnosti

pre 5 meseci

Ajde bre ne preterujte. Glazer najnižu ocenu!? Pa prvi gol je kiksirao Drago jer je pustio dešnjaka na desnu stranu a ovaj raspalio iz sve snage. Bahar juče nije razočarao, koga jeste taj nema pojma o fudbalu. Pa ovaj MC je prošle godine Leipzigu utrpao 6 komada, ovo je mašina kakva do sada nije viđena. Sa klupe su ušli igrači od 50M evra.
B

Bilili

pre 5 meseci

Nažalost Drago sve gori i gori.
S

SD

pre 5 meseci

Tako je! Glazer ima super igru nogom!
A

Aruna Dindane

pre 5 meseci

Nije Bahar kriv,raspad Zvezde je počeo prodajom Azarova i Erakovica,a dovedeni polovni stranci
o

op Djurdja

pre 5 meseci

glavni problem je previse afrikanaca koji se pokusavaju prodati u lige petice i cim dobiju sansu na kasicicu pokusavaju sebicno da odigraju i pokazu se..ranije smo imali vise nasih igraca koji su bili losijeg kvaliteta ali ginuli za dres i navijace,bili tim.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 5 meseci

Apsolutno se slažem. Ili ako se već dovode stranci onda tražiti neki mentalitet kao Hvang. Možda sam ja pristrasan jer volim Japance, ali bataliti Afriku i igrače juriti po Koreji, Japanu. Neki kao Asano bi nam legao ko budali šamar.
k

kikoman

pre 5 meseci

ranije smo imali i vise primljenih golova i igrali kao radnik iz surdulice peotiv ovakvih timova
A

Aruna Dindane

pre 5 meseci

Dovesti afrikanca sa 18,19 ili 20 godina je razumno,al dovesti i dobro platiti afrikanca sa 29,a onda ga posle godinu pustiti za džabe,e to vodi u propast
B

Bl rs bih

pre 5 meseci

Glavni problem je previše kriminalaca u klubu.
D

Delija penzioner

pre 5 meseci

Mozda nije za komentar , jer svaki put kad sam napisao loše imo sam minusa milion , ljudi kapiten i glavni igrač u odbrani našeg tima , je već duže vreme , blago rečeno očajan .
i

iekf

pre 5 meseci

Bukarija prodari dok ima cenu, hvala mu na svemu, ali nije timski igrač, džaba brzina i sve..kad niko nije uspeo da ga ukroti do sad nikad ni neće. Bravo za Hwanga!
D

Delija penzioner

pre 5 meseci

Prodati Bukarija , a sa njim pokloniti Kangu i Šerifa , peket za novu godinu ....
P

Pfc

pre 5 meseci

32/32, fenjer

Branislav Tomic

pre 5 meseci

Fenjer je u vašim rukama, od 96 klubova u evropskom takmičenju 2023/24, vas nema, jer vas izbacila Danska dečurlija. 96/120 "DUPLI FENjER!
d

d.g.

pre 5 meseci

Možeš li da izračunaš koji je tvoj klub. To je ozbiljna matematika i trocifreni brojevi.
P

Pfc

pre 5 meseci

U nas klub se ne sipaju milioni, ne pricamo da smo srpski bajern, ne dovode se "pojacanja" od 5 miliona. Fenjer :)
B

Bilili

pre 5 meseci

Danas sipati deset miliona u fudbalski klub, nisu nikakve pare.
N

Noleeeeeee

pre 5 meseci

In Bome ti si za ligu sampiona ako protivnici igraju sa u18 timom
G

Glavati.imb..il

pre 5 meseci

Da li je neko od imb.cila na komentarima video gol Jovana Šljivića za 1:0 na utakmici omladinaca Zvezde i Sitija?
R

Rodrigo

pre 5 meseci

Da si samo malo pametniji, tvoj otac bi te menjao za simpanzu u BG zoo vrtu.
O

Ocena zvezde

pre 5 meseci

Losa do bola...tuga,cemer i jad....jedino za drzavnim parama vecna glad.
2

2342432

pre 5 meseci

Ljudi,hocete li shvatiti da smo igrali protiv osvajaca lige sampiona i branioca ove godine??i uopste ALI uopste se nismo obrukali???ja se secam i prethodnih godina kad je Zvezda izlazila hrabro,sa 1 sutem u gol. po meni rezovi ne valjaju,treba se Baharu dati vremena da uigra tim.bar godinu pa da mu se sudi.
N

Nekoizmase77

pre 5 meseci

Zvezda nije igrala sa osvajačem LŠ, nego sa u18 timom, pojačani sa par prvotimaca koji su samo odrađivali posao
Z

Zvlat BG

pre 5 meseci

I na kraju ... Zvezda je najgora ekipa u ovoj sezoni Lige šampiona! Terza ostani! Idemo sve ispočetka i sledeće sezone! Neka se zavrti rulet! 100 miliona je sitnica! Puna podrška za upravu!
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Naglasak je na Ligi Šampiona. Najjače takmičenje na svetu u klupskom fudbalu.
A

A ponadali se

pre 5 meseci

kad ono prc milojko....evropska,ali zadnja.
D

Dell

pre 5 meseci

A u toj evropskoj priči ste gde?
J

Jednostavno je

pre 5 meseci

Ekipa za mala dela....bez logistike nema njoj uspeha.
2

2342342

pre 5 meseci

Po meni- odlicna utakmica. izgleda da 90 % idiota ne razume da smo igrali sa najjacim timom na svetu.i pritom ostavili odlican utisak. oni su nam objasnili kako se cuva lopta i sta je skola fudbala, mi da mozemo da damo 2 gola.
I

Istion

pre 5 meseci

A jesi li ti video Halanda na terenu? Ja nisam. Pa kako ste to onda igrali protiv najjačeg tima na svetu? Došli ljudi sa B timom, mladi igrači koji imaju perspektivu i odigrali ljudi koliko im je trebalo. Ne zavaravajte se.
c

cao cao

pre 5 meseci

Lučić teška kanta od igrača. Dečko previše POKUŠAVA da dribla. Pokušava jer sa svojim driblingom samo sebe prevari. Bukari majci ne bi dodao loptu. Šerifa smo na kriketu pokupili. Čoveku lopta nike kasna, kamoli sport. A ostali.... kako su ušli u ovaj meč, postoji jedna lepa srpska reč. Ali neće proći komentar.
M

Monteroo

pre 5 meseci

Dragovicu je Hamilton pokazao da je nezgodan na pravcu...pun gas a Djigi da je i krivinama opasan odmah ide iz druge u sestu.
B

BayernMunchen

pre 5 meseci

Je si to ti Bajerne Minhene???
P

Palex

pre 5 meseci

In Bom je fakultet.
e

esteghlas

pre 5 meseci

Sramna ocena za Dragovica, covek kod prvog gola uklizava desnom umesto levom, amaterska greska.
A

Avril

pre 5 meseci

Sta da radis, Djokovic ove godine na Vimbldonu umesto da smecuje u polje Alkarazu, on u mrezu.
p

pravda za Nasera

pre 5 meseci

Da je Djiga srbin i da ovako igra sa 20 godina, pisali biste da se dobro drzao, da je pokazao fudbalski bezobrazluk, da se nije plasio duela, da je par puta zaustavio Griliša, te da je zbog neiskustva skrivio jedanaesterac i da je to sve škola za njega, da je on pravi biser srpskog fudbala i budući stub odbrane reprezentacije.
2

2342432

pre 5 meseci

osim tog starta Djiga bio vrhunhski.
p

patuljasti zlotvor

pre 5 meseci

koje...ugurali bi ga u avion za SP , bili bi natpisi kako ga traze oni sa marsa al ce na veneru verovatno
L

Llalla

pre 5 meseci

Ali nije Srpski fudbaler, a za uzima mesto nekom nasem klincu. Recimo Lekicu. To je poenta.
k

kikoman

pre 5 meseci

ne zauzima nikome mesto, lekovic je sporiji duplo
S

SteJo92

pre 5 meseci

Molim redakciju da ubuduće drugi novinar daje ocene i piše tekstove. Hvalaa
d

dokle bre vise

pre 5 meseci

ljudi jel moze neko da objasni sta to igra Olajinka ? jel to bese onaj razarac iz Sparte ?
D

Djape45║

pre 5 meseci

Navijaci Partizana misle da njima Vučić ne da da pobede nikoga i da prodajom karata u košarci nadoknadjuju većinu budžeta, tako da ne budite glupi da ih slušate i da nas oni lože kakvi smo mi. Takvi kakvi smo ispred smo njih i u košarci i u fudbalu.
P

Pfc

pre 5 meseci

Da li ste napunili sever? Ima u proseku kk Partizan vise gledalaca nego srpski bajern
D

Djape45║

pre 5 meseci

Da li su za neke stvari krivi igraci ili trener ? Spicevi igraju krila, dok veznjaci izlaze na golmana i vrse presing, jedan deo u prvom poluvremenu Ndiaje stoji na beku i uopste se ne rotira sa Olajinkom, Olajinka ne zna ni on sta je igrao. Mislio sam da je Rodic povredjen pa da zato igramo bez levog beka kad on ulazi u drugom poluvremenu. Sto se tice samih igraca, cela odbrana je blago receno ocajna, hvala gospodinu Terzi sto je doveo Djigu a prodao Eraka. Ne mogu da verujem da smo za Kabica dali Vojvodini milionče. Mićko samo trči ko muva bez glave, jedino zna faul da napravi. Posle ovog meča poželeo sam da prodamo Bukarija koliko je sebično odigrao. Hvang napokon pokazao zašto je plaćen 5 miliona, veliki borac ostavio srce na terenu.
K

Kosovar

pre 5 meseci

Ovi su za ligu sampiona gde igraju pilici
E

Ej

pre 5 meseci

Kosovac se pravilno pise;]
0

0 bodova

pre 5 meseci

zvezda joooooooj ,zvezda joooooj
G

GOROSTASE

pre 5 meseci

Evolucija ide u pogresnom smeru. Čovek sebe smatra za intelektualca, sa trogodišnjom srednjom stručnom spremom i niti jednom procitanom knjigom!? Nate, sta on ima to da cita sve, kad moze da udje na Tviter, i da tako stekne misljenje, tu nema na desetine hiljade znakova kao u knjizi. To je njegov intelektualni nivo. Komentari na portalima i tviter nalog. Naravno navija za Partizan, nije krsten, nema slavu, zivi u trideset pet kvadratnih metara, sa sve terasom, koji je dobio njegov deda, jer se odrekao pravoslavlja. Plus nikada nije otisao u zivotu da gleda uzivo Partizan, ali sve on zna o Zvezdi. Deset i vise godina truje taj imbe.il. Na sve to ide u Albaniju na more i doziva Hezonju u Partizana. Dečko je toliko podložan manipulaciji da nije ni svestan, jer da je pametniji bio bi svestan da manipulišu sa njima. IQ 🤏
M

Ma tako

pre 5 meseci

Uman,a trosis vreme na prepucavanje sa klinca.
S

Slavuj

pre 5 meseci

Blago nama sa tobom takvim načitanim stručnjakom za evoluciju. Nema šta pravi intelektualac sa severne tribine, magistar ili doktor i još uz to neimar. Blago Srbiji sa takvima.
G

GORO'S

pre 5 meseci

Da li je bilo navijaca Sitija, pitanje za redakciju?
g

gost.....

pre 5 meseci

Ovaj tim nije prvak evrope samo ime jeste, igraci su totalno kombinovani tim koji je igrao sa pola snage, peske je otaljavao posao. Alj naravno zato su tu domaci mediji da to predstave drugacije, da nam kazu da ne verujemo svojim ocima nego njima....ala ce biti svega kad ONO ode, kad dugovi krenh na naplatu.....5 milki za radnik doveli igraca, sa tolko para jedan bod j kraj Evrope.....al dobro ONO je ponosan na vas i to je ipak najvaznije
m

metalika moj dobar

pre 5 meseci

dajem 100 evra za onaj intervju tvorze sa pocetka sezone .One basne i bajke ,obecanja ....sreca pa imate vazuru
B

Bnm

pre 5 meseci

INACE OBORILI STE REKORD PARTIZANA KOJI JE SEZONE 10/11 ZAVRSIO NA 31 MESTU I TO SA 0 BODOVA STO JE REKORD SRPSKIH KLUBOVA TAKODJE, GORA BILA ZILINA SAMO. ZAVRSILI STE NA 32 MESTU OD 32 KLUBA, BRUKA SRPSKOG FUDBALA OD STRANE "BALKANSKOG BAJERNA". I OVAJ JEDAN BOD NISTE ZASLUZILI, BOJSI BILI BOLJI I U BG, ETO GDE VAM JE MESTO
B

Budva555

pre 5 meseci

Nije ti bolje nista a?a u pm

Marko Ilic

pre 5 meseci

TSC je vas nivo,a kad prsnete u derbiju,ponovo cete da pricate da pratite samo kosarku ;)
V

VRANjANAC DS 1989

pre 5 meseci

U kom evropskom takmičenju ste vi igrali ove sezone, a da, vas otresla Danska dečurlija, prijatno i laku noć.
e

e

pre 5 meseci

Neka sam zaznao i to da je nula bodova vise od jednog boda.Jbg izvini nisam grobar.
D

Djubrestija

pre 5 meseci

Odakle pravo petardiranoj avangardi od strane omladinaca nordsjelanda, da uopste komentarise ovaj tekst?
D

Da li će

pre 5 meseci

Iko da prizna i napiše istinu. Ubedljivo zadnji u svim grupama, najlošiji tim i rezultat. Zadnji, poslednji, to je činjenica i istina. I Tačka
V

VRANjANAC DS 1989

pre 5 meseci

Jeste smo bili zadnji, ali u 32 najbolja kluba evrope.
M

Maximilion

pre 5 meseci

Baharova najveca krivica je za to sto mu je ekipa neuigrana i nema razvijene automatizme u igri, zato se i desavaju ti veliki padovi u igri i gasenja. Nedostaje i malo vise discipline i da se zna ko sta radi kada se ide u kontru.

angry_chainsaw

pre 5 meseci

Pa uigranost će vremenom doći ali disciplina i automatizam, formacija i taktika - ni ja sam ne znam da li ovde Terza pravi sve nas ludima ili treba da čekamo da Barak ode i da izjavu u nekim nezavisnim medijima (izraelskim, engleskim, grčkim, samo ne srpskim) tada saznamo istinu šta je ko radio i ko treba da snosi ovde posledice...
L

Loj

pre 5 meseci

I da li ce neko odgovarati za ovu bruku u ls?Nece ...Da li ce marin,terza magija i mrkela rej carls da odgovaraju za politiku koju vode?!..Nece!!Da li ce novinari da naprave clanak o njima i transfer politici?Nece!!Ovo se zove kad dzaba pises sve jer nece!Svako dobro..
p

patuljasti zlotvor

pre 5 meseci

u toku su pregovori o trejdu halanda i Endiaja . Zapelo je jel zvezda trazi i doplatu . Kad su iz Sitija pitali za Hvanga odgovor dr finansija je bio da Azijski Mesi nije na prodaju . Bez obzira Gvardiola je otisao kuci fasciniran ekipom zvezde
M

Monti Pajton

pre 5 meseci

Omri Šalabajzer, Zaser Điga, Uroš Jajić, King Kong Kangva, Gejlord Kanga, Žan Filip Prso, Osman Bukarenje, Piter Olinjali, Šerif Nedaje, Vladimir Kurčić...Šef stručnog štaba Bakar Bakar. Kakvi su ovo igrači, kakva su ovo pojačanja? Šta je ovo ljudi moji!?

….

pre 5 meseci

😂😂😂
ш

шуми

pre 5 meseci

Звездини играчи немају квалитет за ово такмичење ,осим Хванга нико други и неће играти у будућности лигу шампиона.Наша деца су залутала на овај ниво фудбала ,смешно је причати да се може играти лига шампиона са нашом децом.Па они изгубили 9:0 од Енглеза.Отерати Творзића у затвор и довести ,7,8 странаца који имају квалитет као хванг и то је то
n

ne moze

pre 5 meseci

Madjija ne ide nigde..zastara je..nije stigao do suda...
d

dr finansija

pre 5 meseci

zvezdini igraci kad budu pricali kako i koliko para su uzimali u Srbiji unuci im nece verovati
P

Pacificateur

pre 5 meseci

Bravo za drzavnu mezimicu koja je i pored milionskih ulaganja iz drzavnog budzeta uspela da sa najskupljim timom u svojoj istoriji osvoji "citav" jedan bod i to protiv Boysa u 90 minutu i zavrsi kao najgora ekipa ovosezonske LS! Vrhunski uspeh, svaka cast. Bravo, opravdali ste sva ocekivanja...
t

to ti mislis

pre 5 meseci

sad ce mediji da naprave da je to istorijski uspeh..a i veceras nije igrao Kraso..sutra andjus..terza..vlade djurovic na pink kod jovane jeremic..nisu toliko lose prosli ulozili 100000miliona zaradili 30000.everton ima veci gubitak..
ш

шуми

pre 5 meseci

паре из буџета се дају кошаркашима партизана ,а Фк Црвена Звезда зарађује озбиљне паре ,али је вучић краде преко творзића.Није Шериф коштао 5 милиона али га је творзић толико платио јер су му вратили 4 ,само доводи играче са којима може да се тали
s

serMudro

pre 5 meseci

Genije grobarski, izbroj postignute golove tvog tima poslednjih 40 godina u KEŠ/LŠ i uporedi sa brojem golova Crvene Zvezde samo iz ove sezone u LŠ i dobićeš jednačinu logičnu za ceo svet u odnosu ta dva kluba ko je ko i ko je veći osim za vaše zle i pokvarene mozgove... Da ti znaš sabrati 2+2 ne bi pisao ovakve gluposti...
s

serMudro

pre 5 meseci

Genije grobarski, izbroj postignute golove tvog tima poslednjih 40 godina u KEŠ/LŠ i uporedi sa brojem golova Crvene Zvezde samo iz ove sezone u LŠ i dobićeš jednačinu logičnu za ceo svet u odnosu ta dva kluba ko je ko i ko je veći osim za vaše zle i pokvarene mozgove... Da ti znaš sabrati 2+2 ne bi pisao ovakve gluposti...
k

kolodin

pre 5 meseci

Terza reče da će se Zvezda sa Lajpcigom boriti za nokaut fazu ,a ono skroz suprotno.Od 32 učesnika Zvezda najgora
d

drhtao je Siti

pre 5 meseci

steta sto su ispali ,taman su se zahuktali
m

metalika moj dobar

pre 5 meseci

sto reko moj otac "sine da ne ides u skolu pa bi imao bolje ocene " ...tako i garagani da nisu ucestvovali pa bi imali vise poena
S

Svabo

pre 5 meseci

In Bom 12,5 km + Gol + grize. Mijatovic, Nedeljkovic buducnost. Katai - majstor i u penziji. Ostali..da se ne ljubimo
n

nije relno

pre 5 meseci

nemoj. Bukari vredi. nije vrh ali odskače
G

Gandalf.treci

pre 5 meseci

Kakvi su ovo spinovi i propaganda sa "srećom"...te niste imali sreće sad, te niste prošlu, te niste ni lretproslu!! Aj budite realni nemate kvalitet a ne da nemate sreće!!! Da imate kvaliteta i znanja ne biste pogadjali stati e već između njih!!!
V

Veljko9

pre 5 meseci

Terzic Pavlovic Milenkovic Nedeljkovic defanziva za reprezentaciju
l

ludilo mozga

pre 5 meseci

Znaci gleda se ko je "najgori tim ls" tako sto se gleda koliko bodova je osvojeno u grupi? pa valjda bi bilo logicno da kada bi svako igrao sa svakim da se vidi ko je najgori , ali to je logika prosecnog navijaca partizana u zelji da ponizi zvezdu, nego da li ste tako 2010 govorili za partizan da je najgori u celoj ls?
G

Gandalf.treci

pre 5 meseci

Nismo mi al jeste vi, tako da ne vidim sto sad bunis kad je tvoj klub u pitanju!
s

slazem se

pre 5 meseci

sada treba traziti da se igra sa seviljom..anterpenom..sektikom..ili menjati uefu
1

1712

pre 5 meseci

Fijasko jedne ideje...Valjda ćemo dočekati ponedeljak sa osmehom.
C

Czz

pre 5 meseci

Budu li u derbiju igrali afrikanci umjesto nase djece gubimo derbi sigurno. Od stranaca jedino koreanac pismen. Oni ce da budu napaljeni a mi u mislima da ce utakmica sama da se dobije jer smo odigrali “dobro” protiv prvaka evrope. Ako nasa djeca ne zagrizu u srijedu neka nam je Bog upomoc sa djigom, bukarijem, sherifom, olanjikom a bogami i kangom
V

Vani

pre 5 meseci

Mislis druge postave prvaka evrope, posto sam od standardnih igrača u prvih 11 znao samo Griliša koji je ovu set zonu rezerva Akanđija, Kovačića Lewisa i Stonsa... znači napadcki nijedan od 4,5 glavih igrača igrao nije tako da nemojte se zanositi previše... i u Premier ligi Pep zna da ukoči kad misli da je rešio utakmicu a kamoli u ovako za njih beznačajnom meču.
a

ajde budi realan

pre 5 meseci

vasa deca ne mogu pobediti andoru..a ovaj hamilton je sam pokazao vise od vase dece zajedno a prvi put zaigrao..
D

Da bi se

pre 5 meseci

Pa ni gvardiola nezna više od pola ovih što su mu igrali večeras. Cirkus šestorazredni. Poniženje protivnika, inače zadnje plasirano od svih učesnika. Zamislite da su igrali lajpcig i siti u punom sastavu bili bi dvocifreni rezultati..
S

SSSR

pre 5 meseci

Da bi se@Igrao je MS u prvoj utakmici 100% kompletan,pa je bilo 0:1 prvo poluvreme,kraj 3:1.DESET golova u tvojoj praznoj glavi.GLEDAJ U SVOJE DVORIŠTE.
Z

Završni račun

pre 5 meseci

Kad se podvuče crta na kraju - Zvezda je najlošija ekipa u LŠ 2023/24 u konkurenciji od 32 učesnika, sa samo jednim osvojenim bodom u 6 utakmica. Ispred Zvezde su Sevilja i Union Berlin sa dva boda.
e

e

pre 5 meseci

Znaci 32.pa jos toliko njih u Le,pa jos toliko u Lk,pa onda pokusaj da nadjes gde su oni koji nisu mogli da se kvalifikuju ni u Lk.
G

Gandalf.treci

pre 5 meseci

I da sumiramo: Počelo sa euforijom kako se može proc grupa i nastaviti LS, a možda čak i pobediti M. Citi u BG. A završilo se povratkom u realnost: ispalo se iz Evrope, po broju bodova ste poslednji tim sa jednim bodom. Al ste zato po broju primljenih golova u samom vrhu na prvom mestu

Kalčopolista®

pre 5 meseci

Utisak dana je komentar "objektivnog" komentatora sa arene nakon postignutog prvog gola Sitija-covek bez trunke blama rece gol u stilu bukarija...morao sam premotati par puta cujemda vidim da nisam precuo...nisam...gol kaze u stilu bukarija....
e

easy

pre 5 meseci

Katai je u jeseni karijere?! Ja bih pre rekao teška zima, sibirska. Kada je In-Bom došao u klub rečeno je da fizički "nije baš na optimalnom nivou". Prođe 3,5 meseca bez ikakve promene. U čemu je problem?
S

Stefan3012

pre 5 meseci

Mora da si slep pored ociju, definitivno. Ili prosto veze nemas sa sportom. Intenzitet i broj sprinteva koje je imao, i koliko je pretrcao u punom sprintu, ne male distance, to je za nivo Lige Sampiona .
s

stefan3023

pre 5 meseci

onda po tebi Nedovic bio bio novi zidan po intenzitetu i brzini trcanja..valjda treba i nesto sa loptom znati..
Z

Zal

pre 5 meseci

Koliko ti pojma nemas o fudbalu,meni te zao,ali stvarno.
Б

Бибарс

pre 5 meseci

Јел се уплашио Сити тунела?
E

E stvarno

pre 5 meseci

Smo sramota, zvanicno vemo biti zadnji tim u ligi sampiona, celtic i antwerpen upisali po 3 boda zadnje kolo, zvezda jedini tim sa bodom iz 6 utakmica, bolje da ni ne igramo tu ligu sampiona, liga uefa je za nas puna kapa, i to je mozda puno.

мв1977

pre 5 meseci

Od svih učesnika LŠ Zvezda je jedina osvojila 1 bod!
D

DrvoMama

pre 5 meseci

Kakava zvezda jaka zvezda Bakara je pononas na bod Terza dont like it
Đ

Đukin fan

pre 5 meseci

U potpuno nebitnoj utakmici Koreanac iskoristio pas Bukaria i odma talambasi a covek ništa nije pokazao 3 meseca!!!5 miliona € košta 1 gol u LŠ!!!To ni Real ni Bajern ne bi mogli da bace a da ne oseti kasa!!!Dakle ni on a tek Šerif i ostali crnci duplo golo!!!Doprinos ništa
F

Fußballspieler

pre 5 meseci

Za čega je Bukari dobio 6? Za ono saplitanje preko lopte ili za sebičluk. Jedino dobro što je uradio je asistencija za gol Hvanga i ono dodavanje za Šerifa čiji je šut odbranio Ortega. Previše stranaca bez nekog posebnog kvaliteta ako izuzmemo Hvanga. Bolje da igraju deca uz par iskusnih kao što su Katai i Ivanić i 2-3 stranca maksimalno kvaliteta Hvanga ili ranije Evandra i Kastilja. Za sve ostale koji su prodefilovali Marakanom uglavnom su bile bačene pare. Katai zaslužuje ugovor do kraja karijere jer on i kad igra peške korisniji je od većine ostalih igrača. To je igrač zbog kakvih se voli fudbal i dolazi na stadion!
s

stručan si

pre 5 meseci

Slažem se. Ja bih pored Kataija stavio i Pižona i Kuleta Aćimovića i uostalom Džaju i sve koji su živi iz te generacije 70-tih, pa da gazimo na šetnju. To će biti naš novi prepoznatljivi stil. Šetači sa Dedinja.
G

Gost Djape

pre 5 meseci

Glazer - jako los, steta sto ne koristimo domace golmane, po meni Stamenkovic iz Mladosti bolji golman od njega. Djiga - spakovati ga u paket i poslati onome ko ga je poslao nama, oanko glupa reakcija kod penala pokazuje da ne koristi mozak. Nedeljkovic - iako svi proglasavaju Hvana za najboljeg pojedinca na utakmici, po meni je to bio mladi bek, njegova partija je bila na nivou LS. Spajic - veoma dobar, jedan od najboljih pojedinaca na terenu, ono sto je bilo do njega savrseno odradio. Dragovic - nesto cudno se desava sa kapitenom, krivac za dva gola. Ajde da je bar jedan sprecio pa bi mu se progledalo kroz prste za drugi. Stalno je previse dugo cekao, i dopustao igracima sitija da se nameste za sut, umesto da je to u korenu sasekao. Mijailovic - jako srcan momak, odigrao je svoj limit. Sudija mu dosta puta progledao kroz prste, karton zasluzio mnogo ranije. Rodic - treba ga uvoditi sa klupe, dosta bio svez, i po meni njegova najbolja partija nakon dugo vremena. Hvan - veoma dobar igrac, uradio stvarno dosta za tim, ponekad i previse nekontrolisano ulece u duele, ne stedeci se, ali ni nase igrace. Kanga - koliko sam video napravio je samo jednu rizicu gresku, kada je predugo vukao lopru i izgubio je, srecom pa su odbrambeni igraci dobro reagovali, ostalo je bio solidan. Bukari - jako su ga dobro novinari opisali u oceni, jako sebican pomak, ali u nastavku utakmice poceo da igra timski, i isplatilo mu se. Trenerova zamisao da se igra stalno nanjega, bila je procitana posle utakmice u Mancesteru, pa je u prvom poluvremenu staln bio presecan, pa cak i od strane golmana. Olainka - odradio trenerovu zamisao, pokrio stranu koliko je moga, nije imao podrsku od odbrane. Endiaj - takodje odradio veliki posao u prijemu i odlaganju lopte, trebao bi da igra u paru sa malim Mijatovice, mislim da bi mu namestio dosta sansi. Mozda ih upariti u sledecoj utakmici da se proveri kako ide, pa onda ako radi u derbiju. Magiko - kapa dole. Napisao sam na kraju pprvog poluvremena da treba trener u drugom poluvremenu da ubaci njega i zvezdinu decu, i zelja mi se ostvarila. Mislim kad si klasa uvek si klas, i mladji uce od njega. Lucic - tacno kao sto ste rekli u oceni, na klupu i hladjenje, vise je brljao nego Bukari, od kog smo svi ocekivali jos vise sebicnosti. Mladi vezizta Kabic, razocarenje, umesto da je dao sve od sebe, on je stalno nesto taktizirao. Ne mogu da ga okrivim za penal, jer je pametno postupio, kad vec nije imao sansu da zaustavi protivnika, a lopta je vec bila po strani, on ga je pustio, sto Djiga nije uradio.
G

Grüezi

pre 5 meseci

Šta da uradim da mogu ponovo normalno da čitam tekstove sa ovog sajta sa mobilnog telefona?
V

Veljko Dragojevic

pre 5 meseci

Poceli nesto da se forsiraju klinci, nema jedan da vredi nesto. Boranija teska.
R

Realno...

pre 5 meseci

Hvang BAŠ klasa! Bukari stvarno nije loš, ali PREsebičajn! Kanga školovan igrač, ali se vidi da ga godine stigle, nije za LŠ! Nedeljković jedini od klinaca koji je dobar! Djiga očaj! Dragović veliko razočaranje! Mijailović naslednik Gobelje i Srnića.Ali čovek ima takvog menadžer (madjioničara)!
P

Pedja108

pre 5 meseci

Prvo da pohvalim Zvezdu, koja je hrabro izasla i borila se do samog kraja. Drugo, ocene su potpuno pogresne. Krivac za prva dva gola Sitija je Dragovic. To govori da pre svega nije za levu stranu, a takodje i da je sve sporiji, jer ga stizu godine. Glazer nije bukvalno nijedan sut mogao da brani. Da nije ocekivao pisac teksta da odbrani penal? Djiga jeste skrivio penal, ali po meni je tu kljucan bio Kabic. Krenuo je da pomogne Djigi, a onda pustio da igrac Sitija proleti izmedju njih. Stani do Djige i ne bi imao igrac gde osim da lupi u zid. Neki kritikuju Mijatovica, kao prosecan je, masi sanse. Alo bre, decko je mlad, nema iskustva, sve to ide vremenom. Igrao protiv najboljeg tima Evrope, izgarao, trcao gore dole. Katai recimo nije odigrao maltene nista, a onda da gol. E to je posledica iskustva, da proceni gde ce lopta, da zna kako da je udari i gde da posalje. Hvan sve bolji, kako je prebacen napred, pruza izvrsne partije. Psiholoski mu je znacio onaj gol u prvenstvu, evo dao je odmah drugi. Utakmica takodje i pokazala da Spajic ne moze da igra jake utakmice. Zato i jeste Barak ubacivao Mijailovica kao treceg. Milunovic u godinama i spor, Spajic kiksa i spor. Steta da Rodic nije igrao od pocetka, ali verovatno nije mogao. Steta za Lucica, dobar igrac, ali stalno potez vise. Sve u svemu, dobre partije u LS, 7 datih, 15 primljenih. Pre pocetka LS isle zlonamerne poruke kako ce Zvezdi sluziti za gol razliku, da ce biti katastrofe. Onda kad su videli da od toga nema nista, kao nisu mogli da pobede Jang Bojse, Siti igra sa desetim timom i razne gluposti. Paradoks je jedino da je u Bernu Zvezda odigrala najbolju partiju, a nije dala nijedan gol, a mogla je bar 5. Igra ide sve bolja, a sad je koncentracija na prvenstvu. Barak ove jeseni 6 bonus igraca ubacivao u LS, evo u poslednjoj I Kabica, doduse samo je tu igrao. Od Vladana Milojevica do sada, nijedan trener nije toliko forsirao mlade. Zeleli ste da Zvezda igra ofanzivno, zeleli ste da zvezdina deca igraju i eto, sve je ispunjeno. Uz malo srece, dala bi Zvezda vise golova. Sad na sve mlade staviti cenu 10 miliona i ne ici ispod toga.
U

Ugo30

pre 5 meseci

Điga izbio Zvezdi iz dzepa milion evra, toliko se dobija za remi. Bravo svaka čast. Ocena 0
C

Cz1952

pre 5 meseci

I mi smo izgleda odmarali najbolje igrace. Ja sam bio na jugu i svi oko mene su bili nezadovoljni igrom zvezde, a novinari ih dizu u zvezde. Imali smo i mi sanse, al kakve smo golove primili. Jedan na dva ili jedan na tri. Nasi stoje ili setaju. Nine mi jasno zasto forsiraju Djigu. To nije igrac za zvezdu. Nazalost mnogo njih nije za zvezdu.
S

Sombor

pre 5 meseci

Evro knjiga je zatvorena.Sad grobari drzte gace.Kagano recikliranje.Ako bude igra kai veceras lagana3-4komada.
D

DevitoMama

pre 5 meseci

Najgori klub u LS Jedini sa jednim bodov citaj 1 i to na foru Katanac sledi
p

pancevac992

pre 5 meseci

partizan 0 0 6,umukni
G

Gost "

pre 5 meseci

A vi koliko imate u konfekcijskoj ligi...
S

Srbijanac3

pre 5 meseci

Glazer 5 , nista nije branio, sve je losiji i losiji. Dragovic 5 toliki pad u formi da je to neverovatno, Zvezdi bi bilo najbolje da vidi da se oterasi os njega da uzme neki dinar akk je uopste to i mogice. Djiga 5 Katastrofa,Covek ne zna ni pravila, Ladno vuce igraca ispred Sudije i kao mase sa rukom kao da se folira igrac, Fudbalski uopste nije inteligentan, pa njega ljudi nije hteo ni budjavi Basel koji se za opstanak bori. Nedeljkovic 5,5 ne znam zasto toliko + ima. Mlad je , dosta nesiguran ja bi cak rekao iakk Zvezda nema krstenog beka, on bi trebao negde da se kali po drugim klubovima nije on za Zvezdu. Spajic 5 Covek dve godine pre nego sto je bio u Zvezdi nije pipnuo loptu, znaci ja sam mislio da ce prestati sa Fudbalom. Mijailovic 5 izgubljen slucaj, Covek napravio 5 faula u 30 minuta igre. Pravo cudo je sto nije dobijo na kraju crveni. Kanga 5,5 bez ikakvih ideja. Olayinka 5 dosao kao Spic, da daje golove a igrao beka ni kriv ni duzan jer je Trener mnogo pametan. Hvan 6 Covek i dalje gresi ni kriv ni duzan dao gol, jeste se trudio i trcao ali on mi nekako igra sam za sebe, ovaj ce vec na Leto da ode. Bukari 5 covek koji trci a ne zna ni sam. de sa loptom je 0. Cherif 5 jedan od najskupljih a najgorih investicija Crvene Zvezde, stvarno neznam zasto i po cemu mora da on igra, on stvarno nema tri blage veze.Suzuki,Van La Para i Falco su male Bebe za njega. Mijatovic 8 ica Bato, jer mali igra, uvek kada ulazi nesto pokaze, ali vazno da igraju Cherif,Kraso ili Olayinka. Da bog da nasao klub mali i nikad vise ne lomio noge na Srpskim Stadionima. Lucic 5 hahahahaha Covrek spusti glavu de dribla dribla dribla i pada, i mi njega zovemo u Reprezetaciju na sirem Spisku :) Decko nema intuiciju i osecaj za fudbal kad da sutne, kad da prestane sa driblingom i td. Katai ne zbog gola 8 nego zato sto je majstor. Rodic 7 kakav takav, bolji od Nedeljkovica ili bilo kojeg izmisljenog beka. Bahar 5 vratite ga tamo gde je dosao.
J

Joy393

pre 5 meseci

Druže, pojma nemaš, a i nisi baš naročito pismen.
D

Delijaaaa uvek

pre 5 meseci

Nemaš ti veze. Dali ima da nešto valja po tebi. Ja mislim da ti treba da pratiš neki drugi klub. Nije dobro ali podrška za igrače do neba.
K

Kojadinjo

pre 5 meseci

Ovih 6 utakmica, dobili smo klince, nadam se da ih nece prodati odmah, vec ostaviti za sledeću LS. Dosta tu nije stimalo, al izmasili smo mnogo sansi, trener je stavljao igrace na pogresno mesto u timu... Iskusniji smo dosta, prodati Bukarija, par igraca ne treba produžavati ugovore, sacuvati okosnicu tima
S

SvedokSaradnik

pre 5 meseci

Za Lucica jedina ocena koju zasluzuje...... Retard
C

Comi81

pre 5 meseci

Sve zalud kad ovaj tim nema kvalitet za LŠ! Sa prodajom Erakovića je uništena odbrana koja izgleda skroz amaterski ...Djiga totalno ne inteligentan igrač,onako glup napravljen penal...Sve u svemu sem Koreanca,Katajia koji nema snage mi nemamo igrače za LŠ.. Šerif sve samo centarfor nije,Bukari više atletičar nego fudbaler bez imalo tehnike...Bahar tek priča za sebe ni taktike ni ničega...Terzić mora da ode!
P

Ppp

pre 5 meseci

Bukari nema tehniku? Auuu druze ti ne znas sta je tehnika on ima odlicnu tehniku njemu je problem sebicnost i psiha i da neko obijasni da se u driblingu igrac trosi jer je sut gori posle nekoliko driblinga u nizu da je bolje da asistiras a ne da sutnes tada a on je znao nekoliko puta kao niko kod nas u ligi da predribla i odlicno sutne.
r

rone

pre 5 meseci

nekad sam igro fudbal, 80-tih, u Zagrebu, drugoligaš, i od ovog što videh, svi oni se znaju loptati, ali malo ih je kvalitetnih, lična sujeta(lučić, bukari, Mijatović) loša uigranost( điga, spajić, jaje) bezvoljnost( dragović, rodić), a na sve to veoma malo znanja fudbalske psihologije od ovog iz Izraela, nije se više ni moglo postići trener pravi posao da sve ovo gore nabrojano iščezne i da tim, ponavljam tim funkcioniše. nema tima, nema ....
Z

Zvezda 91

pre 5 meseci

Hvan je klasa, Bukari seoski igrac, ako zna da zonglira loptu 3 puta bice cudo.
G

Gostyyy

pre 5 meseci

Glazer - slab, primio prvi gol kroz uši, drugi jer je loše bio postavljen. Điga - dobra utakmica ako se zanemari penal koji je glupost živa, apsolutno nepotrebno napravljen, Spajić - trudi se, ali slab za ovaj nivo, moguće da je dugo odsustvo uzelo svoj danak, Dragović - nije loše, ali opet primamo gol jer on ne pritiska, još jedna slabija partija ove sezone, Rodić solidan ono malo što je igrao, Nedeljković dobar prvo poluvreme, u drugom nestao, Olajinka dobar, jedan od retkih ko se trudi i kome je stalo, šteta samo što ostaje nenagrađen za taj trud, ono nije bio faul kad je uzeo loptu Filipsu, Lučić blagi očaj tiha jeza, on i sad zalama nekog, Hvang danas odličan, svuda ga je bilo, zaslužen gol i asistencija. Mijailović loš, možda i njegova najslabija partija ove sezone, vidi se da nije za ovaj nivo fudbala, Kabić solidan, nije imao puno loptu u nogama, ali pokrivao u odbrani, povezivao napad, solidno za malo vremena, Katai dobar, trudio se koliko može, ali i kod njega odsustvo ima uticaja, pre svega kondiciono, Kanga večeras vrlo dobar, Endiaje sasvim solidan, Mijatović dobar, Bukari očaj živi, čovek je lud.
@

@gostyy

pre 5 meseci

Najrealnije komentare ostavljaš svaka čast!I pre neki dan si skroz dobro ocenio, znači ne zaslepljeno nego realno.Kad bi svi takvi bili eeh a ne jedan dan neko najbolji, drugi dan ga teraju u treću ligu i samo vrte u krug.Muka mi više čitanja i pogleda ljudi gde Mijat kad da gol odmah bi sve strance terali i sezonu igrali samo s decom a niko ne vidi da su mladi odlični ali da bi teško izdržali 90 minuta lš, a da ne pričamo svaku utakmicu naše lige gde bi bilo mnogo mnogo više izgubljenih bodova a i titule.Ovako se ostavljaju komentari a ne kao neki sa portala, ajde da razumem emotivnu nezrelost, navijač si imaš svog ljubimca pa kao kudiš uvek nekog drugog ali biti emotivno destruktivan e to je teška dijagnoza većine ovde u komentarima.
R

RSCZRS

pre 5 meseci

Odbrana kompletna je nula!!! Dragovic u mislima negdje drugdje!! Djiga rupcaga iz druge lige dosao!! Roda legenda,ali ostario je!! Spajic ni senka onog igraca!! Milunq zovu "djed" !! I kako sa takvim igracima u ligu sampiona?? Ono sto je valjalo to jr i prodano!! Erakovic otisao ostao krater poslije njega!! Azarov prodali Sahtjoru! Lekovica prodali!! Znaci 3 igraca iz odbrane prodali!! 7 lijevih krila imamo!! Endijaje ne vrijedi te pare!! Neko je svrnuo dobro lovu ja njemu!! Propast je pocela kad su se desile 2 stvari! Prodaja Erakovica nenadoknadiva i dolazak 3 igraca( djiga,hvan i endijaje) i ulazak direktno u prvih 11 !! Sad jedno pitanje.Jel nama trebaju igraci od 5 miliona i 4 miliona za ovu nasu jadnu ligu?? Koj3 su to plate milionske,jel da budu ispred Partizana??? Strasno!! Delije sute!! 15 crnaca imamo koji uopste ne osjecaju Zvezdu!! Mrkela koliko promasaja ima ,u bilo kojoj grani sporta,privrede bi davnih dana dobio otkaz!!! Terzic placa odsteth za Bahara,dovodi kompletan njegov strucni stab ,kazu plata milion evra i daje ugovor na 3 godine!! ??? Kao da su mu vrane mozak popile!!! Baca se milionima odsteta za igrace,daje im ipak u maloj Srbiji( po stanovnistu,povrsini standardu) sta god licno mi mislili sami o sebi , milion evra plate!! Za koga ? Sta?? Da igra fudbal u Srbiji ,milion evra plata!! Delije sute ,imaju svoj tal i svoj biznis ,neko dobio i posao u klubu!! Svi namireni.I dok neki mali i jadni kuvar,konobar ,mehanicar iz Banja Luke ,Nisa ,Kraljeva,Loznice skuplja pare za ligu sampiona ,neko igra fudbal u Zvezdi protiv Vozdovca i Cukarickog za milionske plate!!! Nama su vrane popile mozak!!!!
S

Super Depor

pre 5 meseci

Brate moj prekodrinski nisu nam vrane mozak popile, vec ga nikad nismo ni imali. Da jesmo ne bi drzava koja je najsiromasnija u Evropi posle Albanije i Moldavije pumpala ovoliki narodni novac u klubove u fudbalu i kosarci, cak i u vaterpolu.Grade stadione od drzavnih para za klubove koji igraju po trecoj i cetvrtoj ligi. Dovode "talente" iz Afrike koji veze nemaju a domace klince prodaju u delovima ili ih sutiraju iz kluba ukoliko nemaju novac. Bitange u svim sferama drustva pa i u sportu. Mozda tako i zasluzujemo, ko zna...
L

LD

pre 5 meseci

Sta kaze skauting sluzba ima li neki napadac iz druge francuske lige da se kupi na zimu, treba nam za napad na kup
u

uzicanin

pre 5 meseci

Ajmo.malo realnosti sada i istine,a to je da Cz od svih klun iva LS grupne faze zauzima PREDPOSLEDNJE MESTO jedino je Antverpen za sada poslednjinsa losijom gol.razlikom.Pustite vise tr "Kosovske bitke i mitove" da su porazi pobede!
L

LD

pre 5 meseci

Mislim da je vreme da Terza i Mrkela na zimu rasprodaju Mijatovica, Nedeljkovica i ostale klince za po 2-3mil da se prezivi do Djurdjevdana. Na leto cemo vec na kilo da nabavimo neke crnce iz druge Francuske lige i tako u krug

Gost55

pre 5 meseci

Јован Мијатовић једноставно није ниво ЛШ. Он је у ове две утакмице промашио пет добрих шанса. Даје му се кредит јел је дете клуба и Србин. Да је странац већ би га сви пљували. Наша лига није мерило. Сетимо се Дејана Јовељића. Сваку утакмицу је давао гол. Сад је просечан фудбалер у Америци.
L

LD

pre 5 meseci

Rezultat i broj bodova apsolutno realan trenutnom kvalitetu ekipe. Kod nas samo Hvan i Bukari mogu da igraju ozbiljan fudbal. Svi ostali su nivo liga Evrope i liga konferencija. Serif tragikomican, Kulibali 2.0, Mijatovic koji za dve godine primi koliko ovaj za mesec dana je lagano bolji igrac od njega haha. Sve u svemu doktorska disertacija Terze i Mrkele kako ne sklapati tim za ligu sampiona i kako ne voditi politiku kluba. Gazimo Partizan ove sezone jer su oni realno za sredinu tabele super lige ali ovo sta radi nasa uprava je za izucavanje na trenerskim skolama.
B

Bob.f

pre 5 meseci

Tim u koji je ulozeno 100 mil eur...A ne moze da uzme loptu protivniku 4:30 min..Je bruka i sramota...O cemu mi pricamo..I to Siti sa bukvalno trecom ekipom sem 2 iskusnija igraca...SRAMOTA
P

Pedja108

pre 5 meseci

Ti si sramota i vidi se odmah i za koga navijas. Prvo cela Zvezda ne vredi 100 miliona, a kamoli da je toliko ulozeno. A vrednost igraca je rasla adekvatno njihovim igrama. Nije ni Siti igrao sa trecim timom, sad bi da se obezvredi Siti, jeste dosli sa desetim timom.
S

Srbija Majka

pre 5 meseci

Ja bih upario Djigu i Ndijaja na stoperskoj piziciji...kad vec covjek ne umije u napadu, a vidim da ima podosta snage i agresivnosti...a platili smo ga posteno i vjerovatno dali podebel ugovor. Na stranu sala...ova ekipa ima potencijal, ali prije svega se treba rijesiti Bukarija i zahvaliti Dragovicu na svemu za ove dve sezone. Dovesti dobrog i brzeg stopera i jednog ljevog beka. Sredinu graditi oko Ivanica i Hvanga...a u napadu pokusati ostaviti malog Mijatovica i dovesti jos jednog iskusnog napadaca koji umije rjesavati ove situacije i pretvarati u golove. Ne znam sta se desava sa Adom, ali tu nam treba jak i brz zadnji vezni da moze da zatvori kontre i bude osigurac sa Mijailovicem ispred Zvezdine odbrane. Rjesiti se ovih repova i pijavica koje su na budzetu , a vidjeli teren nisu dvije godine. Sve drugo je suplja prica i presipanje iz supljeg u prazno.
Z

Zvezdas vr

pre 5 meseci

Lucicu bih ako napravi dribling vise skidao 30%od plate,da vidis kako bi naucio da preda loptu na vreme
n

nebau

pre 5 meseci

Voleo bi sami da m neko objasni ove ocene novinara vezane za odbrambene igrače. Spajic nije mnogo grešio - 5,5 Djiga, bio simpatičan, mora još da uči,skrivio penal - 5,5 Dragović, predriblali ga kod oba gola, najslabija utakmica u Zvezdi - 6
у

упоређује

pre 5 meseci

се мијатова пречка са стативом од вечерас... шта рећи за људе који пишу текстове... коју послуку порати...
m

militao

pre 5 meseci

i to stativu pogodio iz ofsajd pozicije. majko sveta dokle ide ovo dizanje u nebesa igrača ?!
@

@militao

pre 5 meseci

Pogodio stativu sa metar na prazan gol.
1

123321

pre 5 meseci

Ocene veze s vezom nemaju, davane po principu koga onaj što je ocenjivao voli a koga ne voli.
Đ

Đeneral Draža

pre 5 meseci

Ocene tu i tamo korektne, osim za Glazera, voleo bih videti koji bi golman odbranio onu bombu Hamiltona, da je on znao gde će šutirati sigurno bi se drugačije postavio. Inače, ovi opisi ocena na nivou četvrtog razreda. Osnovne škole, naravno.
g

gaxx

pre 5 meseci

Sitijeve rezerve Foden 110 miliona, Silva 80 miliona, Grejlis 75 miliona zanimljivo... Skuplja ova 3 igraca duplo od nase citave lige... Bitno je da vas tim gubi od rezervi Norsjelanda...6-0
П

Панући

pre 5 meseci

Грејлиш

Luka CFC

pre 5 meseci

A vasi bukariji, ndiajevi, djige, hwangovi svi po 5 miliona...to je za neke naše klubove iz lige misaona imenica. I opet se mučite sa njima. Ne kazem ni mi ne igramo nesto ekstra(na Partizan mislim) ali bar nismo toliko skupi, pa se ništa puno ni ne nadamo.
S

Salander

pre 5 meseci

Šerif od prvog minuta u Zvezdinom dresu i promašaja protiv Čukaričkog, apsolutno ništa nije napravio. Điga je priča za sebe. Jeste on mlad, brz, ali deluje neinteligentno u nekim situacijama. Najgore je što se to ne uči. Hvan sve bolji.
b

bleja

pre 5 meseci

Sve, sve...ali Kabića da ubaci... Neverovatno...
N

Nexxx

pre 5 meseci

Katai...u jeseni karijere...a covek ima 32 godine...nase novinarstvo...covek je imao povredu,nije dugo igrao,a ruku na srce nije nikada ni bio taj igrac koji kida na terenu,ali je zato igrac koji fudbal ima u malom prstu i koji zna da resi utakmicu!Prebrzo ste otpisali Magika,ali nije on jos sve rekao. Sledeci derbi ce to pokazati,zivi bili pa videli,kriticari!
K

Klmnoprst

pre 5 meseci

Da batalite ovu rubriku jer ovo nema veze sa vezom. Ceo tim je igrao ispod proseka i zalosno, digli se malo u drugom ali videlo se koliko nemamo kvalitet i da su igraci jednostavno umorni, ne od fizickog nekog umora vec od ovog trenera i njegove filozofije. Mijailovicu bih odmah urucio otkaz da mogu, lik je klasicni beton ligas zna samo da krlja protivnike i da im se okaci za vrat kad ga naravno prodju. Drugih kvaliteta nema. Djiga je promasaj totalni, kikser gori je od Fibela i Megvajera zajedno. Ostali ispod proseka. Da se sada krene u rekonstrukciju tima za narednu sezonu, dovedu dva tri kvalitetna igraca obavezno jedan plej da pokrene akcije i stameni igrac u odbrani i naravno novi trener.
N

Nesvrstani

pre 5 meseci

Na zimu sad lepo dovesti jos 7,8 igraca iz tropskih kisnih suma i savana Afrike, pa da zurka pocne.
Ј

Јосиф

pre 5 meseci

Глазер-1,Недељковиќ 5.5,Спајиќ 5.5,Драговиќ 5,Џига 6,Мијаиловиќ 5,Канга 5.5,Хванг 6.5,Букари 5.5,Шериф 1,Олајинка 2,замене сви 1,сем Катаија 6! Дасе нелажемо ово је за нас друга димензија! Ремонт велики, повратак у ЛЕ, и да незаборавим Бахара, још једном изгубљен у времену и простору, оцена 2!

Gost55

pre 5 meseci

Ако ћемо реално Шериф Ендиаје је одигра најбољу утакмицу у ЛШ. Сваку лопту је успео да сачува и имао је једно одлично додавање.
k

kikoman

pre 5 meseci

tresu se gace od 20og
A

ApsolutnoJa

pre 5 meseci

Glazer 5 pored onakve odbrane?
P

Petar7935

pre 5 meseci

Sramota da se akademija Sitija sprda sa Zvezdom Madjijom. Baceni milioni, svaki stranac kombinacija na stetu Zvezde!
B

Bata 80

pre 5 meseci

sastav M.Sitija koji je počeo utakmicu,prema Trans.Marketu ,vredi 303miliona evra.
0

090

pre 5 meseci

ALI DJIGA I SERIF..JEDNU JEDINU UTAKMICU DA BILO STA POZITIVNO URADE..KO JE NJIH DOVEO? KO JE ODGOVORAN

Gost55

pre 5 meseci

Шерифу Ендиаје оцењен са 5.5, а Јован Мијатовић са 6.5? Ендиаје је прво полувреме одиграо перфектно и ако мислим да он није играч за Звезду. Мијатовић не заслужује већу оцену од 5 и није реално да има већу оцену од Канге, Букарија и Косте Недељковића који је одиграо маестрално.
S

Serif

pre 5 meseci

Sta god da napisem nije na mestu. Kakva je takav je, valja mu naci ulogu, ako pobedjujemo nema veze, ako ne pobedjujemo onda jbg. Realno skroz ima smisla da igraju nasi klinci. Medjutim greske mora brzo da se ispravljaju. Ako ne mogu sami tu su treneri, nedopustivo je da fizicki ne mogu da pariraju a kad mogu onda nisu 100% na cisto sta treba da rade. Koga briga ko je protivnik, mora da mu se prodaju fore ako nisi fizicki dominantniji. Ti imas fazon 22 godine i znas jedan dribbling, ili jedan potez. Malo je bezveze, ne kazem da ja znam, ali ne mogu ni ja na gradjevini samo da nosim, ko sto on samo trci. Pa sve da trenira Sam na livadi i gleda YouTube naucio bi jedan novi trik svake godine, i ima svakome da proda po nesto, A sta znam ja, nista ne znam.
J

Junker

pre 5 meseci

Dajte da citamo komentare onih sto ih TSC nabio 0:4, da citamo kako smo mi losi jer izgubimo od "drugog tima" Sitija sa 2:3
L

Lepi mica1

pre 5 meseci

Koji drugi tim?ovo su petlici😆😆😆nabili vas 5 puta u grupi o cemu vi pricati😆😆😆imali ste 0-0 na zagrevanju😆😆
O

Oksi

pre 5 meseci

Glazer nije nista doneo sto Borjan nije imao, ne kazem da bi Borjan bolje branio, ali to je to, isti kiksevi. Dragovic je mozda i najvise podbacio. Bukari presebican i doslovno je LS odigrao da sebi podigne cenu. Serif je prevara i on nije kostao onoliko koliko je receno, vec maksimum 2 miliona. Sve u svemu, jos jedna godina koja je potrosena, a da klub nije nimalo napredovao.
V

VuleMađija

pre 5 meseci

Ja imam potpuno drugo mišljenje! Ekipa po prvi put u LŠ igra sve utakmice u najmanju ruku respektabilno sa protivnikom (Nijednu nismo ubedljivo izgubili). Mnogo klinaca je igralo i podiglo sebi cenu, ali to ne znači da su gotovi igrači, imaju još mnogo prostora da napreduju (zato bi bila kardinalna greška, i za klub i za igrače, da na zimu odu Nedeljković i Mijatović). Što se tiče Lučića i Mitrovića, sada kada su skupili nekoliko nastupa u LŠ se možemo odreći jer nisu pokazali ništa. Ni danas ni protiv JB nismo imali sreće. Svakako treba raditi bolji skauting i ne dovoditi igrače poput Šerifa (Mrkela i jutjub highlights-ovi). Sada se na zimu otarasiti nezainteresovanih igrača (Ado, Kraso...) i dovesti nekog kvalitetnog štopera. Dragović na leto odlazi, Spajić je često povređen (mada izgleda da se polako vraća u formu), Điga je jako nesiguran i odličan je potez što je doveden na pozajmicu. Rodić da okači kopačke o klin. Moramo se vratiti na sistem sa 4 pozadi, jer pozadi mnogo duva promaja (pogotovo u prvenstvu gde svi timovi protiv CZV igraju bunker). Hvan je odlično pojačanje, vidi se da ostavlja srce na terenu. Stamenić mi je jako nejasan. Vratća nam se za svu sreću koju smo ranije imali (Kopenhagen, JB, Braga...). Samo napred CRVENA ZVEZDA!!! Sportski pozdrav.