Komentari na vest

Odlazak najtrofejnijeg igrača u istoriji Reala: Bio sam primer, a ni ugovor da mi ponude

D

Dragance TS

pre gotovo 2 godine

taj snimak ne postoji
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Bato dosta si se omrsio za ovih 15 god,ove godine 12 Milki neto a igraš bilijar na klupi,dosta je sine.
G

Gost666

pre gotovo 2 godine

Bio si uvek legenda i to ces ostati Chupo! Srecno ti u nastavku karijere legendo nasa! HALA MADRID Y NADA MAS!!!
B

Bobadilja

pre gotovo 2 godine

Murinjo reaguj
K

Kidi

pre gotovo 2 godine

Koliko su ovi fudbaleri razmazeni. Pa gde mozes da radis, bilo gde na svetu, na stubovima stare slave. Kao, bio sam dobar na poslu do pre par godina, primam ogromnu platu, nije fer da mi sad dajete otkaz. Dao si svoj maksimum, dobio si dobar novac za to, sad si los, cao zdravo. Fudbaleri ko neki krastavci samo šmrckaju, a ozbiljni milioneri. A da je postao legenda, to nemam reci. Kakvu tehniku ima, za jednog beka, savrsenu....
P

Plastikanjerosi

pre gotovo 2 godine

Nema veze kupice drugog beka kao i uvek sto su radili od svog osnivanja. Odabrace najboljeg, platice najvise, oni nisu plastika oni su Real Iz Madrida i njima je dozvoljeno bahaćenje. Da su krenuli pre deset godina sa transferima bili bi plastika ovako nisu zato sto je pojedinim klubovima dozvoljeno da trose najvise od svog osnivanja a drugi moraju to da gledaju jer ako se usude da udju u kostac sa Realom bice proglaseni za plastiku.
Г

Гост...

pre gotovo 2 godine

Просто, тако је то у спорту уопште, навијачи су кратког памћења, а клубови рачунају само на своје тренутне потребе и то је то. Марсело је био супер док је могао да пружи максимум, сад више не може и ту је крај, а то је само један од примера, сетите се како су се навијачи Милана односили према Малдинију, како су у последњој сезони звиждали истинској легенди, а сад им је он опет и као функционер донео титулу. Ретки су ти господски растанци, као Роме са Тотијем или Ливерпула са Џерардом.
c

cirkus

pre gotovo 2 godine

tako i treba da bude u sportu na vrhunskom nivou, covek je sigurno izuzetno placen za sve sto je uradio za klub, ostace upamcen i postovan i u klubu i kod navijaca i to je to.. Jel treba dozivotni ugovor da dobije, zato sto je igrao godinama sjajno?
R

Rmd

pre gotovo 2 godine

I nek su mu zvizdali. Zbog svoje sebicnosti klub treba da ispasta?? Jer eto njemu se igra..klub iznad igraca uvek!
D

Damir92

pre gotovo 2 godine

Da li je realan ovaj lik. Zadnjih 5 godina nije igrao ozbiljan fudbal ali bi jos da prima platu.. Plus njegova plata kosta Real 20miliona bruto. Jedna od najvecih Realovih legendi ali ne mozes dozivotno da igras za Real brate.
L

Legende

pre gotovo 2 godine

Marselo će ostati legenda kluba i zapamćen kao jedan od najboljih lijevih bekova modernog fudbala. Real je klub koji je tu i ostaje, a igrači odlaze i dolaze to je normalno. Da on pruža iste partije kao prije 4-5 godina sigurno bi još ostao, kao npr. Modrić. Raul je legenda kluba i to niko ne spori, on je otišao jer nije bilo više mjesta za njega došao je Benzema...
M

Madridistaaaa

pre gotovo 2 godine

Marcelo nije produktivan igrac od poslednje Realove osvojene LS. Cesto povrijedjen, malo igra, a i kada igra, to je u defanzivi lose, jedan od najboljih bekova u poslednjih 20 godina, ali to je to.... sjecam se i kad je potpisao za Real, Pipita, Gago i on, dosli u zimskom roku. Mislim da bi mogao da odigra dobro jos 1-2 godine, ali samo u 3-5-2 sistemu
b

bokibre

pre gotovo 2 godine

Nisu mu morali ponudit novi ugovor,ali su morali da popricaju sa njime i da objasne situaciju. Mogli su mu ponudit na primer mesto u trenerskom timu ili u skauting sluzbi posle igracke karijere. Samo ovo zvuci kao da ni razgovora nije bilo a to je ruzno
J

Jagg86

pre gotovo 2 godine

Pa klasika , Real jeste najveci klub, statistički gledano i da kažemo po prestižu. Nekako kruna karijere svakog superstara je da zaigra za taj klub. Ali , ubedljivo najogavniji klub koji nikoga ne poštuje. Dovedu te , vinu te u zvezde, postaneš istinska zvezda koja im donosi milione i silne trofeje i čim više nisi koristan , ćušnu te. Pogledati primer Raula . Pametnom dovoljno. Zato mi je drago što ih magarče igrači kao što su Bale i Jović.
Г

Грдне ране

pre gotovo 2 godine

Они не магарче Бејла. Бејл је ту да узме лову, у заласку је каријере и лика боли уво хоће ли играти. Зна да те парњ неће добити нигдје
@

@ грдне ране

pre gotovo 2 godine

Друже ниси схватио коментар, човек је хтео рећи да му је драго што постоје и играчи који чине Реалу штету тако што не играју, а узимају велике паре.
P

Portista

pre gotovo 2 godine

Upravo zbog ovoga igraci nemaju postovanje prema Realu. Sta, Bejl treba da oprasta dugove i sta sve ne, dok se oni prema legendama ponasaju kao prema starim krpama? Vazi.
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Nema za sta da se ljuti Marselo, mozda je i on sam trebao da shvati da vise nije taj nivo i da ode naprimer u Fluminese da odigra za svoju dusu jos godinu, dve i penzija.
V

Vida

pre gotovo 2 godine

Ne igra ozbiljan nogomet vec 3 godine i cudi se sto mu ne nude novi ugovor, haha. Malo objektivnosti mu nebi nedostajalo.
r

redondo5

pre gotovo 2 godine

Kada čovjek pogleda na prvu, onda možda stvarno postoji manjak poštovanja kluba prema zaslužnim igračima. Ali nije tako. Možda je i to razlog zbog čega su najveći klub na svijetu. U svakom trenutku su mislili na budućnost i na vrijeme su pravili smjenu generacija. Recimo, najveća greška Milana je bila kada su dozvolili sebi da im na kraju jedne sezone odu ili se oproste nosioci igre (Gatuso, Pirlo, Inzagi, Nesta), a sezonu prije se oprostio Maldini. Posljedica je bila fatalna. Ili recimo Totti. Zaista je lijepo bilo vidjeti igrača da završi u klubu ali realno klub od njega nije imao učinak u njegove zadnje 4 sezone. Nažalost, fudbal generalno danas nije ono što je bio, više je biznis. A u biznisu, znamo, nema mjesta emocijama. Jednostavno, vrijediš koliko doprinosiš, nažalost opet kažem, ali zaista je tako. Show must go on!
Н

Нетачно

pre gotovo 2 godine

Гатузо, Неста и Инзаги су отишли 2012. године, Пирло 2011. године а Малдини 2009. године. Немојте из главе свега вам...
D

Darko55

pre gotovo 2 godine

Kaze i Bejl, biznis je biznis. Daj lovu
U

Unknown 84

pre gotovo 2 godine

Najveći klub na svetu ! Nikada nijedan igrač neće biti veći od Real Madrida. Nisi više za klub, hvala za sve i sve najbolje u nastavku karijere.

Gost17

pre gotovo 2 godine

Sve je to super. Onda nemoj da se čudite kada Mbape za isti ugovor ostaje u Psgu. Nemoj da se čudite što Luka i Bejl neće da idu iz reala iako ne igraju, dok vam ne budu uzeli poslednji cent. Ako je u pitanju biznis, u biznisu svako profitira koliko god je moguće. Nema ljutis ;)
T

Tuturutu

pre gotovo 2 godine

Nikada nece biti najveci klub dokle god se tako odnosi prema legendama.Setite se samo Jera, Raula, Kasiljasa, Redonda, Gutija.Pa ovaj covek je najtrofejniji njihov igrac ikada, valjda je zasluzio da mu se neko obrati za taj ugovor...
A

AntiplasticaR

pre gotovo 2 godine

Najvece lopine na svetu, da.
R

Retro

pre gotovo 2 godine

Gde su hala madrid ?:))))
3

31926

pre gotovo 2 godine

Lik sedi na klupi godinu dana/dve godine. Šta očekivati? Šta sad, ako je 15 godina tu treba da zauzima mesto još 5 da maše rukama sa klupe? Da igra, da je upotrebljiv pa i da kaže čovek ajde. Ovako je besmisleno. Nema ljutnje, to je profesionalizam.
R

Rmd

pre gotovo 2 godine

Ne moze se ocekivati ugovor ako nisi na nivou. Zato Real i jeste tu gde jeste. Sta sad kao treba da drzi starije igrace i legende kluba a ovamo rezultati ispastaju i budzet. Biznis je biznis.
V

Vrlaz

pre gotovo 2 godine

Real je uvek znao lepo da se ophodi prema legendama, nista cudno.
J

JUnker

pre gotovo 2 godine

Uvek isto. Samo su uspeli da ih zeznuo Kristijano i Zizu. Ipak i jesu najveci, nisu dozvolili da ih ponize.
B

BicuSlobodan

pre gotovo 2 godine

Ništa čudno od Reala. Setimo se kako je prošao Raul i mnoge druge legende Reala. Bedni klub.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Или свежији пример Касиљас.