Komentari na vest

Odmakli pregovori Rikarda i Partizana, pitaju se i Arapi

N

NEcemo ga

pre gotovo 3 godine

NI POD TACKOM RAZNO, PROPAO JE KAO IGRAC NACISTO U EMIRATIMA!
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Grobari!Braco!Stoko!Jesmo li se uzeleli stadiona i navijanja?!
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Ali navijači Partizana nisu ni naj ni brt, ni ne znam kako bi to nazvao. Pa Prijović vam stiže. Šta vam je. Jaki ste ko zemlja
N

Nemacpojma

pre gotovo 3 godine

On jeste pravi napadac koji daje golove i tip igraca kakav nama treba ali kada se nije snasao u Turskoj prosle godine nisam siguran u kakvoj ce biti formi za evropu...Nadam se da mu tamo nije odgovaralo a da ce sad kod nas sve da mu odgovara i da padne 25 golova...
V

VALJAK

pre gotovo 3 godine

ILIJEV (judo) pojacanje je kad ostavis SUMU I DOVEDES TRI CETIRI NOVA IGRACA. OVAKO. NISTA. DAJES NAJBOLJEG A DOVODIS DRUGOG. TO NIJE POJACANJE PARTIZANA RADIS IZ SUPLJEG U PRAZNO. NAJBOLJE ZA TIM DA SVI ODETE ! VI STE NESPOSOBNI ZA OVAJ POSAO.
V

Vladaaan

pre gotovo 3 godine

Ne uklapa se Suma, samroku u planove iolpak nije kvalitet Jojica.
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Suma jeste najbolji igrac, kad je spreman i zdrav. Plata mu je velika a za njega i moze nesto da se uzme. Da bi uprava prezivela neko vreme, jer njima svaki dan je bingo, mora da proda Sumu, otarasi se plate, jos mu duguju, prebiju se na obestecenje i teraju dalje. To je cela prica. A Rikardo je odlican samo kad bi imao Sumu, nadavao bi se golova. Umesto Jojica da oteraju i za tu platu dovedu Rikarda, oni teraju Sumu jer ko ce normalan da uzme Jojica. To je cela prica, ovo bombe tra la la, kupovina vremena.
V

VALJAK

pre gotovo 3 godine

VANCAGE SUMA MORA DA OSTANE.
P

Papi Chulo

pre gotovo 3 godine

Ja kao ostrasceni cigan imam pitanje i za zvezdinu i partizanovu skauting sluzbu pitanje. Postoje li jos poneki igrac na kugli zemaljskoj ili samo oni koji su igrali kod nas?
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Postoje, ali se na povratnicima najbolje tali, nasi ljudi.
t

titin pipnir

pre gotovo 3 godine

volim partizan
G

Gost985

pre gotovo 3 godine

Da je valjao ne bi ga prodali posle godinu dana.
G

Gost978

pre gotovo 3 godine

Pojačanje je igrač koji nema mesta u El Šarži, i koji je igrao u poslednjeplasiranom timu Turskr lige?

Golubar

pre gotovo 3 godine

Svako ko dolazi za dzabe i lize se sa upravom za nas je pojacanje, a za Ilieva bomba.
S

Serbona

pre gotovo 3 godine

Ova es en es uprava Partizana odlicno radi svoj posao. Umesto da su doveli Leonarda (desno) , Rikarda(napred) i Dejana Drazica(levo) koji bi bili ispred Sume i Natha i zajedno sa Holenderom cinili dobar napad, oni teraju Banjaka, dovode talenta Pantica, zadrzavaju talenta Markovica bravo bravo, odlicno radite svoj posao za ekipu kojoj je namenjeno drugo mesto.
c

cirkus

pre gotovo 3 godine

Iz aviona se vidi sta ljudi rade. Suma i banjak se teraju, asano na finjaka oteran, pre toga fica i sadik prodsti ispod cene. Tri, cetiri jako talentovana klinca rasterana. Vrednost ekipe? Blizu nule. Nece da dovedu leonarda jer nije igrao skoro cele sezone, kada je jojic igrao pre dolaska u partizan? I dolazi 2 dana pred derbi i startna odmah na derbiju. Kolku platu imaju jojic, obradovic i miljkon i sta ekipa dobija na terenu od njih zauzvrat? Jedini normalan igrac koji je doveden se vraca u oly jer nema opcije otkupa, produzili ugovor sa zdjelarom (pozdravljam), ali ima klauzulu bednih pola miliona. Bicemo bezbedno drugi sa sjajnim pobedonosnim nizovima da se ne pobune lakoverni..
S

Serbina

pre gotovo 3 godine

@cirkus tacno tako, sve si upravu
Z

Zoran Pfc Ilic Lomnica

pre gotovo 3 godine

Jos jedan pravi potez uprave. Samo da to Stanoje utegne kako treba pa da udjemo u tu ligu konperencije gde ima timova koji bi se mogli takmiciti u lizi sampiona.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Dečko prodata fora. Smisli nešto sam. Kopija je uvek kopija

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Zvezdas sam,ali iskreno mislim da je Rikardo klasa za Sadika,klasican vrhunski golgeter je u pitanju,kao Boaci iz prvog mandata. Uzece Partizan ukupno oko 10mil za Sadika,ali dosta je trapav igrac,promasi puno sansi po mecu,a sa druge strane je dosta brz i nadje se na pravom mestu u pravo vreme za gol,potpuno atipican igrac.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Jeste bio Rikardo dobar, i Boaći takodje,ali ako se vrati ko Boaći bolje da batalimo. Mislim ovi moji. Tamo tekme i treninzi izgleda ko kod nas fizičko ranije. Vrate se ko rekreativci. Tavamba rastura tamo a ovde baš i nije nešto bio ubica. Boaćija mislim da kopirali i vratili vam njihovu verziju. 😂

Golubar

pre gotovo 3 godine

U toku sledece nedelje ocekuje se jos jedno veliko nase pojacanje u vidu lika Nemanje Rnica.
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Rnic je stoper ekstra cuti, da ne dovedu bugarskog Bebeta, Arsena Nikolova, slobodan igrac.
G

Gost@

pre gotovo 3 godine

prijovića su novinari prenaduvali
a

abc

pre gotovo 3 godine

Partizan može da bude opasan manje ili više, to isključivo zavisi od broja zatvorenih utakmica, oni tako funkcionišu od početka devedesetih to svi znaju.
V

Vini Gogniti

pre gotovo 3 godine

Da su tebe zatvorili u ludnicu devedesetih sad bi mozda bilo nekog pametnijeg komentara od tebe
K

Kon

pre gotovo 3 godine

Partizan tako funkcioniše od osnivanja, jedini pošteni klub na Balkanu je C. Zvezda, oličenje poštenja i pravde. Toliko su pošteni da ni sud ne mogu da nadju. A neke čak i lično predsednik pomiluje. A o duhu.....
T

Trn

pre gotovo 3 godine

Dodji te na Maksimir da vas nakantamo...
4

4 velikana@trn

pre gotovo 3 godine

Dinamo je istorijski i tradicionalno gledano na 2.mestu od klubova iz bivse SFRJ, odmah iza Zvezde. Istorijski: osvojili ste KSG (kasniji Kup UEFA) i bili jos jednom u finalu istog takmicenja ali je Zvezda osvojila KES i bila u finalu kupa UEFA a osvojila je i interkontinentalni kup, sto istocno od Minhena nije uspeo niko, pa ni Staeua. Izbacivali ste mnoge od top 10 klubova Evrope: Milan,Bajern,Juventus,Ajaks...ali i Zvezda je:Real,Barcelonu,Bajern,Liverpul..Uz to, Zvezda ima bolji medjusobni bilans i u prvenstvu SFRJ i u kupu M.T. Zadnjih godina je Dinamo jos ispred Zvezde koja je opet, na dobrom putu da stigne Dinamo. Sve u svemu, Zvezda je ipak veci klub. Jer nista ne moze klubu da da sjaj kao kao trofeji evropskog i svetskog prvaka koje Zvezda ima u svom muzeju. Na 3.mestu je Partizan koji ima finale KES, sto je ogroman uspeh ali osim toga nemaju vise cak ni jedno polufinale, a od top 10 klubova izbacili su samo Mancester Junajted. Na 4.mestu je Hajduk Split. Ali, obzirom da je Hajduk iz manjeg grada nego sto su Beograd i Zagreb i da se manje favorizuje nego ova tri kluba, mozda je Hajduk cak i veci od svih. Mene relacija Dinamo- Hajduk nekako podseca na odnos Pariz-Marsej ili Real-Barcelona. Na jednoj strani favorizovani klubovi iz glavnog grada a na drugoj klubovi iz manjeg grada na moru, gde su emocije cak malo i jace. Meni je licno Hajduk nekako najinteresantniji i najspektakularniji klub. Mozda zato sto je sa mora, ima najlepsi stadion i sto je iz mnogo manjeg grada a osvojio tolke trofeje i igrao dva polufinala u Evropi.
K

Kon

pre gotovo 3 godine

Gos'n Trn izvuci ovog velikana iz zadnjice.

Gost

pre gotovo 3 godine

Ipak je Dinamo u ovom veku mnogo ispred nasih klubova mnogo je konstantniji ima mnogo vise ucesca u grupnim fazama ,ove sezone stigli su do cetvrtfinala lige evrope.
g

golst

pre gotovo 3 godine

Dinamo tim koji je 50 godina čekao proleće u evropi
G

Gost46

pre gotovo 3 godine

Rikardo je bolji igrač od naduvanog Prijovića
k

kme

pre gotovo 3 godine

Katai je bolji od cele Partizanove ekipe, pa ti vidi.
G

Gost No.1

pre gotovo 3 godine

Populistički komentar, Rikardo nije bolji igrač od Prijovića.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Jeste. Suze su ok.
G

Gost Lk

pre gotovo 3 godine

Rikardo druze nije bolji ni od Ozegovica a kamoli Prijovica.Imas pravo da volis svoj klub ali nemoj da dozvoljava sebi takve komentare,svi ce da ti se smeju.
G

Gost23

pre gotovo 3 godine

Rikardo je doktor fudbala za sve ove u našoj ligi, sviđalo se to nekom ili ne
T

Transfermarkt

pre gotovo 3 godine

NEMACKI TRANSFERMARKT objavio je trenutne vrednosti igraca Zvezde i Partizana. Zvezdin tim ukupno vredi 58 miliona evra a Partizanov tim ukupno vredi 36 miliona evra. Dakle Partizan moze da zaradi jedino jos na Jovicu a Zvezda na Nikolicu i Gavricu. A evo i po 10 najvrednijih igraca iz oba tima: Roter Stern Belgrad 58,40 Mio. € Mirko Ivanic 6,50 Mio. € Veljko Nikolic 5,00 Mio. € Aleksandar Katai 4,50 Mio. € Zeljko Gavric 4,50 Mio. € Filippo Falco 3,50 Mio. € Milan Gajic 3,50 Mio. € Guélor Kanga 3,20 Mio. € Milos Degenek 3,00 Mio. € Milan Rodic 2,50 Mio. € El Fardou Ben 2,50 Mio. € Partizan Belgrad 36,15Mio. € Nemanja Jovic €3,50 Mio. € Lazar Markovic 2,30 Mio. € Sasa Zdjelar 2,30 Mio. € Bibras Natcho 2,00 Mio. € Seydouba Soumah 2,00 Mio. € Aleksandar Scekic 1,80 Mio. € Igor Vujacic I1,80 Mio. € Filip Holender 1,50 Mio. € Milos Jojic 1,20 Mio. € Slobodan Urosevic 1,00 Mio. €
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Ne veruj u to. Tamo piše i da je Pavlović prodat za 10, a Stevanović za 6,8 miliona. Taj sajt laže, imaš ovde pouzdaniji izvor. Vrednost igrača nije relevantna jer je mladim igračima cena malo veća. Što se vrednosti transfera tiče tu nema greške jer su tu zvanični podaci. I zamolio bih jednog čoveka da mi ne odgovara jer me zab.... za njegove teze i surove istine
G

Gostggggg

pre gotovo 3 godine

pa sto nezarade pare na benu jojicu i vedetama?!
@

@Gza

pre gotovo 3 godine

To su orijentacione cene, tu je to negde. Transfermarkt vode Nemci a poznato je koliko su tacni i precizni. E sad,naravno ne znaci da neko nece da plati manje ili vise od te cene. Na primer, Prijovic je pri odlasku iz Paoka vredeo 6 miliona ali su Arapi platili 10 jer su ga hteli po svaku cenu. Pogledaj transferhistorie A.Prijovic.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Tako je. Cene su približne ali su obeštećenja zvanična
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Pa gde su Partizanu tolike pare, brt? Bolje vam je bilo dok ste prodavali za pola miliona, brt. Otkako prodajete za 20 miliona, u opasnom ste kanalu, hhehehe
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Pokrali nas mangupi brt😂
9

951357

pre gotovo 3 godine

Nema potrebe da konsultuješ Transfermarkt, dovoljno je da pogledaš utakmice, i vidiš odmah ko je bolji i ko koliko vredi. Inače, cene na transfermarktu se formiraju na forumu koliko sam razumeo, pa i nisu baš relevantne, više je to neki crowd info. Primer imaš iz komšiluka, po zvaničnom finansijskom izveštaju, komšije su prodale igrače za 13 miliona manje nego što to piše na transfermarktu. Tako da, za statistiku i ostale informacije je veoma dobar sajt, a vrednost igrača je bila i ostala subjektivna. Samo ono što piše u ugovoru se važi.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Čoveče vrednost igrača nije realna ali je približna. Postoji ono gde piše koliko je igrač plaćen drugom klubu,i to je zvanično. Nisu ni Nemci a ni Englezi imaju svoju, budale pa da izmišljaju.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gza - ajde da razgraničimo neke stvari. Jedina zvanična i tačna brojka je ona koja piše u ugovoru i u finansijskom izveštaju. Sem toga, ništa, ali ništa ne mora da bude tačno. Samo se i jedino se to računa. Sve ostalo je rekla-kazala. Možda je za zapadnoevropske klubove to preciznije jer su oni zapravo prilično transparentni, ali za mutljavine od liga i klubova kao što je ovde, možda je 5% od toga tačno. Ali to je optimistična pretpostavka. Kako inače objašnjavaš to da je razlika između TMa i zvaničnog izveštaja Partizana 13 miliona. Ej, 13 MILIONA, ne 13 hiljada. Tako da je sve tamo otprilike, i visine transfera, i vrednost igrača, jer niko, pa ni TM, nema uvid u ugovore igrača da bi napisao tačnu sumu. Uključite mozak malo.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Na Transfermarktu postoji transfers and rumuors. Pa posle all transfers. Onda možeš pogledati po svakom ponaosob klubu koliko je plaćeno obeštećenje. Koliko menadžeru ide to ne znaju ni oni ni ja a bogami čisto sumnjam da i ti znaš. Tako da ja hipotetički mogu reći da vi za Radonjića niste ni 2 miliona više od Partizana koji je takodje imao deo novca od njega. Ja samo kažem zvanično koliko je, a ono što nije ne znam. Čisto sumnjam da i ti znaš jer se ne bi svakog dana ovde blejao već bi gledao svoja posla.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

951357 Ako si menadžer i znaš da je to stvarno tako, onda izvini i svaka čast. Ali odakle tebi te informacije. Ti znaš finansije Partizana. Mislim malo mi to nije realno
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gza - pa upravo to je i moja poenta - niko od nas ne zna koliko je zapravo neki igrač plaćen. Sve su spekulacije i ono što pročitamo u medijima. A finansijski izveštaj, nisam ga tražio i čitao naravno, nisam baš toliko zaludan, ali je bio članak o tome i dati su detalji iz izveštaja. To je javni dokument. Prema tim informacijama, kao što rekoh, 13 miliona manje nego što stoji na TMu. Inače, sačekaj, evo ide avgust, pa će objaviti nove finansijske izveštaje. Onda možeš da uporediš.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Onda neko tu treba debelu robiju da zaglavi. Puno se tu novca novca ne poklapa. Mada zemlja Srbija, ovde sve moguće. Neko promašio sud pa mu se odloži sudjenje. Isto za ozbiljan novac
@

@Transfermarkt

pre gotovo 3 godine

Pa ovi iz Cz nema sanse da odu za te pare, Ivanic 6,5 mil ili Katai za 4,5? hehe nema od toga nista
Г

Гробар54

pre gotovo 3 godine

Колико вреди "први голман" Партизана,Стојковић?Нема га на листи!
G

Gašpar

pre gotovo 3 godine

Vidim ja da je kup Slavice Ćukteraš nekako naj realniji😁😁
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Ako je naj realniji onda mora da si u pravu. Prosto zračiš znanjem
G

Gaza NAJ

pre gotovo 3 godine

Najrealnije se pise zajedno!!! Toliko o znanju.
V

Vini Gogniti

pre gotovo 3 godine

Pravi si Gaspar,Djovani,Edgar,tako ti...
G

GZA NAJ

pre gotovo 3 godine

Ti zracis ne( znanjem ) NAJREALNIJE, pise se zajedno!!!
G

Gza

pre gotovo 3 godine

@GZA NAJ ti baš nisi bistar dečko. I ti zračiš
G

Gza

pre gotovo 3 godine

@GZA NAJ ukapirao. Pogledaj komentar iznad mog prvog. JASNIJE SAD
G

Grobar Nis pravi

pre gotovo 3 godine

Izgleda da pregovaraju sa Joveticem i Lukom Djordjevicem, jako lepo, jako lepo... Samo Partizanu fale i stoper, golman, levi i desni bek i ofanzivni vezni, ili brz krilni igrac, a ne samo dva napadaca, kao sto je rekao onaj Iliev. Ali nikada nece da mi bude jasno zasto dok prica, ne moze da bude gospodin? Nego mora sa onim antipaticno - maloumnim facama da prica u kameru, i da se kezi stalno...
G

Gost2t151

pre gotovo 3 godine

Pa zato sto je bolestan i nije normalan... moze i Ronadla da dovede al zivim za dan kad ce ta ekipa da ode iz uprave na celu da njjim!
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Luka da. Veliki Partizanovac, ali Jovetić.... Budimo realni, nema šanse. Najsrećniji na svetu bih bio ali mislim da nema šanse
G

Gost Pele

pre gotovo 3 godine

Glumi neku facu, a ispada smešan.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

@ Gost Pele Odao se šmeki opijatima pa mu sve lepo.
K

Kidi

pre gotovo 3 godine

Zatezu mu se desni i nervi su mu zgrceni. Poznati fenomen rokanje - tikovanje sindrom

Aleksandar Jeremijic

pre gotovo 3 godine

Iskreno,bolje Rikardo,nego neki drugi koji treba tek da se adaptira na Partizan.Decko je vec pokazao da moze da postigne 20+ golova u ligi + dolazi iz odlicne Turske lige.
Б

Бибарс

pre gotovo 3 godine

Ово су лоше вести за Црвену Петокраку. Комунистима из рупе се тресу гаће.
Z

Zaista.. .

pre gotovo 3 godine

... ovaj se naosvajao titula u Partizanu.
S

Sf

pre gotovo 3 godine

Hahahaha pravi si saljivdzija.
M

Mitro

pre gotovo 3 godine

Ovaj nema pojma, smrt za timsku igru. Prošli put kad je bio ništa nismo uradili osim što je on sebi budžio ličnu statistiku, oterali su sve mlade igrače zbog njega a on igrao za siću.
V

Vini Gogniti

pre gotovo 3 godine

Nema pojma hahahahaha sreca da je bio "sebican" jer mi bod ne bi osvojili bez njega!
N

Nashhddj

pre gotovo 3 godine

Bili bismo 5. u ligi da nije "budžio statististiku". Da je bio nesebičan, opcije za dodavanje bi mu bili Đolo Ivanović i Zakarić

Aleksandar Jeremijic

pre gotovo 3 godine

Kada klub ne uzme titulu,svaki igrac (citaj : stranac) je promasaj ! Tawamba je sinonim za timsku igru pa smo u jednoj sezoni sa njim uzeli titulu,a u drugoj ne.
P

Poborski

pre gotovo 3 godine

Dac streda,naredni Partizanov rival je izuzetno ozbiljan tim.Finansira ga vlada Madjarske kao kod nas što je Tsc..Igraju kvalitetni stranci..Tako da se Stanoje spremi!!!
M

Misirac

pre gotovo 3 godine

Cirkus Colorado radi u Humskoj😂😂😂 Miloš Bogunović i Brana Ilić su slobodni igrači,zovite njih...🤣🤣🤣🤣
D

Daki...

pre gotovo 3 godine

Brana je juce potpisao za PANCEVO, a Bogunovica ne gotivi Stanoje,tako da...dezinformacija
S

Sima Arauhoo

pre gotovo 3 godine

Odakle pare? Narod nema leba da jede
П

ПЛ14

pre gotovo 3 godine

Нема кад су Терза и Кокеза опљачкали све.
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Brate cemu ovo?!
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Stanoje i dalje pati za Šabalalom.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

I Mfelom
N

Nisu mi jasni

pre gotovo 3 godine

Meni nije jasno šta oni Arapi rade? Oni tako dovedu igrače za po par miliona evra i seljakaju ih po pozajmicama, pa posle kad neko hoće da otkupi igrača oni to ne dozvoljavaju, nego bi ga radije poslali na još koju pozajmicu, sve do isteka ugovora...
V

Vlax

pre gotovo 3 godine

Dobrodošao je svako ko može komšinici da mune onakavu golčinu na derbiju.
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Pa jel pobedio na tom derbiju? Hehehe, mali klub ste bili i ostali, brt. Ja i ne znam ko je vama dao gol, brt.
V

Vlax

pre gotovo 3 godine

@važi brt Nismo pobedili jer vam je priznat nepostojeći gol.
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Pa ne mora lopta da pipne mrežu, brt, dovoljno je da pređe liniju. Slabo ti idu pravila, brt? Hehehe
V

Vini Gogniti

pre gotovo 3 godine

Kao sto si rekao,da predje gol liniju a ne da glavati Klark Kent sa 50 metara garantuje da je presla
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Što si nervozan, brt? Još je sezona kupanja, hehehe. Prešla je lopta, ne brini.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Pa teško da bi povećao broj golova, jer ono, ako ih on da, neko drugi neće. Nije baš da će da počnu da pobeđuju po 10:0 pa da se poveća broj. Inače, ako on dođe, odlično za Zvezdu, jer je čovek privatnik, samo gol vidi. Ali me zanima samo jedna stvar... O'kle pare kad prihoda nema?
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

pa to ti je njihovo kukanje kako ih drzava unistava pa cika vucic plati licencu, pa kako ih drzava unistava pa dobijaju pojacanja, pa drzava ih unistava a oni u kosarci dovode zoca pa ih opet drzava unistava pa imaju budzet 8 miliona, pa ih drzava unistava pa i u vaterpol nestade par miliona duga i sprema se tim da budu kknkurenti nbgu... u predhodno vreme kada se klub unistavao tu su se sekli kosevi, rasle pecurke na terenu, nije bilo sapuna i tople vode, promocija u mraku, igranje sa omladincima, slanje smsa za pomoc klubu.... ali svakako ovo je poluigrac necetecse usreciti ni sa njim ni sa panticem
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gosttt - pričam i ja to isto, ali ono, njima se neke stvari ne daju objasniti.
B

Batistuta

pre gotovo 3 godine

Uzmemo od tebe kad ti tvorza uplati za botovanje
V

Vini Gogniti

pre gotovo 3 godine

Pitaj one sto su vam otpisali 60 000 000 botu neopevani
9

951357

pre gotovo 3 godine

@Vini - opet se jediš. A odgovora nema...
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Sta smo mi?!Fantazi liga?!Povecao bi broj golova sa 95?!Pa skoro trecinu od toga su postigli Asano i Sadik kojih vise nema u Partizanu!
G

GUKE

pre gotovo 3 godine

Odlican napadac!
k

kadu sutira gooool

pre gotovo 3 godine

zasto stanojevic nije dao izjavu nakon zreba? nesto mi tu smrdi...
M

Manje priče više rada

pre gotovo 3 godine

Pa jel dao Dejan Stanković možda izjavu nakon Zvezdinog žreba? Ljudi rade sa ekipom, šta ima da daju izjave.
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Partizan ima bumerang igrače, brt. Ti ih baciš, oni se vrate. Hehehe, oduvek su takvi.
G

Gost1978

pre gotovo 3 godine

rece navijac kluba i fan kange, boacija, babica, krsticica, srnica
g

gogi'79

pre gotovo 3 godine

boaci nista?
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Dobro je kad Zvezda nema takve. Ili...
k

kaoi

pre gotovo 3 godine

boaci degenek savic....
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Nije isto, brt. U Zvezdi je to par godina, u Partizanu decenijama. Kralj, Muki, Krstaja, Djordjevic, Ilić, Vukic, Nadj, Tomić, Bambi, Lazović, Iliev, Lola, Boja, Radović, Janković, Rna, Gulan...
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Ma važi. Nama kad su se Kralj i Nadj vratili ušli u LŠ. Tomić, Ćirić, došli do 1/8 finala lige Evrope. Ovo što se radi prethodnih godina radi je užas,ali pisati da samo Partizan vraća igrače je glupost. Vaši Degenek i Boaći kako su se vratili je u najmanju ruku sumnjivo
S

Sreća da vi nemate

pre gotovo 3 godine

Boaći, Kanga, Savić, F. Stojković, Srnići, Krstičić, Degenek, Katai, Babić, Milijaš, Jovičić, Slavoljub Đorđević, Tutorić, Milovanović... Samo onako na prvu loptu što sam se setio...
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Dobro da Zvezdini povratnici nisu igrali Ligu šampiona i proleće u Ligi Evrope, brt. I nisu pobedili prvaka Evrope. Hehehe
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Pa o tome se radi BRT. Povratnici mogu pomoći a ti sa hehehe, bumarang BRT. Hehehe. Ako se vrati vrati, ako ne jbg brt
G

Gza

pre gotovo 3 godine

*Bumerang
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Brt, brt, brt, hehehe, hehehe. Inteligencija brt slaba hehehe brt
S

Slaninar

pre gotovo 3 godine

Vojvodina pregovara sa napadacem strancem da li mozda znate sa kojim?
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Ja stvarno ne znam koja je priča sa Čabulom. Jeste da bi mogao biti mačka u džaku, ali gori od Mrkajića teško može biti.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Odlična mlade imate na krilu, u veznom redu, bekove isto, čudi me da nije tu i neki centarfor ne iskoči. Imate odličnu školu pa mi je malo čudno.
S

Slanina i kifla

pre gotovo 3 godine

Aguero na pozajmicu!
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Pisalo se i za onog Ortiza iz Mačve

Boka123

pre gotovo 3 godine

i kad bi dosaopitanje koliko bi igrao, pred stanoja. isto kao sto suma ne igra, a po meni je najbolji igrac u partizanu